Τον ξαφνικό θάνατο της Μέγκα Τακούρ, σε ηλικία 21 ετών, ανακοίνωσαν οι γονείς της, σκορπίζοντας θλίψη στους θαυμαστές της.Η Καναδή σταρ του TikTok, που μετρούσε πάνω από 1 εκατομμύριο σαλλιαριδες followers στα social media, έφυγε απρόσμενα» στις 24 Νοεμβρίου. Ωστόσο, η απώλειά της έγινε γνωστή τα τελευταία 24ωρα.

«Με βαριά καρδιά ανακοινώνουμε ότι το φως της ζωής μας, η ευγενική και πανέμορφη κόρη μας, Μέγκα Τακούρ, πέθανε ξαφνικά και απροσδόκητα τα ξημερώματα της 24ης Νοεμβρίου. Η Μέγκα ήταν μια ανεξάρτητη νεαρή κοπέλα. Θα μας λείψει. Η Μάγια αγαπούσε τους φανς της και θα ήθελε να γνωρίζετε για τον θάνατό της», έγραψαν σε ανάρτησή τους οι γονείς της 21χρονης αλλά δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες.

Η ανακοίνωση του θανάτου της

Η TikToker άρχισε τις αναρτήσεις της τον Νοέμβριο του 2019 και γρήγορα έγινε γνωστή για τα μηνύματα αυτοπεποίθησης και body positivity, που προσπαθούσε να περάσει στους ακολούθους της.

Το τελευταίο βίντεό της στο TikTok αναρτήθηκε στις 18 Νοεμβρίου και την έδειχνε να περπατάει στη Νέα Υόρκη με τη λεζάντα να γράφει: «ΕΣΥ έχεις την ευθύνη για το πεπρωμένο σου. Να το θυμάσαι αυτό».

Σώστα μονοι τους ετρεξαν και έκαναν τα μπόλια, θα διαβαζε και αυτη τα αντίστοιχα "ανεξαρτητα" ellinikahoaxes του Καναδα ? επισης μονοι τους διαβαζουν εγκυρες πηγες σατανιστων υπο την εννοια οτι η προελευση τους ειναι απο κακο και οχι απο εναν καλο θεουλη, δεν τους εβαλε κανενας με το ζορι να πατανε like σε δεκαδες σελιδες συμμορητων όπως σε κατι lifo , athens voice,protagon, Μηχανη του Χρονου και λοιπες σημιτοσελιδες με ορδες μιασματα ως ειδικους , και να λενε ηλιθιοτητες κοντρα σε καθε εννοιας λογικης ακομα και οι δηθεν κατα του συστηματος και δηθεν πατριωτες, περι ναζι και φασιστικα μετρα ενω εχουν κομμουνιστικη δημοκρατια ακριβως επειδη δεν υπαρχουν "φασιστικα μετρα" εδω και 40 χρονια να μαζεψουν τα μιάσματα που για τον οχλό θεωρουνται φυσιολογικοι ανθρωποι και για τους "πατριωτες" δήθεν ιδελογια .

Οπως ειχαμε ξανα πει πριν καν την ψευδο-πανδημια τους οσο οι εγκυρες πηγες συμμορητων ειναι στην πρωτη θεση και ουγκανων νεοελληνων που το παιζουν δηθεν κατα του συστηματος ενω λενε για φασιστες , θα κανουν ολο και χειρωτερα , αφου ετσι ειναι σαν λενε στους σατανιστες οτι ειμαστε ηλιθιοι (goim)

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications