Οι «επικίνδυνοι» μη δουλικοί υγειονομικοί επιστρέφουν  Πλεύρης:«Θεωρώ ότι είναι επικίνδυνη απόφαση»

Οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί κέρδισαν μία νίκη κατά της κομμουνιστικης δημοκρατικης συμμοριας και στα κομμουνιστικα μέτρα τυπου σοβιετικης ενωσης και οχι "φασιστικα" που λενε ολοι οι ανεγκεφαλοί 2 χρονια τωρα χωρίς ίχνος λογικής ενω ειναι κομμουνιστο- δημοκρατικα και δημοκρατια εχουν και υποστηριζουν , μαζι και διαφοροι πατριδοκαπηλοι και δηθεν αφυπνησμενοι που οι ανεγκεφαλοι τους θεωρουν και φωστηρες ενω λένε πραγματα που δεν εχουν καμια λογική , θα μου πεις οι ανεγκεφαλοι ομοιους τους υποστηρίζουν βλεπε ιστοσελιδες κατι ουγκανων νεοέλληνων, ειναι οι ιδιοι Νεοέλληνες που το παίζουν σούπερ αφυπνισμένοι και γίνονται πλούσιοι ακόμα και με βιβλία γραφοντας ηλιθιοτητες αναμεικτες με τον χριστιανισμο.

Και που τους βλέπουμε απο το 2014 να λένε συνεχεια πραγματα χωρις λογικη και να έχουν κοσμο αρα ουτε αυτος ο κοσμος που τους διαβαζει έχει λογικη, μεταξυ αλλων ελεγαν ψευδώς οτι η κάκια Γερμανία επιβαλει μετρά στην Ελλάδα ενώ η Γερμανία ειναι υπό μασονική κατοχή απο το 1945 (ετσι εγινε πλουσιος και ο σουπερ "Πατριωτης" Τραγκας), και ύστερα απορούν οι ψευδό-αφυπνισμένοι για την κατάντια ενώ ούτε αυτοί έχουν λογική αλλιως δεν ειχαν κοσμο οι σελιδες ουγκανων νεοελληνων που δεν ανηκουν καν στο λευκο γενος , στο μεταξύ οι ελληνόφωνοι της αλλης μοχθηρης φυλης δεν τους ενοχλούν κατι τέτοιους ουγκανους στο ίντερνετ ακομα και οταν λενε κατα τους για να το παιζουν κατα του συστηματος ταχα, ακριβώς επειδή ειναι χρήσιμοι αφου με το να διαβάζει κατι τέτοιους το πόπολο που δεν διαβάζει έγκυρες πήγες τους παραμείνει σε χαμηλο πνευματικό επίπεδο ..

Οι εκβιασμοί και η προσπάθεια επαγγελματικής εξόντωσής τους δεν ευοδώθηκαν. Φυσικά ο Θάνος Πλεύρης είναι αμετανόητος και χαρακτηρίζει την απόφαση του ΣτΕ, ως «επικίνδυνη».

Όπως τόνισε ο υπουργός Υγείας, οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί θα επιστρέψουν στην εργασία τους από την 1η Ιανουαρίου 2023, σύμφωνα με όσα αποφάσισε το ΣτΕ. «Με βάση την απόφαση του ΣτΕ, που επανεξέτασε το μέτρο, έκρινε ότι η παράταση του μέτρου υπερβαίνει την αρχή της αναλογικότητας.

Ήδη έχουμε λάβει την απόφαση για να δούμε πως θα εφαρμοστεί η απόφαση. Θα εφαρμοστεί, παρόλο που θεωρώ ότι είναι μία επικίνδυνη απόφαση για τη δημόσια υγεία. Το μέτρο θα εφαρμοστεί αφού λάβουμε όλα τα μέτρα ώστε να υπάρχει ένα αυστηρό πρωτόκολλο για την προστασία της δημόσιας υγείας», δήλωσε ο Θάνος Πλεύρης.

Από το πρωί της Τρίτης, γιατροί και εργαζόμενοι του ΕΣΥ πραγματοποιούν συμβολική κατάληψη στο υπουργείο Υγείας, αντιδρώντας στο νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, δημιουργεί γιατρούς και ασθενείς δύο ταχυτήτων.

Τι ανέφερε ο Πλεύρης σχετικά με την κατάληψη των υγειονομικών στο υπ. Υγεία
Για την συμβολική κατάληψη και την αντίδραση των υγειονομικών μίλησε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης: «Είναι μία ομάδα ατόμων που ήρθε να διαμαρτυρηθεί για τον νομοσχέδιο το οποίο ψηφίζουμε την Πέμπτη.
Ήρθα στο υπουργείο σήμερα, τους είδα και κάτω. Απλά να ξεκαθαρίσουμε κάτι γιατί στην Ελλάδα έχουμε μία περίεργη αίσθηση για το τι σημαίνει δημόσιος χώρος. Δεν μπορεί (ο δημόσιος χώρος) ούτε να καταλαμβάνεται μία είσοδος, ούτε ένα υπουργείο.

Κάθε διαμαρτυρία είναι σεβαστή, όμως υπάρχει κόσμος που θέλει να εργαστεί και δεν είναι υποχρεωμένος να αποδέχεται καταλήψεις. Βρισκόμασταν σε μία συνεννόηση να αποκλιμακωθεί η διαδικασία και να αποχωρήσουν. Λένε ότι θα παραμείνουν για μικρό χρονικό διάστημα. Τα νοσοκομεία δεν ανήκουν σε συνδικαλιστές, ανήκουν σε όλο τον λαό. Οι μειοψηφίες δεν μπορούν να επιβάλλονται στις πλειοψηφίες».

Οι υγειονομικοί διαμαρτύρονται πως το νομοσχέδιο που φέρνει το υπουργείο Υγείας επιτρέπει ουσιαστικά στους ιδιώτες γιατρούς να μπαίνουν στα δημόσια νοσοκομεία και να κάνουν ιατρικές πράξεις και το αντίστροφο.

Οι βασικοί άξονες του νομοσχεδίου
Από την πλευρά του ο Θάνος Πλεύρης εξήγησε τις τρεις βασικές ρυθμίσεις του νομοσχεδίου. Συγκεκριμένα:
•Μεσοσταθμική αύξηση κατά 10% στους μισθούς των γιατρών, ειδικότερα στους αναισθησιολόγους στις ΜΕΘ και όσους βρίσκονται στα ΤΕΠ, υπάρχει ένα επίδομα που φτάνει τα 400 ευρώ.
•Στις προκηρύξεις που βγαίνουν άγονες δίνεται η δυνατότητα της μερικής απασχόλησης στους γιατρούς
•Δίνεται η δυνατότητα σε όσους συμμετέχουν σε εφημερίες και κάνουν συγκεκριμένο αριθμό ιατρικών πράξεων να μπορούν μία φορά την εβδομάδα να ασκούν ιδιωτικό έργο. Δηλαδή να μην έχουν απολέσει τελείως την δυνατότητα να εργάζονται και ιδιωτικά.

«Αυτό που ενδιαφέρει τον πολίτη είναι να πηγαίνει σε ένα νοσοκομείο και να βρίσκει γιατρούς. Δεν θα τους ρωτήσει εάν είναι επικουρικός ή με μπλοκάκι. Δεν μπορούμε να εθελοτυφλούμε, βγαίνουν προκηρύξεις και είναι άγονες», τόνισε.

Post A Comment:

1 comment

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ (ΤΡΟΜΟΚΟΡΩΝΟ)ΕΟΔΥ 10-7-2022: Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΩΝ (64.08%) ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ! (ΒΙΝΤΕΟ) https://rumble.com/v1hf64h-eody-covid-19genocide-2022.html , https://www.brighteon.com/bdd1cd38-b3e6-418c-87db-273ca1e949b0 , https://ugetube.com/watch/uOeBAWPIz4QLm3J . ΠΗΓΕΣ: https://eody.gov.gr/wp-content/uploads/2022/07/covid-gr-daily-report-20220710.pdf , https://eody.gov.gr/imerisia-ekthesi-epitirisis-covid-19-20220710/ .

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications