Χριστιανο-κομμουνιστικη ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου»: Ηλικιωμένη ζητά ανάκληση της δωρεάς ακινήτου που είχε κάνει

Μετά τις καταγγελίες η γυναίκα νομίζοντας οτι ετσι θα πάει στο παράδεισο δίνοντας σπίτια σε συμμορίτες θορυβήθηκε και αποφάσισε να ψάξει την τύχη του ακινήτου που δώρισε

Μετά τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για την ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου», μία ηλικιωμένη γυναίκα που είχε δώσει ένα ακίνητο ως δωρεά στη μνήμη του συζύγου και του γιου της, τώρα ζητά την ανάκλησή της.

Όπως δήλωσε o δικηγόρος της, Γαβριήλ Γαβριηλίδης, η δωρεά πραγματοποιήθηκε πριν από δύο χρόνια και ηλικιωμένη πήρε την απόφαση να δωρίσει το ακίνητό της, το οποίο βρίσκεται στη δυτική Αττική, για καλό σκοπό.

«Μόνη της το αποφάσισε, για τη ψυχή του άντρα και του γιου της που πέθαναν. Πήρε μία γενναία απόφαση να δωρίσει το σπίτι που έχτισε με πολύ κόπο για όλα τα παιδιά του κόσμου.

Η ηλικιωμένη μίλησε πρώτα μετά την Κιβωτό, την παρέπεμψαν σε κάποιο συμβολαιογράφο και δικηγόρους, έκανε ένα πληρεξούσιο και όλες οι διαδικασίες έγιναν στην Αθήνα από δικηγόρους της Κιβωτού», εξήγησε ο δικηγόρος, μιλώντας στο MEGA.

Ωστόσο, μετά τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για τη δομή και τον πατέρα Αντώνιο, η γυναίκα θορυβήθηκε και αποφάσισε να ψάξει την τύχη του ακινήτου που δώρισε.

Όπως πληροφορήθηκε από γειτόνισσά της, το σπίτι αφέθηκε να ρημάζει και γι’ αυτό τον λόγο ζητά την ανάκληση της δωρεάς της.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications