O Ανεγκέφαλος όχλος έφαγε τα μούτρα του πάλι και με τον   Κούβελα της από εδω πλευράς

Ο όποιος έβαλε το παρακατω κειμενο που θυμιζει συμπεριφορα συμμορητων, αρχιζοντας με το "Βασικές αρχές που μας δίδαξαν απο το σπιτι και το σχολείο"!

Ενταξει αν περιμενεις να σε μάθει το σχολείο "αρχές" καήκες , εκει του εμαθαν και τα ψεματα που έλεγε περι ναζι? Κούβελας: «Υποχρεωτικούς εμβολιασμούς έκαναν οι Γερμανοί Ναζί - Απαγορεύεται με βάση την δίκη της Νυρεμβέργης» ενω οι κακοι ναζι ησαν κατα των μπολιασματων , αυτα που λέγαμε εδώ πριν κατι μήνες για αλλή μια φορα βγήκαν σώστα οπως οσοί λένε για ναζι φασιστές της από εδώ πλέυρας ειναι επίφοβοι, εκτος σπανιες περιπτωσεις που αποδεδειγμενα διαθετουν λογικη (θα ξεχωριζαν τις φυλες του κακου) και στα αληθεια έχουν εξαπατηθει οπως ο Αντωνιάδης που σε αυτον αναφερετε :

Βασικές αρχές που μας δίδαξαν από το σπίτι μας, έστω και φτωχικό:
1. Όταν κάποιος σε τιμά με την παρουσία του και την ηθική στήριξή του, το ανταποδίδεις.
2. Όταν έρθει κάποιος σε σένα απρόσμενα τον χαιρετάς και τον ρωτάς (ο ίδιος) ποιος καλός άνεμος τον έφερε, αφού τον χαιρετήσεις.
3. Δεν ακούς κουτσομπολιά και δεν τα μεταφέρεις δημόσια, αν δεν τα διασταυρώσεις, για άνθρωπο που σε τιμά με την παρουσία του.
4. Όταν έχεις έναν λύκο απέναντι, δεν βρίζεις άνθρωπο που στέκεται δίπλα σου, χωρίς να κινδυνεύεις από αυτόν.
5. Αν δεν τα κάνεις αυτά, τότε είσαι αγενής και απολίτιστος ή ακοινώνητος βλαξ και να μην περιμένεις να σε εκτιμήσει κανένας, χώρια που θα σε φάει ο λύκος.

Βασικές αρχές που διδαχθήκαμε στο σχολείο:
1. Κάθε υπόθεση πρέπει να αποδεικνύεται με δεδομένα.
2. Αν είσαι αδιάβαστος δεν σηκώνεις χέρι να πεις μάθημα, κάνοντας τον έξυπνο.
3. Αν ο καλός μαθητής έρθει να σε βοηθήσει με προβλήματα που δεν καταλαβαίνεις, δεν προσπαθείς να τον διαβάλεις και να τον προσβάλλεις.

4. Αν ο δάσκαλος θέλει να σε κόψει, θα το κάνει, όσο και να μελετήσεις, διότι γνωρίζει και το επόμενο κεφάλαιο και τα δύσκολα σημεία.
5. Αν νοιώθεις αδικημένος, διαβάζεις παραπάνω και κάνεις φροντιστήριο με ειδικούς.
6. Αν κάνεις αταξίες και φασαρία, όσους τραμπούκους, από μικρές τάξεις και αν παρασύρεις, θα σε δείρουν τα μεγαλύτερα παιδιά και οι δάσκαλοι· μαζί.

7. Αν είσαι βλαξ με αυτογνωσία, τότε κάνε τον περισσότερο βλάκα και ζήτα βοήθεια. Θα την έχεις!
8. Αν είσαι τελείως βλαξ και επαρμένος, τότε σίγουρα την πάτησες.
9. Αν ο καλός μαθητής σου προαφέρει σκονάκι με τη σωστή λύση, δεν τον καρφώνεις ότι κλέβει.
10. Αν δεν καταλαβαίνεις κάτι από τα παραπάνω ρώτα και θα σου τα εξηγήσει κάποιος που πήγε σχολείο και έμαθε γράμματα.
Βασικές αρχές που μάθαμε από τη ζωή:

1. Σε προβλήματα νομικά, συμβουλευόμαστε δικηγόρο, αλλά σε ιατρικά, πάμε σε ιατρό( συμμορητες γιατρος εισαι και μιλας? αλλα οι ιδιοι οχι μονο μιλανε χωρις να ειναι γιατροι αλλα συκοφαντουν και γιατρους που δεν λενε τα δικα τους ).
2. Αν όλοι οδηγούν ανάποδα στο μονόδρομο, τότε ο μονόδρομος είναι ανάποδα σε μας και μπήκαμε στραβά και επικίνδυνα (οκ παμε με το κοπαδι οχι οτι το κοπαδι παει αναποδα τους βλεπουμε και τι τερατωδες ψεματα λενε ως δεδομενα επειδη έτσι λενε ολοι και τους εμαθαν οι συμμορητες)
3. Αν έχουμε πόλεμο με ισχυρό αντίπαλο, ψάχνουμε φίλους και δεν σπαταλάμε δυνάμεις εναντίον φυσικών μας συμμάχων, ιδίως αν δεν υπάρχουν πολλοί ( οταν οι "συμμαχοι" λενε τα ιδια με τους εχθρους ?).

4. Αν έρθει κάποιος, που απειλείται από κοινό εχθρό δίπλα μας και του επιτεθούμε, τότε μάλλον θα υποψιαστεί ότι είμαστε βαλτοί από τον «κοινό» εχθρό για να τον πρασύρουμε και να τον καταστρέψουμε ευκολότερα. Τότε θα μας καταστρέψει κατά προτεραιότητα, διότι καταφέραμε και να τον θυμώσουμε (ε?).
Για ανώτερες σπουδες, ήθος, πολιτισμό και διανόηση ας μην μιλήσουμε ( καλα ενταξει αυτος νομιζει ότι γινεσαι ανθρωπος με σπουδες για αυτο γεμησε ο κόσμος ηθικους επειδη ολοι εχουν πτυχια? και παλιοτερα που δεν είχαν πτυχια πως είχαν ήθος πολυ καλυτερο απο τα ουγκανα με πτυχια?? ).
Είναι ψιλά γράμματα.
Αν συνεχίζουμε να μην καταλαβαίνουμε, πρέπει να δούμε γιατρό. Αν μας δεχτεί!
Η συμβουλή μου είναι δωρεάν και αποτελεί ευγενική προσφορά σε κάθε άνθρωπο που θέλει να καταλάβει!

Χαμός απο like που στους ιδιους αν ελεγες να κανουν like και share την ιστορικη αληθεια θα σε ελεγαν ναζι φασιστα σαν τα αναρχο-troll νομιζοντας οτι ετσι ακυρωνουν την αληθεια, μαλιστα πολλοι ακομα λενε για "φασιστικα μετρα" ενώ έχουν δημοκρατια και ειναι τα ιδια που εκαναν στην σοβιετικη ενωση, και οχι απο "κακους φασιστες" που επικαλουνται χωρίς καν ξέρουν τι σημαινει αυτη η ταμπελα :

Τον κατάλαβε και ο Αντωνιάδης και λέει για αυτόν στο χθεσινο live, ο οποιος Αντωνιαδης και αυτός λέει κομμουνιστικα παραμυθια για ναζι και νομιζει οτι τωρα με το Covid τους λενε ομαδικα ψεματα ενω τοσα χρονια ελεγαν μονο την αλήθεια και δεν εκαναν πολεμο στους ελαχιστους που ελεγαν την αληθινή ιστορία (ακριβως την ιδια υπουλη και ακρως μοχθηρη συμπεριφορα ειχαν και το 40 και εσφαζαν τα θυματα τους βασανιστικα οτι κανουν και τωρα δηλαδη στα νοσοκομεια) για να λέει και αυτος τα παραμυθια τους σήμερα αφου αν δεν εκαναν πολεμο θα ειχαν ξυπνησει αυτοι που διαθετουν λογικη, και να μην καταλαβαινει ότι οι συμμορητες ειναι ετσι λογω φυλης γνώστα και ως κομμουνιστικα μιασματα γιαυτο τα ειχαν μαζεψει στα ξερονησια και δεν έχουν αλλαξει στο ελαχιστο απο το 40 εξαλλου αν ηταν φυσιολογικοι δεν θα τσιριζαν για ρατσιστες αλλα που λογικη ο οχλος? ενω οι ιδιοι που εκαναν πολεμο συκοφαντιας σε εμας κανουν και σε αυτον αλλα τωρα τους ανακαλυψε με το covid τους, όπως ανακαλυψε τωρα ότι τα Ελληνικά Hoaxes συκοφαντουν την ιδια την λογικη οχι μονο την αλήθεια , ποιος το περιμενε πως θα τους την φερει ενας ασχετος από ιστορία ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ που δεν έχει ο οχλος? και μέτα την μήνυση του Αντωνιάδη στα Ελληνικά Hoaxes ερχεται και άλλη μήνυση αλλα με αληθινή ιστορία για όλα όσα έχουν κάνει σε αυτη την σέλιδα από το 2015 μεταξυ αλλων υπάρχουν και screenshot απο το 2016 να λενε με μενος κατα της Χ,Α αρα η λεγομενη αδεία δηθεν ότι ειναι ανεξαρτητοι ειναι ακυρή και λενε και ψευδως οτι δεν υπαγονται σε αλλα "μεσα" ενω ηταν σε αριστερο-κομμουνιστικες σελιδες πριν τους κανουν "ειδικους" δηθεν στα fake news βαζοντας και σταμπες του τυπου "Πιστοποιημένοι" απο αλλες δικες συμμοριες για το θεαθήναι επειδη τα goim εχουν μαθει να προσκυνουν συμμοριες τους που αποκαλουν "Οργανισμους", του τυπου: το ειπε λεει ο παγκοσμιος οργανισμος υγειας ενω ειναι μασονικος και το δημιούργησαν το 1945 για να κρυψουν αυτα που ειχαν ανακαλυψει οι "κακοι ναζι".

Kαι τελος μεταξυ αλλών "εξαφανιστηκαν" όλα τα τα αναρχο-troll με τα ψευτικα προφιλ απο τα "Ελληνικά Hoaxes" φοβηθηκαν τον Αντωνιαδη :

Εξαφανιζολ τα αναρχο-μιασματα με τα ψευτικα προφιλ που εδω και 5 χρονια χλευαζουν και συκοφαντουν, μην τους κανει καμια μήνυση ο Αντωνιαδης και εκει δεν μπορουν να κρυφτουν πισω απο ψευτικα προφιλ και το facebook που οχι μονο τους καλύπτει αλλα αφηνει δεκαδες αναρχο-ομαδες τους στο facebook ενω ολες παραβιαζουν ολους τους κανονισμους τους αρχη γενομενης της δημοσιας υποκινησης μισους (με τα δικα τους) και βιας, μαλιστα προ έτων ενας ελληνοφωνος της γνωστης φυλης ξεχασε να μπει με fake προφιλ και μπηκε με το κανονικο και ελεγε οποιος βαζει ασχετες φωτο ειναι fake news (!) εκτος την σημιτικη φατσα του ειχε και σημαια της χωρας του (παλι καλα δηλαδη που θυμηθηκε οτι ειναι στο Ελλαδισταν και τα εγραψε στα ελληνικα ) τουλαχιστον αυτο το εχει καταλαβει ο Αντωνιαδης οτι δεν ειναι εξυπνοι αλλα απλα μοχθηροι και λενε ηλιθιοτητες χωρις λογικη για να εξαπατουν τα goim και μετα αυτα ριχνουν στο επιπεδο τους τους παντες αφου ειναι πολυ περισσοτερα, δηλαδη αν η μαζα ησαν εξυπνη δεν θα μπορουσαν να κανουν τιποτα ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications