Πέθανε από ανακοπή καρδιάς ο επικεφαλής της εκστρατείας υπέρ των εμβολίων στην Σλοβακία – Δήλωνε:Είναι ελευθερία!

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 62 ετών άφησε ένας εκ των κυβερνητικών επιδημιολόγων της Σλοβακίας - Είχε κάνει πρώτος το μπολι

«Έσβησε» από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία μόλις 62 ετών, χωρίς να πάσχει από κάποιο καρδιακό νόσημα, ο λοιμωξιολόγος και πρωτοστάτης του εμβολιασμού της Σλοβακίας, Vladimír Krčméry

Τα καθεστωτικα ΜΜΕ της χώρας ανακοίνωσαν ψευδως πως έφυγε από τη ζωή λόγω πνευμονίας, τελικά όμως ανακοινώθηκε πως επρόκειτο για ανακοπή.

Ο Vladimír Krčméry ήταν ο πρώτος Σλοβάκος που εμβολιάστηκε τον Δεκέμβριο του 2020 και προώθησε υπερβολικά τον εμβολιασμό.

Ο Krčméry έχει περιγραφεί ως ένα από τα κύρια πρόσωπα της εκστρατείας εμβολιασμού κατά του Covid και ηγέτης της εκστρατείας “το εμβόλιο είναι ελευθερία» παντου το ιδιο παραμυθι ελεγε τι κακο αφου οι πνευματικα κατωτεροι ειναι ιδιοι παντου!

Τωρα θα δει ποσο ελευθερια ειναι αφου οικειοθελώς εχασε το πνευμα του για πάντα, ιδια μοιρα περιμενει και οσους προπαγανδιζαν οχι μονο υπερ μπολισματων αλλα και υπερ σε ότι λέει το κακο..Εξαλλου οικειοθελώς βλέπουν δελτια των 8 και στο ιντερνετ πατουν like σε σελιδες του κακου! αν ηταν ανθρωποι και οχι διποδα οπως ελεγε ενας παλιος μυστης ο Πλατων, οι εγκυρες πηγες του κακου θα ηταν στην τελευταια θεση και οχι στην πρωτη απαξ που σημαινει πως ο ιδιος ο οχλος που τις διαβαζει οχι μονο δεν βλέπει το κακο αλλα παιρνει και το μερος του .

"Εκείνο που αρνούνται να βγουν από το σκοτάδι τους δε θα επιβιώσουν και θα χαθούν για πάντα"

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications