Ένα 5χρονο αγόρι δολοφονήθηκε άγρια ​​από τη μητέρα του και τη λεσβία σύντροφό της μόνο και μόνο επειδή ήταν αγόρι!

Εικονα :Η μητέρα, μαζί με τη λεσβία σύντροφό της, και το παιδί, που λίγους μήνες αργότερα θα το σκότωναν.

Τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου θα εκδοθεί η ετυμηγορία για μια από τις πιο απαίσιες υποθέσεις των τελευταίων ετών και που ο φεμινισμός προσπαθεί να κρύψει.

Στις 22 Δεκεμβρίου, μετά από 18 ακροάσεις, ολοκληρώθηκε η δίκη για το έγκλημα του Lucio Dupuy, του 5χρονου αγοριού που δολοφονήθηκε τον Νοέμβριο του 2021 στη Λα Πάμπα, στα χέρια της μητέρας και της λεσβίας συντρόφου της και φεμινίστριας , μια από τις πιο απαίσιες περιπτώσεις στην ιστορία της Αργεντινής.

Αλλά μόλις τώρα έρχονται στο φως κατά τη διάρκεια της δίκης, πολλές αποκαλύψεις για το τι συνέβη, συμπεριλαμβανομένου του τι είπαν οι διάδικοι, ποια ήταν η ποινή που ζητήθηκε, και ιδιαίτερα, η ωμή μαρτυρία του πατέρα, του παππού για το πώς δολοφονήθηκε ο Lucio .

Τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου θα βγει η ετυμηγορία. Η Εισαγγελία ζήτησε για την μητέρα του θύματος, Magdalena Espósito Valenti, και η σύντροφός της Abigaíl Páez να κριθούν ένοχοι για «ανθρωποκτονία και σοβαρή εξωφρενική σ@ξουαλική κακοποίηση» και να καταδικαστούν σε ισόβια κάθειρξη.

Αν και η είδηση καλύφθηκε από μια άλλη τρομερή υπόθεση, τη δολοφονία του Fernando Baez Sosa στη Villa Gessel, οι λεπτομέρειες της υπόθεσης Dupuy είναι πραγματικά ανατριχιαστικές για τον ρολο των σατανο-φεμινιστριων .

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς Verónica Ferrero, Mónica Rivero και Marcos Sacco, το ζευγάρι λεσβιών "επιτέθηκε από κοινού σωματικά" στον Lucio μεταξύ 5:30 μ.μ. και 7:40 μ.μ. στις 26 Νοεμβρίου 2021 στο σπίτι όπου έμεναν στη Σάντα Ρόζα, προκαλώντας του πολλαπλούς τραυματισμούς που προκάλεσε τον θάνατό του, μετά από μια περίοδο ακραίας αγωνίας.

Η μητέρα του και η σύντροφός της είχαν πει στο ιατρικό κέντρο ότι τον πήραν ήδη ετοιμοθάνατο και ότι ένας κλέφτης είχε μπει στο σπίτι του και είχε χτυπήσει το αγόρι: όπως όλα όσα λένε οι φεμινίστριες, ήταν ψέμα.

Αυτό που πραγματικά συνέβη, που περιγράφεται στη δίκη από τον ιατροδικαστή Χουάν Κάρλος Τουλούζ, ο οποίος έκανε την αυτοψία στο δολοφονημένο παιδί, και είπε ο παππούς, Ραμόν Ντιπουί, αυτή την εβδομάδα, είναι ότι ο Λούσιο ακρωτηριάστηκε, κακοποιήθηκε κτηνωδες και πέθανε.

Ο ιατροδικαστής διαβεβαίωσε ότι το αγόρι που είχε πέσει θύμα «πρόσφατης και μακροχρόνιας» σ@ξουαλικής κακοποίησης, την ίδια στιγμή που παρουσίασε «ένα δυνατό χτύπημα που επηρέασε το ισχίο, τους γλουτούς και το πόδι του, με ημερομηνία 7 έως 8 ημερών ".

«Υπήρξε μια συγκεκριμένη επίθεση που προκάλεσε τον θάνατό του», επιβεβαίωσε η Τουλούζ, αναφερόμενη στην πίεση που δέχτηκε στους πνεύμονές του. Σύμφωνα με τη νεκροτομή, ο Lucio πέθανε από εσωτερική αιμορραγία που προκλήθηκε από ξυλοδαρμό, εκτός από σημάδια κακοποίησης, παρουσίασε εγκαύματα και δαγκώματα.

«Είμαι ιατροδικαστής για 27 χρόνια και 5 χρόνια στη Λα Πλάτα, έχω δει παιδιά να ξυλοκοπούνται και να έχουν τραυματιστεί, αλλά δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο στη ζωή μου», είπε στην Telefé σε πρόσφατη συνέντευξή .

Ο παππούς του 5χρονου αγοριού μίλησε στα μέσα ενημέρωσης και τίποτα δεν κρατήθηκε πίσω: «Ο Λούτσιο σκοτώνεται επειδή είναι άντρας, από μίσος για το αντίθετο φύλο γιατί σύμφωνα με αυτές, παρενέβαινε στη σχέση τους», είπε ο Ραμόν Ντουπούι αυτή την Τετάρτη.

Όπως αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της δικαστικής διαδικασίας, ο Lucio υπέστη κακομεταχείριση πριν από το έγκλημά, αλλά η Δικαιοσύνη είχε αγνοήσει τις προειδοποιήσεις και αρνήθηκε επανειλημμένα την επιμέλεια στον πατέρα, ο οποίος κατήγγειλε την κακομεταχείριση του παιδιού, αν και δεν γνώριζε τη σκληρή έκταση αυτών.

«Το σημαντικό ερώτημα είναι τι δεν του έκαναν»: «Τη στιγμή που τον σκότωσαν, του έσπασαν το ισχίο. Έχει πολλά σπασμένα πλευρά, καθώς και την κλείδα. Έχει δαγκώθει στα γεννητικά του όργανα σε σημείο να τα κόψουν και καψιματα απο τσιγάρο ειχε σε όλο του το σώμα. Ενώ τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου, τον βίασαν».

Κατά τη διάρκεια ενός άλλου μέρους της συνέντευξης, ο παππούς του αγοριού ήταν θυμωμένος με την Εθνική Κυβέρνηση επειδή δεν προχώρησε στη μεταχείριση του «Νόμου Lucio», ο οποίος στοχεύει στην προστασία των δικαιωμάτων των παραβιαζόμενων παιδιών και τον τερματισμό της φεμινιστικής δικαιοσύνης που ωφελεί μόνο τις μητέρες και ακόμα περισσότερο αν ανήκουν στην LGBT κοινότητα.

Τέλος, ο παππούς του θύματος επέμεινε στην κριτική του και υποστήριξε ότι «ολόκληρο το κράτος» αρνήθηκε αυτό που συνέβαινε και κοίταξε «σε μια πλευρά ... Δυστυχώς και η κοινωνία. Κανείς δεν κατήγγειλε την περίπτωση του Λούσιο».

Και κατήγγειλε επίσης ότι τις φορές που νοσηλευόταν οι υγειονομικοί δεν έκαναν τίποτα, «ούτε υποψιάστηκαν ότι η κακομεταχείριση μπορεί να προέλθει απο την φφεμινίστρια». Και πρόσθεσε: «Ούτε στο σχολείο δεν το πρόσεχαν, και μόλις τους κατήγγειλε ένας γείτονας, η αστυνομία δεν πήγε να χτυπήσει την πόρτα του σπιτιού και κανείς δεν ανταποκρίθηκε».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications