Harari: «Είστε υπό παρακολούθηση – Ότι κάνετε θα το βρείτε μπροστά σας σε 20 χρόνια»!

Eίπε ότι όλοι είναι υπό παρακολούθηση καθ’ όλη την διάρκεια της ζωής τους και ότι κάνουν στα νιάτα τους θα το βρουν μπροστά τους μετά από είκοσι χρόνια στην εργασία τους όταν θα αναζητούν προαγωγή και μεγαλύτερες απολαβές.

«Γνωρίζουμε ποιος είσαι» λέει χαρακτηριστικά.

Με λίγα λόγια προειδοποιεί τους κοιμησμενους πολίτες που λενε μασονικες λεξεις του τυπου θεωριες συνομωσιας και αρνουνται την πραγματικοτητα , ότι θα πρέπει να είναι «φρόνιμοι», να μην αντιδρούν και να μην έχουν ενοχλητικές απόψεις, ιδέες και σκέψεις.

Είπε μάλιστα πως οι ζωές των πολιτών είναι μία «μακρά συνέντευξη για δουλειά». Ακόμα και η συμπεριφορά τους σε ένα… πάρτι όταν ήταν 20 χρονών θα επηρεάσει την ζωή τους στο μέλλον όπου «θα την βρουν μπροστά τους».

«Μέρος αυτού που συμβαίνει σήμερα σε τόσους πολλούς τομείς είναι ότι μπορείτε να αναλογιστείτε το σύνολο της ζωής να μετατρέπεται σε μια μακρά συνέντευξη για δουλειά.

Όπως αν τώρα κάνετε αίτηση για μια θέση εργασίας, κάτι που κάνατε πριν 10 ή 20 χρόνια, ξαφνικά πετάγεται στο ξεκάρφωτο και καθορίζει το ποιος είσαι σήμερα.‘Γνωρίζουμε ποιος είσαι! Δεν θα πάρεις αυτή την θέση’.

Όσο περισσότερα δεδομένα συγκεντρώνουμε για τους ανθρώπους και όσο ισχυρότερα είναι αυτά τα εργαλεία της τεχνητής νοημοσύνης, τόσο πιο σημαντικό είναι το να ενσωματώσουμε στο σύστημα την αξία της… αλλαγής.

Ότι οι άνθρωποι μπορούν να αλλάξουν. Διαφορετικά επαναλαμβάνω, είσαι 20 ετών, πηγαίνεις σε κάποιο πάρτι, πρέπει να σκέφτεσαι ”Αυτό μπορεί να το βρω μπροστά μου σε 20 χρόνια όταν θα θέλω να γίνω ίσως ανώτατος δικαστικός».

Θα προώθουν όλους του ηλιθιους τα γνώστα, ακριβως οτι κανουν στο ιντερνερτ που προωθουν σελιδες ηλιθιων εκτος απο τις δίκες τους .. Οι μάζες δεν έχουν ίδεα τι εκδικητικη ειναι η φυλη του οχι μονο επειδη δεν έχουν ιδεα απο αλήθινη ιστορία αλλα και επειδη δεν βλέπουν τι κάνουν ουτε καν στο ιντερνετ μεσω αναρχο-μιασματων τους που ειναι αναμεσα σας.

Και η "κολαση" που με τοσο μενος υποστηριζουν οι μάζες ερχεταί απο τους ιδιους που υποστηρίζουν με κάθε τρόπο, η εποχη της αμαρτιας (όπως ελεγε ενας ελληνοφωνος το 2017) έχει ήδη έρθει και μαντεψετε τι διαβαζαν στο ιντερνετ όλοι αυτοί που πήγαν αδιαβαστοί με μοχθηρο τροπο στα νοσοκομεια τους, του τυπου "αυριο ειναι σειρα σου " (πεθανε απο covid εγραφαν οι εγκυρες πηγες τους την αλλη μερα) οι ιδιοι νομιζαν οτι ζουν σε αγγελικο κοσμο (ενω οι σαταναδες βλεπε σατανο-κομμουνιστες ειναι διπλα τους) και πως ολοι φροντιζουν για την υγεια τους και ολα τα αλλα ειναι θεωριες συνομωσιας και fake news! πολλοι γυρω σας δεν ειναι απλα ηλιθιοι αλλα συνεργατες και υπηρετες του κάκου! .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications