Οι προφητείες για  το 2023 εκπληρώνονται: Καταστροφικοί σεισμοί και εισβολή εξωγήινων

Μια από τις πιο τρομακτικές προβλέψεις της Μπάμπα Βάνγκα για φέτος ήταν η επίσκεψη εξωγήινων στη Γη. Σύμφωνα με αυτην ο κόσμος θα μπορούσε να «καλυφθεί στο σκοτάδι».

Το μέντιουμ ισχυρίστηκε ότι εκατομμύρια θα πέθαιναν με την άφιξη των εξωγήινων. Και φαίνεται ότι η εισβολή των εξωγήινων ήδη ξεκινήσε. Αφού οι Ηνωμένες Πολιτείες κατέρριψαν ένα UFO πάνω από την Αλάσκα, υπήρξαν μια σειρά από αναφορές για παράξενα αντικείμενα στους ουρανούς σε όλο τον κόσμο.

Πρώτον, κοινές δυνάμεις ΗΠΑ-Καναδά κατέρριψαν ένα άλλο UFO πάνω από μια απομακρυσμένη περιοχή Yukon στο βορειοδυτικό Καναδά. Αλλά όπως αυτό στην Αλάσκα, το αντικείμενο μυστηρίου δεν έμοιαζε με μπαλόνι στην αρχή .

Το Πεντάγωνο αργότερα είπε ότι το αντικείμενο ήταν ένα μικρό μεταλλικό μπαλόνι με ωφέλιμο φορτίο. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με προηγούμενες αναφορές του υπουργού Άμυνας του Καναδά, ο οποίος το περιέγραψε ως ένα «μικρό, κυλινδρικό αντικείμενο» περίπου στο μέγεθος ενός αυτοκινήτου.

Αυτή η τελευταία περιγραφή είναι ακόμα αρκετά ασαφής, οπότε ποιος ξέρει τι μας λένε; Εν μέσω όλων αυτών των περιστατικών, έκλεισαν τον εναέριο χώρο πάνω από τη Μοντάνα… ξανά. Ένα άλλο UFO εντοπίστηκε στο ραντάρ. Όταν όμως πηγαν τα μαχητικά αεροσκάφη, απλώς εξαφανίστηκε.

Αλλά υπάρχουν περισσότερα. Και δεν είναι μόνο οι Ηνωμένες Πολιτείες και ο Καναδάς. Υπήρξαν επίσης αναφορές ότι η Κίνα εντόπισε ένα άλλο UFO κοντά στο Rizhao και ετοιμάζονταν να το καταρρίψουν. Και σαν να μην έφτανε αυτό, οι Ρώσοι ανακοίνωσαν ότι κατέρριψαν ένα UFO τον περασμένο μήνα ήταν μια «μεταλλική μπάλα».

Φαινόταν να είναι παρόμοιο με αυτό που κινηματογράφησε η αμερικανική Πολεμική Αεροπορία πάνω από τη Μοσούλη του Ιράκ το 2016. Δημοσίευσαν μάλιστα και μια εικόνα. Σε αντίθεση με τη διαμάχη για τα κινεζικά κατασκοπευτικά μπαλόνια, φαίνεται ότι τα μυστηριώδη αντικείμενα δεν φαίνεται να είναι μπαλόνια. Μερικοί από τους πιλότους έχουν μάλιστα δημοσιοποιήσει ότι τα περίεργα αντικείμενα δεν είχαν εμφανή μέσα πρόωσης ή ανύψωσης. «Δεν ήξεραν πώς έμεινε στον αέρα».

Οι ερευνητές λένε ότι ο Νοστράδαμος προέβλεψε μια καταστροφική έκρηξη του υπερηφαιστείου Yellowstone . «…ένας σεισμός που θα επηρεάσει ιδιαίτερα τη δυτική περιοχή της Νέας Πόλης, αλλά θα γίνει αισθητός σε εδάφη σε όλο τον κόσμο. Μια ηφαιστειακή φωτιά από το κέντρο της γης…»

Οι ερευνητές ισχυρίζονται ότι ο Νοστράδαμος προέβλεψε έναν σεισμό που θα γίνει αισθητός σε όλο τον κόσμο, που θα συμβεί σε μια «νέα πόλη». Οι ειδικοί στις προφητείες του Νοστράδαμου πιστεύουν ότι ο Γάλλος αστρολόγος και γιατρός έγραψε πολλούς στίχους που αναφέρουν πώς ένας ισχυρός σεισμός θα επηρεάσει ιδιαίτερα το δυτικό τμήμα της Νέας Πόλης και ότι θα γίνει αισθητός σε εδάφη σε όλο τον κόσμο και θα υπάρχουν επίσης ηφαιστειακά φωτιά από το κέντρο της γης που θα προκαλέσει μια έκρηξη γύρω από αυτή τη νέα πόλη.

Όσο για την τοποθεσία της νέας πόλης, είναι αρκετά μυστήριο. Ωστόσο, οι ερμηνευτές των προφητειών του Νοστράδαμου ισχυρίζονται ότι η Νέα Πόλη είναι μόνο μια αναφορά στην αμερικανική ήπειρο. Και ο σεισμός στην Τουρκία θα μπορούσε να είναι προοίμιο για την επικείμενη έκρηξη του ηφαιστείου Yellowstone που θα προκληθεί από έναν μεγάλο σεισμό.

Και ο αριθμός των νεκρών συνεχίζει να αυξάνεται μετά τον σεισμό στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας. Η Μοντάνα βρίσκεται στις 10 πρώτες πολιτείες για τη μεγαλύτερη σεισμική δραστηριότητα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Intermountain Seismic Belt εκτείνεται από τη βορειοδυτική Μοντάνα έως το Εθνικό Πάρκο Yellowstone. Ο καταστροφικός σεισμός στην Τουρκία και τη Συρία είναι μια υπενθύμιση σε όποιον ζει κοντά σε μια γραμμή ρήγματος, συμπεριλαμβανομένων πολλών κατοίκων του Μοντάνα, να είναι προετοιμασμένος για τη χειρότερη καταστροφή που μπορεί να βιώσει η ανθρωπότητα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications