Ο Trump ενημερώνει  ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να «συντρίψουν τον κομμουνισμό»

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε αυτή την Κυριακή, 6 Νοεμβρίου, στο εκθεσιακό κέντρο στο Μαϊάμι για μια «συγκέντρωση» των Ρεπουμπλικανών πριν από τις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου.

Παρών στη συγκέντρωση για την προώθηση των υποψηφιοτήτων των Ρεπουμπλικανών ήταν ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ. Ο Τραμπ εστίασε την ομιλία του στην προέλαση της κομμουνιστικής αριστεράς στην επικράτεια των ΗΠΑ που προωθεί την διαστρέβλωση του φύλου και των αμβλώσεων ...Αυτους που στην Ελλαδα οι Ουννοι τους λένε "φασιστες" ενω με τα δικα τους αν ηταν φασιστες ολα τα μιασματα θα ειχαν ξανα παει μονιμες διακοπες στα ξερονισια και ετσι δεν υπηρχαν ουτε καν παιδεραστες αφου οι γυναικές δεν ζευγάρωναν φυλες του κακου, και οτι δεν υπαρχει κομμουνισμος λενε καποιοι εντελως διποδα (οπως ελεγε ο Πλατων τους πνευματικα κατωτερους) ενω η ιδια η δημοκρατια τους ειναι κομμουνιστική (!).

«Κάθε φιλελεύθερος Αμερικανός πρέπει να καταλάβει ότι είναι τώρα η ώρα να αντισταθεί σε αυτή την αυξανόμενη αριστερή τυραννία», τόνισε.

«Αν θέλετε να σώσετε τα δικαιώματα και τις ελευθερίες σας, πρέπει να ξεκινήσετε δίνοντας μια ταπεινωτική επίπληξη στους μανιακούς της αριστεράς που είναι υποψήφιοι σε αυτές τις εκλογές, και έχετε πολλούς από αυτούς», χαρακτήρισε μπροστά στο πλήθος.

«Ο Μπάιντεν και η Πελόζι μας άφησαν απροστάτευτους ανοίγοντας τα σύνορά μας», είπε ο Τραμπ, τονίζοντας ότι οι Δημοκρατικοί δεν έχουν καμία πιθανότητα να κερδίσουν, ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες κατανοούν τα αποτελέσματα των λανθασμένων πολιτικών τους και αν έχουν φτάσει σε αυτό », είπε.

Τραμπ: Δεν είναι σοσιαλιστές, αλλά κομμουνιστές
«Δεν λέω πλέον σοσιαλιστές. Η κομμουνιστική και μαρξιστική ηγεσία του Δημοκρατικού Κόμματος είναι ένας από τους κύριους λόγους που οι Ισπανοαμερικανοί προσχωρούν στο κίνημά μας κατά εκατομμύρια και εκατομμύρια», πρόσθεσε ο Τραμπ .

Ο πρώην πρόεδρος Τραμπ άφησε να εννοηθεί ότι μετά τις ενδιάμεσες εκλογές θα μπορούσε να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την προεδρία. Εν τω μεταξύ, η εστίασή του είναι στις εκλογές της Τρίτης. Οι ενδιάμεσες εκλογές είναι επίσης σημαντικές επειδή θεωρούνται συχνά ως δημοψήφισμα για τον νυν πρόεδρο, γι' αυτό και οι σατανο-κομμουνιστικο-Δημοκρατικοί ανησυχούν τόσο πολύ.

Το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα έχει ήδη ανακοινώσει ορισμένα από τα σχέδιά του εάν κερδίσει την πλειοψηφία στη Βουλή των Αντιπροσώπων και στη Γερουσία, όπως αναμένεται να συμβεί. Ένα από αυτά είναι να υποβληθεί το FBI σε έρευνα δεδομένης της αυξανόμενης πολιτικοποίησής του υπέρ της κυβέρνησης Μπάιντεν, όχι μόνο για την απόκρυψη του αμφιλεγόμενου φορητού υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν, αλλά και για την επιδρομή στην κατοικία του Τραμπ, υπό συνθήκες που δεν είναι ακόμη σαφείς.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications