Η βια  των γυναικών  μεγαλώνει : έλουσε με νέφτι τον σύζυγό της για να τον κάψει ζωντανό

Απίστευτο σκηνικό στον Άγιο Παντελεήμονα το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης με μια 50χρονη γυναίκα να «λούζει» με νέφτι τον 57χρονο σύζυγό της και να του βάζει φωτιά για να τον κάψει ζωντανό.

Σύμφωνα με την αστυνομία η γυναίκα μετά από άγριο καβγά με τον σύζυγό της του επιτέθηκε με το εύφλεκτο υγρό και πήγε να τον κάψει ζωντανό.

Ο άνδρας σε άθλια κατάσταση έβαλε τις φωνές, περιοίκοι ειδοποίησαν την αστυνομία και η γυναίκα συνελήφθη.

Στους αστυνομικούς που τη συνέλαβαν η γυναίκα είπε – για να δικαιολογηθεί – ότι ο σύζυγός της ήταν αυτός που επιχείρησε να αυτοπυρποληθεί, δικαιολογία που δεν έγινε πιστευτή.

Το θύμα νοσηλεύεται με εγκαύματα στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς στο οποίο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο.

Αυτά γίνονται όταν μοχθηρές γνωρίζουν ότι οι νομοί ειναι υπέρ τους και πως για ολα φταίνε οι κακοί άντρες , έβγαλαν ακόμη και μασονικη λέξη υπέρ τους του τύπου "γυναικτοκτονιες" ! σημειώστε πως όλα αυτά μαζί με τον φεμινισμό τα έχουν βγάλει αυτοί που στα ιερά κείμενα τους εχουν την γυναικά ως σκουπίδι, εκτός οτι οι ιδιοι κάνουν εμπόριο λευκη σαρκός και π@ρνιας σε όλο κοσμό μεταξυ άλλων, αλλα τι να πεις σε εναν ανεγκέφαλο λαό που καθε μέρα πατάει like σε δεκάδες έγκυρες πήγες τους αφου δεν εχει ιχνος απο ηθικη και λογικη?

ΥΓ: γέμισε ο πλανήτης κατώτερα καταδικασμενα πνεύματα λόγω οτι δεν απέκτησαν λογική και ηθική που σημαινει πως η επαναφορα ειναι κοντα μολις φυγουν και οι τελευταιοι ανθρωποι με την εννοια της λεξεως .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications