Στρατιωτικοί μάρτυρες ισχυρίζονται ότι είδαν ένα γιγάντιο ιπτάμενο τρίγωνο

Πριν από μια εβδομάδα, οι ερευνητές Jeremy Corbell και George Knapp μοιράστηκαν ένα βίντεο με UFO, με πολλούς κρατικούς συμμορίτες να λενε εντελώς ηλίθιες εξηγήσεις (ως συνήθως ) πως ήταν άπλα φωτοβολίδες. Άλλα οι μαρτυρίες αναφέρουν ότι αυτό που παρατηρήθηκε ήταν ένα γιγάντιο τρίγωνο πάνω από την έρημο Μοχάβε.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Κέντρο Πεζοναυτών (MCAGCC), γνωστό και ως 29 Palms. Είναι η μεγαλύτερη βάση του Σώματος Πεζοναυτών των Ηνωμένων Πολιτειών. Είναι ένα μέρος που έχει χαρακτηριστεί επίσημα ως Twentynine Palms Base, που βρίσκεται δίπλα στην ομώνυμη πόλη στη νότια κομητεία San Bernardino της Καλιφόρνια.

Δεδομένου ότι η παρατήρηση συνέπεσε με μια ημερομηνία κατά την οποία πραγματοποιούνταν ασκήσεις στην περιοχή, προσπάθησαν να κουκουλώσουν , λέγοντας πως αυτό που είδαν οι πεζοναύτες ήταν απλώς φωτοβολίδες θυμίζουν τα μιασματα στα ellhnika hoaxnes με αυτές τις ηλίθιες δικαιολογίες . Η διάρκεια του συμβάντος δεν συμπίπτει με τη συμπεριφορά των φωτοβολίδων στον ουρανό και οι στρατιωτικοί μάρτυρες του συμβάντος δήλωσαν ότι αυτό που είδαν δεν ήταν φωτοβολίδες, αλλά ότι τα φώτα ανήκαν σε ένα σκούρο τριγωνικό αντικείμενο.

Οι "φωτοβολίδες" για τα μιασματα που λενε εντελώς ηλιθια ψέματα στα πάντα σε πληθωρα θεματων και πολλα εξ αυτων ενω δεν έχουν καν λογικη τα κανουν δεδομενα οι ορδες goim :

Ο Corbell και ο Knapp αποκάλυψαν μαρτυρίες από τους πεζοναύτες που έζησαν αυτή την περίεργη εμπειρία. «Το είδαμε για περίπου 30 ή 35 λεπτά, ήταν εκεί για πολλή ώρα», είπε ένας από τους πεζοναύτες. «Σίγουρα όχι φωτοβολίδες, 100% σίγουρο. Έμοιαζε με παράξενο σκάφος, δεν έβγαζε ήχο. Πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο».

Όσο για το μέγεθος, ένας αυτόπτης μάρτυρας διευκρίνισε ότι το βουνό πάνω στο οποίο αιωρούνταν το ιπτάμενο τρίγωνο ήταν αρκετά μεγάλο, επομένως το αντικείμενο θα μπορούσε εύκολα να είχε το μέγεθος της κορυφής. «Τουλάχιστον 75 γιάρδες ή περισσότερο από το διπλάσιο μέγεθος ενός γηπέδου ποδοσφαίρου», υπολόγισε.

Ένας άλλος από τους πεζοναύτες, είπε επίσης ότι τα φώτα που παρατήρησαν ήταν από ένα συμπαγές αντικείμενο και όχι φωτοβολίδες. «Τα φώτα ήταν στατικά εκεί στον ουρανό. Ήταν ένα μεγάλο αντικείμενο. Υπολογίζοντας την απόσταση και όλα αυτά, ήταν το μέγεθος ενός γηπέδου ποδοσφαίρου», είπε.

Άλλοι μάρτυρες λένε ακριβώς το ίδιο πράγμα, ότι όλοι έτρεξαν έξω για να δουν τι συνέβαινε και είδαν "κάτι που δεν είχαν δει ποτέ" για περίπου μισή ώρα, περιγράφεται ως ένα σκοτεινό αντικείμενο του οποίου η τριγωνική σιλουέτα οριζόταν από αυτά τα φώτα στις πλευρές του. . Όλοι, χωρίς εξαίρεση, απέκλεισαν οριστικά ότι επρόκειτο για φωτοβολίδες και τόνισαν την ασυνήθιστη δραστηριότητα αντίδρασης στην παρουσία αυτού του αγνώστου ιπτάμενου τριγώνου πάνω από μια στρατιωτική ζώνη.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications