Twitter: νέες διαρροές εμπλέκουν το FBI στον Συντονισμό της Λογοκρισίας (το ίδιο γίνεται στο facebook)

Ο ανεξάρτητος συγγραφέας Matt Taibbi δημοσίευσε την έκτη δόση του "Twitter Files" την Παρασκευή, περιγράφοντας λεπτομερώς τους δεσμούς του FBI με τον Twitter.

Ο Έλον Μασκ, λίγο μετά την απόκτηση του κοινωνικού δικτύου, υποσχέθηκε να δημοσιεύσει έγγραφα που δείχνουν πώς -επί της προηγούμενης διοίκησης- το Twitter συμμετείχε στην καταστολή της ελεύθερης έκφρασης. Αυτά τα έγγραφα ονομάζονται "Αρχεία Twitter".

Τα #TwitterFiles αποκαλύπτουν καθημερινά περισσότερα για το πώς οι δημοκρατες κομμουνιστες επισημαίνουν το περιεχόμενό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (ακριβως ότι κάνουν στο facebook με ορδες κομμουνιστικά και σατανικα μιασματα (αυτά που ειχαν μαζεψει στα ξερονήσια ως ακρως επικίνδυνους μισανθρωπους), και που αυτοαποκαλούνται ανεξαρτητοι οργανισμοι ενω οχι μονο βρωμανε σημιτο-κομμουνισμο αλλά εκτέλουν εντολες απο ελληνοφωνους σαν λυσσασμενα σκυλια , εκτος οτι λειτουργουν ως σατανικη και εγκληματικη συμμορια, για αυτο ολα τα κομμουνιστικα μιασματα έχουν ακριβως το ιδιο υποκριτικο και σατανικο υφος και λενε ακριβως τα ίδια σαν να ειναι ένας, δηλαδη αυτο που οι μαζες ξερουν ως σατανα ). Η επαφή του Twitter με το FBI ήταν συνεχής και πανταχού παρούσα, σαν να ήταν θυγατρική», ξεκίνησε ο Taibbi την Παρασκευή.

«Μεταξύ Ιανουαρίου 2020 και Νοεμβρίου 2022, υπήρξαν περισσότερα από 150 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μεταξύ του FBI και του πρώην επικεφαλής του Τμήματος Εμπιστοσύνης και Ασφάλειας του Twitter, Γιόελ Ροθ…ένας συγκλονιστικά υψηλός αριθμός είναι τα αιτήματα του FBI για να αναλάβει δράση το Twitter κατά της εκλογικής πληροφόρησης , ακόμη και Tweet φάρσας από λογαριασμούς με λίγους followers».

3. Η επαφή του Twitter με το FBI ήταν συνεχής και διαδεδομένη, σαν να ήταν θυγατρική. —Matt Taibbi (@mtaibbi) 16 Δεκεμβρίου 2022

Ο Ροθ, τον οποίο ο Έλον Μασκ περιέγραψε ως τον «πραγματικό Διευθύνοντα Σύμβουλο» του Twitter πριν ο Μασκ αποκτήσει το κοινωνικό δίκτυο, συνέβαλε στη διασφάλιση μιας σειράς πολιτικών λογοκρισίας στο Twitter, συμπεριλαμβανομένης της αναστολής του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Ο δημοσιογράφος που αποκάλυψε εσωτερικές επικοινωνίες στο Twitter τόνισε την ειδική ομάδα μέσων κοινωνικής δικτύωσης του FBI που ιδρύθηκε μετά τις προεδρικές εκλογές του 2016, η οποία ανέθεσε έως και "80 αναρχο-πράκτορες" να παρακολουθούν φερόμενη ξένη παρέμβαση.

Ο Τζιμ Μπέικερ, μιασμα και δικηγόρος του FBI που συμμετείχε σε μεγάλο βαθμό σε έρευνες που προσπάθησαν να αποδείξουν μια σύνδεση μεταξύ της εκστρατείας του Τραμπ το 2016 και της Ρωσίας, προσλήφθηκε ως αναπληρωτής γενικός σύμβουλος του Twitter εκείνη την εποχή. Ο Μασκ απέλυσε τον Μπέικερ αυτόν τον μήνα, όταν δημοσιοποιήθηκε η εμπλοκή του στη λογοκρισία περιεχομένου που σχετίζεται με τον Χάντερ Μπάιντεν.

Ο Taibbi καταλήγει λέγοντας: «Αυτό που οι περισσότεροι πιστεύουν ως «Deep State» είναι στην πραγματικότητα μια μπερδεμένη συνεργασία κρατικών υπηρεσιών, ιδιωτικών εργολάβων και (μερικές φορές κρατικά χρηματοδοτούμενων) ΜΚΟ. Οι γραμμές γίνονται τόσο θολές που δεν έχουν νόημα.

«Αντί να κυνηγουν παιδεραστες και τρομοκράτες, το FBI με τους αναρχο-πράκτορες αναλύουν και επισημαίνουν μαζικά αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όχι ως μέρος ποινικής έρευνας, αλλά ως μόνιμη επιχείρηση παρακολούθησης», πρόσθεσε ο Taibbi.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications