We Love You Satan  στη νέα μίνι σειρά διακοπών της Disney

«Η οργή των γονέων είναι κατανοητή, καθώς η Disney έχει μια συγγένεια με τον Πρίγκιπα του Σκότους», έγραψε ο Τοντ Στάρνς, μοιράζοντας τις γονικές αντιδράσεις που αναρτήθηκαν στο Facebook:

Στην ταινία τα παιδιά «δεν είχαν γράψει σωστά τον Άγιο Βασίλη»?. Σίγουρα δεν θα ξαναδώ καμία από αυτές τις ταινίες, ούτε και ο γιος μου.

Αυτός είναι ο κόσμος στον οποίο ζούμε τώρα και είναι πολύ λυπηρό και απογοητευτικό. Προσέχετε τι αφήνετε να δουν τα παιδιά σας. Δεν είμαι από αυτούς που κριτικάρουν, αλλά για μένα δεν είναι αστείο όταν έχεις ένα σωρό παιδιά (ξωτικά) που κρατούν ταμπέλες που λένε "σε αγαπάμε Σατανά" .

Κατηχώντας τα παιδιά σας… Σκέφτηκα να ακυρώσω τη συνδρομή μου στο Disney plus μερικές φορές, αλλά νομίζω ότι αυτός μπορεί να είναι ο λόγος που χρειαζόμουν.

Το 2020, οι άνθρωποι της Disney κυκλοφόρησαν μια σειρά κινουμένων σχεδίων με τίτλο «The House of Owls» που εισήγαγε τους νεαρούς θεατές σε έναν κόσμο δαιμόνων και μαγείας.

«Φίλοι, αν πιστεύετε ότι αυτή η τελευταία σειρά του «House of Owls» είναι απλώς «φαντασία και διασκέδαση», ξανασκεφτείτε το», προειδοποίησε η συγγραφέας του CBN, Deborah Bunting, εκείνη την εποχή. «Με τα χρόνια, η Disney έχει εμβαθύνει στο σκοτάδι του πνευματικού κόσμου που αντιτίθεται στον ζωντανό Θεό, επινοώντας προγράμματα και χαρακτήρες που οδηγούν τους ευάλωτους σε αυτόν τον σκοτεινό κόσμο της εξαπάτησης».

«Αυτό το πνευματικό βασίλειο που εναντιώνεται στον Θεό είναι πραγματικό. Οι δαίμονες είναι πραγματικοί». «Και βγαίνουν για να εξαπατήσουν τα παιδιά και να τα δελεάσουν να γίνουν πιόνια του εχθρού της ψυχής τους, του Διαβόλου, γνωστού και ως Σατανά, τα σχέδιά τους είναι να καταστρέψουν τα παιδιά και τα εγγόνια τους πνευματικά, σωματικά και συναισθηματικά. Πρέπει να τους προστατέψετε από το να παρασυρθούν σε αυτόν τον κόσμο των δαιμονίων».

Τον Αύγουστο, η Disney κυκλοφόρησε μια νέα τηλεοπτική σειρά για ενήλικες με τίτλο «Little Demon» που αφηγείται την ιστορία της κόρης του Σατανά, ομαλοποιώντας τις σαφείς σ@ξουαλικές αναφορές και την παρουσία του διαβόλου στην κοινωνία.

Η σύνοψη της σειράς:

Δεκατρία χρόνια αφότου έχουν εμποτιστεί από τον Σατανά, μια απρόθυμη μητέρα, η Λόρα, και η κόρη της η Κρίσυ, προσπαθούν να ζήσουν μια κανονική ζωή στο Ντέλαγουερ, αλλά συνεχώς ανατρέπονται από τερατώδεις δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένου του Σατανά, που λαχταρά την επιμέλεια της ψυχής τους.

Το απόλυτο κακό που γίνεται ο πολιτισμός μας επιτρέποντας και προσπαθώντας να πιστέψουμε ότι οτιδήποτε δαιμονικό και σατανικό είναι «ασφαλές» .

Ο βουλευτής των ΗΠΑ Μάικ Τζόνσον, ένας Ρεπουμπλικανός που εκπροσωπεί τη Λουιζιάνα, τράβηξε την προσοχή για την κριτική του για το πρόγραμμα, την οποία ανάρτησε στο Facebook.

«Δεν μπορούσα να φτάσω στο τηλεχειριστήριο αρκετά γρήγορα για να προστατεύσω τον 11χρονο γιο μου », έγραψε. «Αναρωτιέμαι πόσα άλλα παιδιά εκτέθηκαν σε αυτό».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications