Ο αντιπρόεδρος της γερμανικής Βουλής ζήτησε να γίνει αυτοψία σε όσους πέθαναν λίγο μετά τον εμβολιασμό Covid!

Ο Αντιπρόεδρος της Bundestag, δηλαδή της γερμανικής ομοσπονδιακής Βουλής, Βόλφγκανγκ Κουμπίτσκι, ζητά την διενέργεια αυτοψίας για όσους πέθαναν λίγο μετά την λήψη του εμβολίου κατά του Covid!

Πρώτη φορά ένα υψηλόβαθμος θεσμικά πολιτικός όπως ο Κουμπίτσκι, ζητάει να γίνει μία τέτοια έρευνα καθώς πιστεύει ότι είναι απαραίτητο κάθε ανεξήγητος θάνατος που συμβαίνει εντός 14 ημερών μετά τον εμβολιασμό κατά του Covid να καταχωρείται αυτόματα ως ύποπτο κρούσμα στο Ινστιτούτο Paul Ehrlich (PEI).

Στην Γερμανία υπάρχει ένα κύμα έντονης ανησυχίας ότι οι ξαφνικοί θάνατοι έχουν συγκεκριμένη αιτία και πλέον έχουν γίνει τόσο πολλοί που δεν μπορεί να αγνοείται η αιτία αυτή η οποία βάσει πιθανοτήτων είναι ο εμβολιασμός κατά Covid-19.

Στην Ελλάδα αντίθετα κανείς δεν μιλάει, κανείς δεν παραπονιέται, δεν υπάρχει ούτε υποψία διεξαγωγής έρευνας και ταυτόχρονα η κυβέρνηση ακόμα πιέζει εργαζόμενους και συνταξιούχους να πάνε να εμβολιαστούν.

Έχει σημασία να πούμε πως ο Κουμπίτσκι είναι στέλεχος ενός εκ των τριών κυβερνώντων κομμάτων, του FDP.

Ο πολιτικός του Φιλελευθέρου Δημοκρατικού Κόμματος (FDP) λέει ότι η διερεύνηση μιας «σύνδεσης μεταξύ εμβολιασμού, μυοκαρδίτιδας και θανάτου είναι επιβεβλημένη».

Με αυτόν τον τρόπο, ο Kubicki αναφέρθηκε σε μια πρόσφατα δημοσιευμένη μελέτη από τον Peter Schirmacher, τον επικεφαλής παθολόγο στην Πανεπιστημιακή Κλινική της Χαϊδελβέργης .

Ο Schirmacher και η ομάδα του ισχυρίζονται πως ανακάλυψαν ότι στο 30 τοις εκατό των ατόμων που εξέτασαν και πέθαναν λίγο μετά τον εμβολιασμό κατά του Covid, το εμβόλιο ήταν η πιθανή αιτία θανάτου!

«Μιλάμε για έναν σχετικά μεγάλο αριθμό που καθιστά αναγκαία τη συστηματική προσέγγιση αυτού του προβλήματος», είπε ο Κουμπίτσκι.

Σύμφωνα με τον πολιτικό του FDP, οι υγειονομικές αρχές θα πρέπει «τακτικά» να διενεργούν αυτοψίες σε όλους τους ανθρώπους που πέθαναν εντός δύο εβδομάδων από τον εμβολιασμό: «Αυτό είναι επίσης λογικό επειδή η υπό όρους έγκριση αυτών των εμβολίων έγινε υπό τεράστια πίεση χρόνου».

Ο Tino Sorge (CDU), ο εκπρόσωπος για την πολιτική υγείας της παράταξης στη Bundestag, πιστεύει ότι «Δύο χρόνια μετά τον πρώτο εμβολιασμό κατά του Covid, είναι καιρός για μια πιο ανοιχτή προσέγγιση για τις παρενέργειες του εμβολιασμού και τις βλάβες του εμβολιασμού».

Η μελέτη του Schirmacher είναι επίσης ανησυχητική, εξηγεί ο Sorge, «επειδή δείχνει πόσο λίγα γνωρίζουμε για τους κινδύνους των εμβολίων ακόμη και μετά από δύο χρόνια».

Σύμφωνα με τον πολιτικό της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης της Γερμανίας (CDU), η έρευνα και η συλλογή δεδομένων πρέπει τώρα να προωθηθούν με πλήρη ταχύτητα: εξακολουθεί να υπάρχει έλλειψη αξιόπιστων και ουσιαστικών δεδομένων. Τα ευρήματα είναι υψίστης σημασίας για την αξιολόγηση οφέλους-κινδύνου. Για το σκοπό αυτό, θα πρέπει να ενισχυθεί το PEI, να χρησιμοποιηθούν καλύτερα τα δεδομένα και να απλουστευθούν σημαντικά οι διαδικασίες υποβολής εκθέσεων.

Η γερμανική WELT δημοσίευσε τη Δευτέρα συνέντευξη με τον παθολόγο Σιρμάχερ. Ζήτησε να διεξαχθεί περισσότερη έρευνα για το θέμα της βλάβης μετά από τα εμβόλια.

«Υπάρχουν σημαντικά αναπάντητα ερωτήματα που θα πρέπει να διευκρινιστούν είτε μέσω ολοκληρωμένης καταγραφής όλων των ανεπιθύμητων ενεργειών είτε ως μέρος περαιτέρω έρευνας με την έννοια της βελτίωσης του εμβολιασμού, της ένδειξης εμβολιασμού και της πολιτικής προστασίας».

Σημειώνεται ότι το εμβόλιο COVID-19 της Pfizer έχει συνδεθεί με την πήξη του αίματος σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας και προκαλεί θρομβώσεις, όπως παραδέχτηκε για πρώτη φορά ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA).

Συνεπώς μετά την Γερμανία και στις ΗΠΑ υπάρχει πλέον διάχυτος σκεπτικισμός για τα εμβόλια.

Βέβαια εν συνεχεία προσπαθεί να το «μαζέψει» και αναφέρει ότι πρόκειται… για σπάνιες περιπτώσεις και «πιστεύει ακράδαντα ότι τα πιθανά οφέλη του εμβολιασμού κατά του COVID-19 υπερτερούν των πιθανών κινδύνων της μόλυνσης από τον COVID-19».

Φυσικά αυτό είναι υποκειμενικό και ασαφές. Αφού μέχρι τώρα ο FDA δεν πραγματοποιούσε έρευνες προς αυτή την κατεύθυνση κανείς δεν ξέρει με ΑΡΙΘΜΟΥΣ και ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ στοιχεία, τι πραγματικά συμφέρει από τις δύο επιλογές.

Να εμβολιαστεί κάποιος ή όχι; Και εν τέλει αφού ο FDA παραδέχεται κάτι τόσο βαρύ όπως ότι το εμβόλιο της Pfizer προκαλεί θρομβώσεις με ποιο δικαίωμα το επέβαλε η ελληνική κυβέρνηση στους Έλληνες εκβιάζοντάς τους με χίλιους δύο τρόπους για να εμβλιαστούν.

Τρία άλλα ενδιαφέροντα αποτελέσματα – η έλλειψη οξυγόνου στην καρδιά, μια διαταραχή των αιμοπεταλίων που ονομάζεται ανοσοθρομβοπενία και ένας άλλος τύπος πήξης που ονομάζεται ενδαγγειακή πήξη – αρχικά ανέδειξε κόκκινες σημαίες (σ.σ. σήμα ασφαλεία, κλινικοί δείκτες που δείχνουν μια υποκείμενη πάθηση που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι σοβαρή), είπαν οι ερευνητές.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications