Μυστηριώδης ανακάλυψη στη Βραζιλία με ένα εξωγήινο χέρι σε μια παραλία

Ένα σκελετικό εξάρτημα άκρου κάποιου ξεβράστηκε σε μια παραλία στη Βραζιλία που μοιάζει λίγο με το χέρι κάποιου είδους ανθρωποειδούς πλάσματος.

Η Leticia Gómez Santiago και ο φίλος της Devanir Souza έκαναν μια ρομαντική βόλτα στην παραλία όταν βρήκαν ένα ανατριχιαστικό εύρημα. Σημείωσαν ότι αυτό που βρήκαν έμοιαζε με «το χέρι ενός εξωγήινου».

Συνέβη στην παραλία Ilha Comprida, στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Το μέγεθος του άκρου είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από το ανθρώπινο χέρι. Στη φωτογραφία έχει τοποθετηθεί μια σαγιονάρα για να μπορεί να εκτιμηθεί η κλίμακα των οστών.

"Πιστεύουμε ότι δεν είναι ανθρώπινο λόγω του μεγέθους και του αριθμού των οστών. Τι θα μπορούσε όμως να είναι;"

Δημοσίευσαν φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πολλοί χρήστες ανταποκρίθηκαν στο αίτημά τους να καθορίσουν τι είδους πλάσμα είναι. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι το άκρο θα μπορούσε να ανήκει σε χέρι ενός εξωγήινου.Υπήρχαν επίσης εκδοχές ότι ήταν οστά δεινοσαύρων ή μέλη γοργόνας.

Όταν ο θαλάσσιος βιολόγος Eric Comyn είδε τις φωτογραφίες, είπε ότι αν κρίνουμε από τον βαθμό αποσύνθεσης, το πλάσμα πέθανε πάνω από ένα χρόνο πριν,φυσικά ως καθεστωτικός αφου το θεμα πηρε εκταση ειπε ότι ανήκει σε καποιο θαλάσσιο πλάσμα (το ίδιο κάνουν και στο βιντεο) τώρα τι πλάσμα ηταν αυτο που είχε δάκτυλα αντί για πτερύγια δεν μας ειπαν οι εξυπνοι που απευθύνονται σε χαμηλου επιπεδου άτομα που καταπίνουν αμάσητα οτι τους λένε οι ψευδο-"ειδικοι" ακομα και οταν δεν υπαρχεί λογική σε αυτα που τους λενε (σαν αυτους που βλεπουν δελτια των 8) αρκει που το είπαν δήθεν ειδικοί που μιλανε για ασχετα θέματα ως ειδικοι ενω ουδεμια σχεση έχουν (πάντου το ιδιο όμως βλεπε και με το covid τους που μιλανε ασχετοι που ουδεμια σχεση εχουν με ιους διοτι αυτους βρηκαν προχειρους να λενε τα παραμυθια τους αλλα στην κυρα Ευτέρπη δεν κανει εντύπωση που όλοι λενε τα ίδια στα ΜΜΕ ).

Όπως αυτός τι σχεση εχει ο θαλάσσιος βιολόγος με τους εξωγήινους? οση σχεση εχει και ενας τυπικος νεοέλληνας σαουδαραβικης ρατσας που το παιζει απογονος του ΠΛατωνα ενω ουδεμια σχεση έχει με θεματα μυστικισμου ( επειδη ακριβως ουδεμια σχεση με τους αρχαιους μυστες ο δηθεν απογονος των αρχαιων), και χλευαζει τετοια θεματα ενω επισης ουδεμια σχεση έχει με τετοια θεματα που ξεπερνουν την νοημοσυνη του (κλασικη τακτικη μοχθηρων να μειωνουν οτι ειναι εξω απο την κατωτερη και μοχθηρη αντίληψη τους ) και σε ολη την ζωη του ασχολείται με το ποδοσφαιρο και με τις γνωστες υλιστικες χαζομαρες .

Βίντεο με όλες τις εικόνες:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications