Η κοπέλα που είπε ότι την απήγαγαν εξωγήινα «χταπόδια» εξαφανίστηκε από το σπίτι της χωρίς ίχνη μετά από 4 χρόνια

Στις 21 Μαΐου 2007, μια νεαρή κάτοικος του Τζάκσον του Ουαϊόμινγκ των ΗΠΑ, ονόματι Patricia Lyons , εξαφανίστηκε από την κρεβατοκάμαρά της χωρίς να αφήσει ίχνη. Την προηγούμενη μέρα ετοιμαζόταν για τις εξετάσεις και πήγε νωρίς για ύπνο.

Οι γονείς της ισχυρίστηκαν ότι το πρωί, όταν συνειδητοποίησαν ότι δεν ήταν στο σπίτι, όλα τα παράθυρα και οι πόρτες του σπιτιού ήταν κλειδωμένα και τα κλειδιά ήταν στη θέση τους. Το περίεργο αυτό περιστατικό προκάλεσε μεγάλη αναταραχή στη μικρή πόλη. Η αστυνομία της πόλης, και στη συνέχεια ολόκληρη η πολιτεία του Ουαϊόμινγκ, ξεκίνησαν επείγουσα έρευνα για την εξαφάνιση του κοριτσιού. Αλλά δεν βρέθηκαν στοιχεία για απαγωγή ή στοιχεία ότι η ίδια διέφυγε.

Την τέταρτη μέρα μετά την εξαφάνιση της Patricia, η καλύτερή της φίλη, ονόματι Μπέλα, δήλωσε ότι λίγο πριν την εξαφάνιση της η Patricia της είπε για περίεργα πράγματα που της συμβαίνουν. Έλαβε κάποια τηλεπαθητικά μηνύματα , είχε έντονο πονοκέφαλο και αιμορραγούσε η μύτη της.Κανείς δεν πίστευε την Μπέλα και η εξέταση γιατρού πριν λίγο καιρό δεν αποκάλυψε προβλήματα υγείας στην Patricia.

Λίγες μέρες αργότερα, οι γονείς της Patricia έλαβαν ξαφνικά ένα SMS στο τηλέφωνό τους από έναν άγνωστο αριθμό. Ήταν η Patricia. Έγραψε ότι βρισκόταν στη λίμνη Kirkland του Οντάριο. Αποδείχθηκε ότι σε λιγότερο από μια εβδομάδα το κορίτσι «ταξίδεψε» περισσότερες από τις μισές Ηνωμένες Πολιτείες και κατέληξε στον γειτονικό Καναδά.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι δεν ήξερε να οδηγεί αυτοκίνητο και ήταν γενικά αδύνατο να φτάσει εκεί κάνοντας οτοστόπ κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αυτή η υπόθεση κέντρισε το ενδιαφέρον της αστυνομίας.

Την ώρα της παραμονής της Patricia στον Καναδά, δεν είπε τίποτα για το πώς κατέληξε εκεί, αλλά οι ντόπιοι γιατροί την εξέτασαν για κάθε ενδεχόμενο και δεν βρήκαν τραυματισμούς. Όταν όμως η κοπέλα επέστρεψε στις ΗΠΑ στους γονείς της, άρχισε να λέει απίστευτα πράγματα.

Πρώτα από όλα δήλωσε ότι είχε επισκεφτεί τη βάση των εξωγήινων. Και πριν από αυτό, για δύο μήνες λάμβανε τηλεπαθητικά μηνύματα από άγνωστα πλάσματα. Πιο συγκεκριμένα, σαν «ακούει» τις συνομιλίες άλλων, αφού δεν ήταν ξεκάθαρο αν απευθυνόταν σε αυτήν .

Άκουσε τουλάχιστον τρεις διαφορετικές προσωπικότητες να μιλούν σε μια αγνωστή γλώσσα που η Patricia δεν καταλάβαινε. Το βράδυ που εξαφανίστηκε την ξύπνησε μια φωνή που της ήταν ήδη γνωστή από την «υπόκλιση». Μόνο που αυτή τη φορά η φωνή ήρθε από κάπου κοντά της , και όχι μέσω τηλεπάθειας. Η κοπέλα άνοιξε τα μάτια της και είδε ότι δεν ήταν στην κρεβατοκάμαρά της, αλλά σεμια κόγχη σε ενα τοίχο. Προσπαθώντας να σταθεί στο πάτωμα, παρατήρησε με τρόμο ότι δεν υπήρχε πάτωμα.

Η κόγχη κατέληγε σε έναν σωλήνα, ο οποίος ήταν μια επιμήκης αίθουσα με πολλές κόγχες στους τοίχους. Υπήρχαν άνθρωποι σε μερικά από αυτά, αλλά υπήρχαν και κόγχες με μη ανθρώπινα όντα και ήταν αρκετά.

Το κορίτσι έκανε ένα βήμα και ένιωσε ότι, παρά την απουσία δαπέδου, κυριολεκτικά κινήθηκε στον αέρα και δεν έπεσε, αποφάσισε να φύγει απο εκεί , και μετά την σήκωσε ένα ρεύμα αέρα, σαν ένα αόρατο χέρι, και την κατευθύνθηκε προς μια στρογγυλεμένη τρύπα.

Οι πόρτες άνοιξαν και όρμησε μέσα. Υπήρχαν μικροί λευκοί κύβοι, υπήρχαν εκατομμύρια και δισεκατομμύρια. Πήρε ένα στο χέρι της. Έμοιαζε με ζάχαρη, αλλά δεν τολμούσε να τη δοκιμάσει. Στη συνέχεια, τρία πλάσματα μπήκαν στο δωμάτιο παρόμοια με χταπόδια ή καλαμάρια. Ήταν ντυμένα με μαύρες στολές και είχαν ειδικές συσκευές στο κεφάλι τους, πιθανώς για να αναπνέουν. Όταν εντόπισαν την Patricia, τρόμαξαν, άλλαξαν χρώμα από πρασινωπό σε κατακόκκινο και έφυγαν τρέχοντας.

Τότε το ίδιο αόρατο χέρι έσπρωξε την κοπέλα έξω από το δωμάτιο και την κατέβασε αρκετές δεκάδες ορόφους παρακάτω . Μόνο εκείνη τη στιγμή η Patricia συνειδητοποίησε ότι δεν ανέπνεε και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το σώμα της δεν χρειαζόταν να αναπνέει σε αυτό το μέρος. Περίπου 20 εξωγήινοι βρίσκονταν σε ημικύκλιο. Η ίδια η κοπέλα βρισκόταν κάτω σε μια μικρή εξέδρα. Το φως ήταν αμυδρό. Για αρκετή ώρα, τα καθισμένα πλάσματα συζητούσαν κάτι, φαινόταν από τις χειρονομίες τους. Αλλά επειδή βρίσκονταν πίσω από μια γυάλινη κατασκευή, ήταν αδύνατο να τους ακούσει. Η Patricia σκέφτηκε ότι αν τους είχε ακούσει, δεν θα καταλάβαινε τη γλώσσα τους έτσι κι αλλιώς.

Τότε ήρθαν σε επαφή με την κοπέλα. Εικόνες εκατοντάδων γαλαξιών με λεζάντες εμφανίστηκαν μπροστά της και συνειδητοποίησε ότι της είχαν ζητήσει να δείξει από πού ήταν, τα ονόματα ήταν σε άγνωστες γλώσσες, αλλά μετά από λίγο η Patricia κατάφερε να ανακαλύψει τον Γαλαξία. Όταν κατάφερε να δείξει τον Γαλαξία, ένα λεπτομερές ολόγραμμα αυτού του γαλαξία εμφανίστηκε μπροστά της. Χάρη στις γνώσεις της για την αστρονομία, το κορίτσι βρήκε το ηλιακό σύστημα και στη συνέχεια έδειξε τη Γη. Μετά από αυτό, τα «χταπόδια» άρχισαν πάλι να συζητούν κάτι δυνατά και τώρα κράτησε ακόμα περισσότερο.

Στο κορίτσι φάνηκε ότι είχαν περάσει πολλές ώρες. Ένιωθε πολύ κουρασμένη με τις τελευταίες δυνάμεις της. Τελικά το ολόγραμμα εξαφανίστηκε και μετά το φως έσβησε. Το κορίτσι κάθισε στο πάτωμα από την κούραση, αλλά στη συνέχεια ένα αόρατο ρεύμα την επέστρεψε σε ένα δωμάτιο με τους λευκούς κύβους. Ένας από αυτούς πέταξε μέχρι το στόμα της και το έφαγε. Ένιωσε αμέσως ένα κύμα ενέργειας και ήθελε να φάει περισσότερους κύβους. Όμως δεν πρόλαβε, η ροή την έστειλε πίσω στο δωμάτιο με τους 20 εξωγήινους που ειχαν μορφή χταποδιών .

Εκεί, ολογραφικές εικόνες γαλαξιών εμφανίστηκαν ξανά μπροστά στο πρόσωπό της. Πολλοί από τους γαλαξίες έλαμπαν πρασινωπό μπλε, κάποιοι ήταν κίτρινοι και ο δικός μας Γαλαξίας ήταν μαύρος, όπως και μερικοί άλλοι. Οι τηλεπαθητικές φωνές αντήχησαν ξανά στο κεφάλι της και ένιωσε έντονο πόνο στους κροτάφους και στο μέτωπό της. Παρατηρώντας ότι πονούσε, οι φωνές σώπασαν. Η Patricia έχασε τις αισθήσεις της και ξύπνησε πάλι σε μια κόγχη σε ένα τοίχο. Πόση ώρα είχε περάσει, δεν ήξερε. Δεν μπορούσε να βγάλει από το μυαλό της το ολόγραμμα, όπου ο Γαλαξίας ήταν βαμμένος μαύρος.

Σύμφωνα με τη θεωρία της, το μαύρο χρώμα στους γαλαξίες έδειχνε ότι αυτοί οι γαλαξίες δεν είχαν ακόμη εισέλθει σε καμία παγκόσμια ένωση , αλλά είχε επίσης μια εκδοχή ότι ίσως αυτό το χρώμα να έδειχνε ότι όντα από τέτοιους γαλαξίες δεν ήταν κατάλληλα για "χταπόδια" για κάποιους λόγους. Ίσως γι' αυτό δεν κατάλαβε λέξη από τις συνομιλίες των εξωγήινων.

Η Patricia σκέφτηκε ότι οι άνθρωποι για αυτά τα πλάσματα μπορεί να φαίνονται πολύ ανεξέλικτοι, καθυστερημένοι, ανίκανοι για τηλεπαθητική επαφή . Σκέφτηκε επίσης ότι ίσως οι άνθρωποι φαίνονται πολύ επιθετικοί και σκληροί γι' αυτά, γι' αυτό δεν είναι υποψήφιοι για πλήρη ένταξη σε διαγαλαξιακές ενώσεις.

Η Patricia αφέθηκε ελεύθερη μετα από την ιατρική εξέταση. Τοποθετήθηκε σε μια γυάλινη κάψουλα και το σώμα της σαρώθηκε χρησιμοποιώντας μια συσκευή πολύ παρόμοια με μαγνητική τομογραφία. Έκανε μια εξέταση αίματος, μερικές τρίχες και έκοψαν τα νύχια της. Μετά από λίγο επέστρεψε στη Γη και βρέθηκε με τις πιτζάμες της κοντά στη λίμνη Kirkland στον Καναδά. Η Patricia δεν θυμόταν πλέον καμία λεπτομέρεια, αλλά δεν ένιωθε αρνητικά από την «περιπέτειά» της και ήθελε πολύ να επιστρέψει σε αυτο μέρος, κάτι που επανειλημμένα παραδέχτηκε στους γονείς της.

Μετά από αυτό, πέρασαν τέσσερα χρόνια και σταδιακά η ιστορία της περίεργης εξαφάνισης της Patricia από την τοπική κοινωνία άρχισε να ξεχνιέται, όπως οι ιστορίες της για τα εξωγήινα χταπόδια. Όμως το 2011, η Patricia εξαφανίστηκε ξανά από την κρεβατοκάμαρά της, αυτή τη φορά οριστικά. Δεν βρέθηκε ποτέ.

Οι γονείς της περιμένουν ακόμα ότι ίσως η Patricia θα επικοινωνήσει ακόμα μαζί τους τηλεφωνικά, όπως την πρώτη φορά. Σε συνέντευξή τους το 2018, ο πατέρας της είπε ότι αν η κόρη του είναι ευτυχισμένη εκεί που είναι, τότε είναι έτοιμος να δεχτεί το γεγονός ότι δεν θα την ξαναδεί ποτέ.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications