Οι ελληνόφωνοι έβαλαν και τον υπάλληλο τους  να βγει  και πει το «ποίημα» που του έδωσαν

Μετά από πέντε μέρες ο Μητσοτάκης εμφανίστηκε ζητώντας «συγγνώμη» για το δυστύχημα των Τεμπών που άφησε πίσω του 57 νεκρούς και δεκάδες αγνοούμενους (?) που πήγαν ? τους πήραν οι εξωγηνοι συγγενεις των ελληνοφωνων για κάμια τέλετη αιματος??

Στο ποιημα μέταξυ άλλων :Η Δικαιοσύνη θα ερευνήσει ταχύτατα τη τραγωδία και θα αποδώσει ευθύνες! την Δικαιοσύνη που παιρνει εντολες απο ελληνοφωνους ή τον Ντογιάκο που καλυπτει εγκληματικες αναρχο-συμμοριες τους και στο ιντερνετ εννοει?

Οι ελληφωνοι που παρακολουθουν και αντιγραφουν (ποιους θα παρακολουθουν ? τα goim τους σε εγκυρες πηγες που λένε τα παραμυθια τους?) εκτός οτι ξανα εκαναν αναφορα μεσω Google για 2 παλια post ως "Επικίνδυνο περιεχόμενο" και ένα που το βαζουν συνεχεία, για οσους δεν το εχουν καταλαβει ηδη απο το 2017 το ιντερνετ εχει μετατραπει σε κομμουνιστικο για τι δημοκρατια λενε καποιοι? και το αληθινο "Επικίνδυνο περιεχόμενο" ολων των εγκυρων πηγων τους και της δημοσιας υποκινησης μισους (με τα δικα τους ) απο τα αναρχο-ορκ τους δεν το βλέπει κάνενας? και αντεγραψαν αυτό "δυο τρένα πηγαίναν επι χιλιόμετρα στην ίδια γραμμή και ουδείς είχε καταλάβει τίποτα" από εδω (Ύποπτες κινήσεις ελληνόφωνων μεσώ των συμμοριτών τους σχετικά με τα τρένα ) και το εβαλαν στο «ποίημα» του Μητσοτάκη (δεν γίνεται δυο τρένα να κινούνται αντίθετα στην ίδια γραμμή και να μην το έχει αντιληφθεί κανείς)...

Και επειδη οι μάζες που τωρα ξαφνικα ανακαλυψαν οτι δινουν εντολες στα goim τους ακόμα και τι να λένε ότι κάνουν με τα αναρχο-ork τους στο internet που λενε ολοι ακριβως τα ιδιά υπουλα πράγματα και τις ιδίες ηλιθιοτητες πανω απο 10 χρονια αλλα η μαζα τωρα το ανακαλυψε οτι τους γραφουν τι λενε ακομα και στην περιπτωση που ρωτανε κατι , και ξεχνουν πολυ ευκολα: Δευτέρα 27 Μαΐου 2019: Ξεσπά ο πατέρας της 22χρονης φοιτήτριας στο Αιγάλεω: Κύκλωμα σατανιστών παγιδεύει κορίτσια

“Βρίσκομαι μπροστά σε κύκλωμα σατανιστών που παγιδεύει κορίτσια. Έχω αποδείξεις και μαρτυρίες. Ανακάλυψα πλέον πως όσες κοπέλες δεν υποτάσσονται στα σχέδια τους τις ‘εξουδετερώνουν’. Όπως μία φίλη της κόρης μου, που ο πατέρας της την πρόλαβε τελευταία στιγμή να μην αυτοκτονήσει. Δυστυχώς εγώ δεν πρόλαβα”.

Σύμφωνα με τον πατέρα της 22χρονης φοιτήτριας, η έρευνα που πραγματοποίησε προκειμένου να ανακαλύψει τι ακριβώς κρύβεται πίσω από τον άδικο χαμό της κόρης του τον οδήγησε στο συμπέρασμα πως “όταν ένα παιδί, ένα κορίτσι, μπλέξει σε αυτό το κύκλωμα των σατανιστών και των παρανοϊκών, αν δεν ακολουθήσει και δεν γίνει ακόλουθος για να προσελκύει άτομα, δεν τους κάνει. Και όποιον δεν τους κάνει έχουν τον τρόπο να τους εξουδετερώσουν με διάφορους τρόπους. Μία από τις μεθόδους είναι και η αυτοκτονία και η υπόθεση κλείνει για πάντα”.

Ο κ. Ζαχαρόπουλος είναι πλέον βέβαιος: “Η κόρη μου ήταν μία περίπτωση αυτοκτονίας που την έβγαλε το κύκλωμα των σατανιστών από τη μέση με το αέριο. Υπάρχουν και άλλα κορίτσια που τα εξώθησαν να αυτοκτονήσουν. Κάποια έχουν γλιτώσει και τις μαρτυρίες αυτές τις έχουμε δώσει στην Αστυνομία. Πώς δηλαδή τους υπέδειξαν να αυτοκτονήσουν. Υπάρχουν ντοκουμέντα που θα βγουν στην πορεία”.

Όπως σημειώνει, “όποιος πριν από χρόνια υποστήριζε ότι τρία νέα παιδιά θα διέπρατταν φόνους στον όνομα του Σατανά θα τον λέγαμε τρελό και φαντασιόπληκτο. Κι όμως, δυστυχώς, αυτά τα παιδιά έγιναν γνωστά ως συμμορία των σατανιστών της Παλλήνης. Κάτι πιο σοβαρό συμβαίνει και στη δική μας την υπόθεση και θα αποκαλυφθεί”. Ο κ. Ζαχαρόπουλος τονίζει ότι η δράση του κυκλώματος εκτείνεται τις δύο τελευταίες δεκαετίες και πως η “αυτοκτονία” της κόρης του ήταν προγραμματισμένη, καθορισμένη, δομημένη με απειλητικό τρόπο και αυτό θα αποδειχθεί. Η έρευνά του περιλαμβάνει και το περιβάλλον όπου σπούδαζε η κόρη του, αν και εκεί συναντά, όπως λέει, “τοίχο σιωπής και απόκρυψης”. Ωστόσο, οι δυσκολίες δεν τον αποθαρρύνουν.

Οι δολοφονοι και σατανιστές οχι μονο κυκλοφορουν ελευθεροι αλλά δρουν και στο ιντερνετ μεσω αναρχο-ορκ τους ( αυτήν την Δικαιοσύνη λεει ο Μητσοτάκης!) και που επισης τα αναρχο-ορκ τους που εφτασαν μεχρι και στο σημειο να ελεγχουν και το ιντερνετ και τι θα διαβαζουν οι μαζες εντελως δημοκρατικα, έχουν στένη σχέση με τον σατανισμο αλλα ουδεις εχει καταλαβει τιποτα πανω απο μια δεκαετία παρα το γεγονος οτι εχουν ακομα και αναρχο-σατανικες ομαδες στο facebook ! και παρα το γεγονος οτι αυτος ειναι ο ενας λογος (απο τους πολλους) που τσιριζουν για "ρατσιστες" για "φασιστες" για "ναζι" και λοιπες μασονικες ταμπελες που παπαγαλιζουν οι μάζες χωρίς να έχουν ιδεα γιατι μιλάνε σαν τους πίθηκους στο γνωστο πειραμα που ολοι εκαναν το ιδιο επειδη ετσι βρηκαν τα πραγματα μονο που στην περιπτωση των διποδων λενε και ολοι τα ίδια δηλαδη ακομα χειρωτερα ! ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications