Οι δήθεν ναζι της Ουκρανίας για ορδες ανεγκέφαλους οχι μονο ειναι μισθοφόροι αλλα  καθοδηγουνται και από ψυχοπαθείς

H πάρανοια έχει κυριευσει και την από εδώ πλέυρα που εδώ και 5 χρόνια (που βλεπεις μεσω internet) δειχνει ποσο κατωτερη πνευματικα και χωρις λογικη ειναι κατι που βλεπαμε τοσο καιρό και τέλικα στην πορεια διαπιστωθει πως και ο Πλατων το εβλεπε που ελεγε πως ανθρωποι ειναι μονο οσοι διαθετουν λογικη και οι αλλοι ειναι διποδα αλλα ουδεις ειπε τον Πλατων με μασονικες ταμπελες φασιστα και ναζι οπως λενε οσους βλεπουν την κατωτεροτητα τους !

Ο αλλός εχθές της από εδώ πλέυρας παρουσιαζε την Καθηγήτρια του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (κάτσε κάλα ) την κυρα Μαρία Τζάνη ως μεγα Υμνητρια του Ελληνισμου και σουπερ Ελληνιδά η οποια την ειχαμε δει οτι ειναι μια κλασικη νεοελληνιδα και το ξανα απεδειξε εχθες αφου ειπε δημοσια σε ιντερνετικο ραδιοφωνο πως οι Γερμανοι ειναι Μογγολοι ! αλλα δεν βρεθηκε ενας να της πει αυτης και σε ορδες νεοελληνες που λενε εντελως σχισοφρενικα ακριβως την ιδια ηλιθιοτητα σαν παπαγαλοι χωρις καμια λογικη ...

Αποδειξε πως ακριβως ηταν μογγολοι οι Γερμανοί μαρή οταν ολη σημερινη τεχνολογια ηταν απο εκεί και ηταν μυστες (πριν το 1945) οπως οι αρχαιοι μυστες?? που το παιζεις και σουπερ Ελληνιδα και απογονη αρχαιων ? πως ακριβως εισαι απογονη αρχαιων και μαλιστα των μυστων απο την στιγμη που δεν διαθετεις λογικη και απλα παπαγαλιζεις οτι διαβασες απο βιβλια και οτι ακους γυρω σου απο αλλους ομοιους ενω δεν εχουν λογικη αυτα που λες? τι διαφορα εχεις απο εναν παπαγαλο? και φυσικα ουδεμια σχεση με θεματα μυστικισμου και πνευματικσμου η δηθεν απογονη αρχαιων ! αλλα πως θα την εκαναν Καθηγήτρια του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών αν δεν ελεγε τα παραμυθια τους ? κατι τετοιες κυρατσες με τιτλους και περγαμηνές και κατι ουγκανους νεοελληνες βλεπουν οι μαζες ως σουπερ ελληνες ! αυτο εκτος οτι ηταν προπαγανδα των αγγλομασονων για να παρουν με το μερος τους ορδες goim κατα της Γερμανιας που ηταν η μονη χωρα της Ευρωπης που αντισταθηκε στην απελασή του κακου και του κομμουνισμου του δυο φορες αρχη γεννομενης το 1900 που σκοτωσε το αυγο του φιδιου ονοματι Ρόζα Λούξεμπουργκ , αυτη η ηλιθιοτητα δεν εχει καμια λογικη και φυλετικα και πνευματικα ειδικα πριν το 1945 , και οσοι το λενε ειναι ειτε goim ειτε υπηρετες του κακου ! το εξαπατηθηκαν δεν εχει καμια θεση εδω αφου εξαπατηθηκαν με ηλιθιοτητες των ελληνοφωνων σημαινει οτι ειναι ηθικα και πνευματικα κατωτεροι αρα διποδα γιατι το ιδιο κανουν σε ολα τα θεματα και μιλανε για πραγματα που δεν εχουν ιδεα για να το παιξουν εξυπνοι παπαγαλιζοντας απλα οτι τους λενε οι ελληνοφωνοι μαζι με τα αναρχο-ork τους ως αληθεια, μεχρι οι ελληνοφωνοι στα «ellinikahoaxes» υποστηριζουν τα ορκ τους στην Ουκρανια που το παιζουν ναζι , ακριβως γιατι ειναι μουφα "ναζι" , ουτε αυτο κανει εντυπωση στους νεοέλληνες παρα το γεγονος οτι παντου λενε για "κακους ναζι" τους μη υπηρετες τους εκτος της ουκρανιας αφου ειναι δικια τους συμμορια στα προτυπα ISIS .

Τι μας λεει η πατριωτικη σελιδα pronews :

Διοικητής αμερικανικών μισθοφορικών δυνάμεων για Ουκρανία: «Διεφθαρμένη κοινωνία που καθοδηγείται από ψυχοπαθείς»

«Διεφθαρμένη, γ@@@νη κοινωνία» που διοικείται από «ψυχοπαθείς ανθρώπους» χαρακτήρισε την Ουκρανία και την ηγεσία της ο Διοικητής των αμερικανικών και μισθοφορικών δυνάμεων που πολεμούν στην χώρα, κυρίως στο Bakhmut, Andrew Milburn , ένας απόστρατος πεζοναύτης των ΗΠΑ:

Το βίντεο έχει προκαλέσει σάλο εντός και εκτός Ουκρανίας. Ο Milburn προχώρησε και σε δεύτερη δήλωση επιμένοντας ότι έχουν «διαπραχθεί εγκλήματα πολέμου από την ουκρανική ηγεσία».Ο Milburn είναι ο επικεφαλής των δυνάμεων της PMC Mozart, μιας ιδιωτικής μισθοφορικής εταιρείας που ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2022 ως το αντίπαλο δέος της ρωσικής PMC Wagner.

Οι δυνάμεις της Mozart είναι αυτές που κρατούν όρθιο τον ουκρανικό Στρατό στο Bakhmut.Η ηγετική ομάδα της Mozart αποτελείται από βετεράνους των Αμερικανικών ΕΔ, από μισθοφόρους και από άτομα με στρατιωτική εμπειρία.

Σωπα!! εμεις τι λεγαμε τοσο καιρο με την απλη λογική? Τωρα δεν ειναι κακοι ναζι ιδιοι με τους Γερμανους εκει στο pronews??

Mήπως αυτό αναιρει την προπαγάνδα που βαζετε τοσο καιρο? ιδου τι έβαζαν λες και εισαι και κομμουνιστικη σελιδα και παρουσιαζαν τους ψευδο ναζι της Ουκρανιας που ειναι 15 ρατσες απο διαφορες χωρές τυπου ISIS και μισθοφοροι δηθεν ως ναζι ιδιους με τους Γερμανους που ειναι φυση αδυνατο οχι μονο επειδη ειναι ιδιας ρατσας με λαθρο αλλα και επειδη υπηρετουν την μασονια σαν κομμουνιστες τα ακριβως αντιθετα δηλαδη απο "κακους ναζι Γερμανους" για τον οχλο αντε τωρα να μαζεψεις τα Ελληνοποιημένα ορκ να τους πεις οτι αυτοι στην Ουκρανια ειναι ψευδο-ναζι :

Με αυτα και με αυτά οι ελληνοφωνοι θα επεθαν σοκ πριν μερικα χρονια οταν ειδαν οτι τελικα δεν ειναι ολοι σαν αυτου του τυπου νεοέλληνων που αναπαραγουν προπαγανδες τους στα παντα και δεν εχουν καν την λογική να καταλαβουν οτι λένε ηλιθιοτητες που στερουνται λογικής , αποτελεσμα? εκαναν πολεμο σε αυτην σελιδα ωστε το κοπαδι που δεν διαβαζει δικες τους σελιδες ακομα και οταν λενε κατα τους να διαβαζει τουλαχιστον σελιδες τυπου σαν αυτην , ή Λιακοπουλο και λοιπων νεοελληνων ιουδαιο-χριστανων που ευκολα ελεγχονται ( ακομα και οι "ερευνητες" στο Ελλαδισταν ειναι κολλημενοι χριστιανοί ),εκτος οτι ειναι δογματικες φυλες ακομα και με την Ελλαδα όπως ειναι κολλημενοι με ομαδες και θρησκειες για αυτο δεν καταλαβαινουν τιποτα και νομιζουν πως ολοι στην Ελλαδα ειναι απογονοι αρχαιων (ένω δεν έχουν ίδεα απο φυλες και τι αλλαζει σε αυτες ) αφου ειναι ολοι απογονοι αρχαιων τοτε πως ολες οι Σημιτικές σελιδες ειναι στην πρωτη θεση? γιατι δεν ειναι ιδιου γενους ολοι στην Ελλαδα οπως στην Ιαπωνια πχ? κτλ κτλ΄.....Αλλα λενε και το αλλο κουφο: πως απογονοι αρχαιων ειναι μονο στην Ελλάδα ενω οι ίδιοι λενε πως οι ελληνες ηταν παντου (!) στο μεταξυ το Ελληνας ειναι τιτλος και οχι γενος! μαλιστα λενε για απογονους του Μεγα Αλεξανδρου καπου στην Ασια και κανουν τουμπεκι πως αυτοί που λένε ως απογονους του Μεγα Αλεξανδρου δεν μοιαζουν με μιγαδες νεοελληνες (που ανηκει το 60%) αλλα με σκανδιναβικες χωρές που ηταν "μογγολοι" οπως μας λενε οι ιδιοι οτι μας βολευει δηλαδη ! κατα βαθος λογική του χαους σαν τους αναρχο-συμμορητες έχουν και αυτοι αυτου του τυπου οι νεοελληνες της απο εδω πλευρας..

Βεβαια για να λεμε την αληθεια πάντα έτσι ηταν υποχείρια του κακου, για αυτό επι 2000 χρόνια δεν είχαν κάνει τίποτα καμια τεχνολογια καμια προοδο πουθενα και καμια αντισταση στο κακο που τους γλενταγε οσο περιμεναν τον καλο θεουλη να τους σώσει , δηλαδή δεν εγιναν ετσι τα τελευταια χρόνια οπως νομιζουν καποιοι αλλα παντα έτσι ηταν σε καθε κυκλο της ζωης τους στην φυλακη τους στην Γη... Μέχρι που αρχισαν να γεννιονται ανωτεροι πνευματικα μέτα το 1800 με τα γνωστα και μη απολεσματα και καρπονονται τωρα την τεχνολογια που ουτε καν ειχαν δει στα ονειρα τους οι ιδιοι που εκαιγαν στην πυρα τους ελαχιστους ανωτερους πνευματικά ως κακους αιρετικους επι 1500 χρόνια .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications