Σε ηλικία τριών ετών, μια Ινδή μιλούσε για την προηγούμενη ζωή της και σε μια ακατανόητη γλώσσα

Η Ινδή Swarnlata Mishtra γεννήθηκε το 1948 και όταν ήταν τριών ετών ξαφνικά «θυμήθηκε» την προηγούμενη ζωή της. Αυτό συνέβη όταν εκείνη και οι γονείς της πήγαν σε μια μακρινή πόλη για να επισκεφτούν συγγενείς. Ξαφνικά, η κοπέλα ζήτησε από τον οδηγό του αυτοκινήτου να «γυρίσει στο σπίτι της».

Οι ανήσυχοι γονείς παρατήρησαν τότε το παράξενο της δήλωσης της κόρης τους, αλλά αποφάσισαν να μην της δώσουν σημασία, παρερμηνεύοντάς την με παιδικά παιχνίδια. Ωστόσο, αυτό ήταν μόνο η αρχή. Μετά από αυτό, οι αναμνήσεις μιας προηγούμενης ζωής άρχισαν να επιστρέφουν στο κορίτσι με γρήγορο τρόπο.

Και όταν άρχισε να μιλάει σε μια ακατανόητη γλώσσα που κανείς στην οικογένειά τους δεν ήξερε, και άρχισε να χορεύει χορούς που κανείς δεν έπαιζε σε αυτή την περιοχή της Ινδίας, ο πατέρας της κατάλαβε ότι αυτό ήταν κάτι σοβαρό και άρχισε να κρατά ένα ημερολόγιο με παρατηρήσεις, γράφοντας εκεί όλα τα λόγια της κόρης του για την προηγούμενη ζωή της.

Όταν αυτή η ιστορία έφτασε στον Banerjee, ένας επιστήμονας στο Πανεπιστήμιο του Rajasthan, αποφάσισε να μελετήσει αυτή την περίπτωση και να προσπαθήσει να καταλάβει πως θα μπορούσε το παιδί να είχε αυτές τις αναμνήσεις.

Έλεγξε προσεκτικά τις εννέα δηλώσεις της σχετικά με το πού βρισκόταν το σπίτι της, συμπεριλαμβανομένης της περιγραφής του σπιτιού και του γεγονότος ότι η οικογένειά της είχε ιδιωτικό αυτοκίνητο (σπάνιο φαινόμενο στην Ινδία εκείνη την εποχή), και τελικά βρήκε το μέρος και την οικογένεια.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Swarnlata θα μπορούσε να ήταν σε μια προηγούμενη ζωή μια 40χρονη γυναίκα με το όνομα Biya Pathak , η οποία πέθανε εννέα χρόνια πριν γεννηθεί η Swarnlata.

Όταν ήταν 11 ετών, οι σημερινοί γονείς της και η οικογένεια της προηγούμενης ζωής της συναντήθηκαν για πρώτη φορά για να προσπαθήσουν να μάθουν αν γνωρίζει πραγματικά πολλές λεπτομέρειες της προηγούμενης ζωής της.

Η οικογένεια Pathak ήταν πολύ δύσπιστη σχετικά με αυτό και δεν ήθελαν να συναντήσουν την Svarnlata για πολύ καιρό, πιστεύοντας ότι όλα ήταν απάτη. Ωστόσο, όταν συνάντησαν το κορίτσι, η αντίδρασή της στην εμφάνισή τους ήταν τέτοια που ξαφνιάστηκαν πολύ και στη συνέχεια τελικά πίστεψαν ότι αυτη ήταν η πεθαμενη συγγενής τους.

Ο αδερφός της στην προηγουμενη ζωη ονόματι Hari Prasad, ήταν ο πρώτος που καταλαβε αφου το κορίτσι τον χαιρέτησε με το όνομα "Babu". Αποδείχθηκε ότι η αείμνηστη Biya ελεγε τον αδελφό της με αυτό το στοργικό ψευδώνυμο και κανένας άλλος συγγενής δεν χρησιμοποίησε αυτό το όνομα.

Στη συνέχεια, άλλοι συγγενείς του Biya, όλοι άντρες, μπήκαν στο δωμάτιο και το κορίτσι πήρε αμέσως μια συγκεκριμένη στάση και κάλυψε το κεφάλι της με ένα μαντήλι. Έτσι συμπεριφέρονται συνήθως οι παντρεμένες Ινδές παρουσία του συζύγου τους και αγνώστων.Στη συνέχεια, η κοπέλα ονόμασε σωστά τους άντρες που ήταν τα τρία αδέρφια της στην προηγουμενη ζωη της, και έδειξε ποιες ήταν οι γυναίκες τους.

Στη συνέχεια, η Svarnlata άρχισε να λέει διάφορες λεπτομέρειες για τη ζωή της Biya, συμπεριλαμβανομένης της επισήμανσης ότι είχε άσχημα δόντια και ότι έβαλε πολλές χρυσές κορώνες, και επίσης κατονόμασε μερικές λεπτομέρειες που μόνο η Biya και ο σύζυγός της μπορούσαν να γνωρίζουν.

Ενώ βρισκόταν στη Maikhara, η κοπέλα θυμήθηκε επίσης ότι μια από τις αδερφές της Biya είχε πεθάνει πριν από αυτήν, και έδειξε επίσης την παλιά κρεβατοκάμαρα της Biya, και διηγήθηκε σωστά ότι η οικογένειά τους συνήθιζε να κάνει μπάνιο σε ένα συγκεκριμένο μέρος στο κοντινό ποτάμι.

Οι ιστορίες για το ποια ηταν στην προηγουμενη ζωη δεν ήταν πάντα αληθινές αλλα πολυ κοντα στην αληθεια σαν μην θυμοταν καλα. Έτσι, επισημαίνοντας ότι ο σύζυγος της Biya πήρε κρυφά χρήματα από έναν κουμπαρά στο σπίτι, έκανε λάθος με το ποσό. Είπε επίσης κάποτε ότι το όνομά της δεν ήταν Biya, αλλά Kamlesh, αλλά στη συνέχεια διόρθωσε τον εαυτό της, λέγοντας ότι το όνομά της ήταν Kamlesh σε μια άλλη προηγούμενη ζωή.

Επίσης έκανε λάθος με την αιτία θανάτου της στην πρωηγουμενη ζωη της, λέγοντας ότι πέθανε από πονόλαιμο. Στην πραγματικότητα, η Biya υπέφερε πραγματικά από πονόλαιμο, αλλά στη συνέχεια θεραπεύτηκε και πέθανε αργότερα από καρδιακά προβλήματα.

Ωστόσο, σε σύγκριση με εκείνες τις περιπτώσεις όπου τα λόγια του Svarnlata συνέπιπταν 100% με την πραγματική ζωή της Biya Pathak, αυτά ήταν απλές αστοχιες και στο τέλος όλοι οι συμμετέχοντες παραδέχτηκαν ότι επρόκειτο για πραγματική μετενσάρκωση.

Όσο για την άγνωστη γλώσσα και τους χορούς που έπαιζε η Σβαρνλάτα, είπε ότι ήταν η γλώσσα και οι χοροί της Βεγγάλης και ότι είχε αυτές τις αναμνήσεις από εκείνη τη ζωή όταν το όνομά της ήταν Kamlesh δηλαδη θυμοταν και αλλη προηγουμενη ζωη της! .

Είπε ότι έζησε ως κορίτσι με το όνομα Kamlesh τα εννέα χρόνια που πέρασαν από τη στιγμή του θανάτου της Biya έως τη στιγμή της γέννησής της ως Svarnlata. Είπε επίσης ότι ο Kalesh ζούσε στην πόλη Sylhet, που βρίσκεται τώρα στο Μπαγκλαντές, και πέθανε από ασθένεια.

Οι ειδικοί, Ινδοί και ξένοι, έχουν επανειλημμένα μελετήσει το φαινόμενο Swarnlata, συμπεριλαμβανομένου του Δρ Ian Stevenson, ο οποίος βοήθησε να φέρει την υπόθεσή της στη διεθνή προσοχή περιγράφοντάς το στο βιβλίο του το 1966 Twenty Cases Suggestive of Reincarnation.

Οταν η Svarnlata έγινε 25 ετών, δεν μπορούσε πλέον να πει νέες λεπτομέρειες για την προηγούμενη ζωή της ως Biya, δεν μπορούσε πλέον να τις θυμάται. Αλλά αυτό δεν εμπόδισε την οικογένεια της Biya να συνεχίσει να τη συμπεριφέρεται σαν συγγενή και να διατηρεί στενούς οικογενειακούς δεσμούς.

Η ερευνήτρια της μετενσάρκωσης Δρ. Kirti Swarup Rawat πήρε συνέντευξη από τη Swarnlata, η οποία παντρεύτηκε το 1973 και ήταν δασκάλα κολεγίου στα 60 της. Του είπε ότι εξακολουθεί να κάνει ετήσιες συναντήσεις με τα αδέρφια της από την «προηγούμενη ζωή» και συμμετέχει στις ζωές τους.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications