Και άλλος που διάβαζε  πήγες ελληνόφωνων  και τα goim τους :Λοχαγός κατέρρευσε ξαφνικά και πέθανε

49χρονος λοχαγός κατέρρευσε ξαφνικά μέσα σε στρατόπεδο της Ξάνθης, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η απογευματινή εκπαίδευση. Άμεσα, ο 49χρονος λογαχός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ξάνθης και στη συνέχεια διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου λίγες ώρες αργότερα άφησε και την τελευταία του πνοή.

Σε ανακοίνωσή του το Γενικό Επιτελείο Στρατού αναφέρει ότι, «κατά τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης 30 Μαρτίου 2023, o Λοχαγός Χ.Α., ετών 49, ο οποίος υπηρετούσε σε Μονάδα της Ξάνθης έχασε τις αισθήσεις του, ευρισκόμενος εντός στρατοπέδου, κατά τη διάρκεια της απογευματινής εκπαίδευσης.

«Του παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες από τον ιατρό της Μονάδας και διεκομίσθη άμεσα συνοδεία ιατρικού προσωπικού στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης και στη συνέχεια, λόγω επιδείνωσης της κατάστασης της υγείας του κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου και κατέληξε τις πρωινές ώρες της Παρασκευής 31 Μαρτίου 2023».

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του, και αναφέρει ότι τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως (γέλανε και οι πέτρες) ξεχασε να πει την γνωστή ιουδαικη φραση πως δεν απανταει σε θεώριες συνομώσιας, απλα θα παρει εντολή απο ελληνόφωνους να κουκουλωσει το θέμα .

Όσοι εχουν πατήσει like σε αυτές ειναι σαν να έχουν πουλησει τον πνευμα τους σε αυτό που ξέρουν απο θρησκειες ως σατανά άφου έχουν συμμαχήσει με αυτό και η εποχη της συγκομιδής εχει αρχίσει, και επειδη αυτο το έχουμε ξανα πει το 2017 και οι πνευματικα κατωτεροι το αγνόησαν ηδή πολλοι έχουν συνέπειες σε μολις 3 χρόνια απο δικες τους πραξεις και απο αυτα που νομιζαν ως "θεωριες συνομωσιας" , και που δεν μενουν στο απλα στο υλικο κοσμο και στο να πεθανουν ξαφνικα αυτο ειναι μονο η αρχή :

Screenshot του 2020:

Το ότι θα έκαναν όλο αυτό με τα ίδια goim που επι σειρά ετών λενε για φασίστες ναζι με δείκτη νοημοσύνης κάτω του ορίου και με την ίδια μασονικη φρασεολογία χωρίς λογική μεχρι και με άναρχο-troll με ψεύτικα προφίλ και πολύ ωραίες εικόνες ποιος το περίμενε? αυτα γίνονται μονο σε εναν εντελώς ηλίθιο λαό που οχι άπλα δεν βλέπει το ύπουλο και χωρις λογική σε αυτά που λένε αλλα ούτε ποιοι ειναι αυτοί, οπως σε δεκαδες εγκυρες πηγες τους που τυχαια ολοι εχουν την ιδια μασονικη φρασεολογια, και νομίζει ότι τετοια ορκ με ψεύτικα προφίλ και με τέτοιες εικόνες θελουν το κάλο της μάζας(!) ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications