Παρουσίαση του βιβλίου του Κ.Μπογδάνου «Η Αποκάλυψη του Ιωάννη» ετσι εξηγούνται όλα

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Α’ Αθήνας Κωνσταντίνος Μπογδάνος μετέφρασε την «Αποκάλυψη του Ιωάννη» στα Νέα Ελληνικά, βιβλίο που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αρμός.

Η παρουσίαση της έκδοσης θα γίνει την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου και ώρα 19:00 στο Αμφιθέατρο Ιωάννης Καποδίστριας του Πολεμικού Μουσείου (Ριζάρη 4).

Ο Κ.Μπογδάνος θα συντονίσει την παρουσίαση του Ιωάννη, προσκαλώντας τους εκλεκτούς προσκεκλημένους και τους παρευρισκόμενους σε τοποθετήσεις και συζήτηση.

Και είχαμε μια φαγούρα πως ειναι δυνατόν αυτός που κάποτε στην τηλεόραση έλεγε πως πήγαμε στο διάστημα χάριν στους "ναζι" και τον Βέρνερ φον Μπράουν αλλα έμεινε εκεί , δηλαδή εν μέρη παραδέχτηκε ότι ηταν έτη μπροστά οι "κακοί ναζι" (οπως τους ξέρει ο όχλος ), άρα κάτι παραπάνω θα ήξεραν από τον όχλο, αλλα αυτός όπως πολλοι άλλοι δεν πήγαν παρακάτω , οπως φαίνεται ειναι και κολλημένος χριστιανός όποτε δεν προκαλεί εντύπωση γιατι δεν πήγε παρακάτω για να δει ότι ζει σε μια πλάνη και πως οτι ξέρει για τους "κακούς ναζι" ειναι ενα ψέμα .

Το έχουν αυτό οι Χριστιανοί αφου το μυαλο τους δεν παει παρακάτω και τους οδηγει το δογμα και οχι η λογικη, (αν και οι αλλοι δογματικοι ειναι 5 φορες χειρότεροι βλεπε Ισλαμ ) αλλα εδω μας απασχολουν οι χριστιανοι που ειναι χριστιανοι απο συνήθεια επειδή χριστιανοί ηταν σε προηγούμενες ζωές τους εδω και 2000 χρόνια και αν τους ρωτήσεις πως λενε τον θεο τον Χριστιανισμού δεν ξερουν καν να απαντήσουν πάρα το γεγονός οτι τον αναφέρουν τα "ιερά κείμενα" του χριστιανισμου, και ασχολούνται με την αποκάλυψη του Ιωάννη που οτι λεει άφορα μονο την ιουδαϊκή φυλη του και παρουσιαζει ολους αλλους ως κακους, οπως τους "κακούς Ρωμαίους" αλλα και τους "κακούς ναζι" στην συνεχεία και οι χριστιανοι τα εχουν κανει σαλατα το μυαλο τους .

Όπως λεει και ο φίλος μας ο Μπαντίδης: "ειναι ξεπερασμένα" αυτα περί ινδοευρωπαϊκής φυλής επειδή ετσι του είπαν οι ελληνόφωνοι μεσω των διποδων που εχει και φιλους , αλλα η "Αποκάλυψη του Ιωάννη" δεν ειναι ξεπερασμένη! άσχετα που άφορα την φυλη του που ουδεμια σχεση ειχε με το ευρωπαικο γενος και την εποχη της ελληνορωμαϊκής αυτοκρατοριας , και εχει φίλους και κομμουνιστες δηλώνει που εχουν και "ελευθεριά σκέψης" αυτα τα Goim των ελληνόφωνων (!) οχι μονο δεν βλέπει το κακό αλλα ούτε το ζωώδες και τους εχει και φίλους ! πως μπορει καποιο λογικο ον να ειναι φιλος με Goim που δεν εχουν ιχνος λογικης και σταζουν απο παντου μοχθηροτητα?ειναι σαν λεει οτι εχει φίλους τους δαίμονες οπως τους που ξέρει απο τον χριστιανισμό, και επίσης για τα παντα όλα φταιει η "λευκη αδελφότητα" αυτή κανει κουμάντο παντού και κινεί τα νήματα (έτσι λέει) θύματα της ειναι και οι μασόνοι δηλαδή! και εμεις νομιζαμε πως η σπορα του κακου κανει κουμαντο παντου μεσω των φυλων του και των goim του, (που μαλιστα τους βλεπουμε κιολας) στο μεταξύ με την λευκη αδελφότητα οι χριστιανοί τύπου Λιακοπουλοί και λοιποί εννοούν το αντίθετο του κακού (!) δηλαδή τους μύστες και τους αρχαίους θεούς τύπου εξωγήινοι ανθρωπινής μορφής που ειναι και οι αληθινοί άνθρωποι απο καθε έννοια , και οι ιδιοι ειναι θεοι και δεν εχουν αναγκη καποιον "καλο θελουλη" αντιθετα οι θνητες φυλες πρεπει να γινουν ημίθεες ηθικά και πνευματικά , φυσικά ειναι κατα του Χριστιανισμού που κράτα σε πνευματική φυλακή ακομα και την σπορα τους στην Γη! αλλα για τους χριστιανους οποιος λέει κατα του χριστιανισμου τους ειναι του "σατανα" και αιρετικος στην πυρα! (τα έχουν κάνει εξαλλου η οποιαδήποτε ομοιότητα με το ισλαμ και τον κομμουνισμό μονο τυχαια δεν ειναι!).

Ο άλλος ο Νίκος Αντωνιάδης συνεχίζει να λεει για Νταχάου και Άουσβιτς στα νοσοκομεία , τι και αν οι σπορά του κακού του κανει πόλεμο ακομα και όταν το παίζουν πατριώτες και κατα του συστήματος (αυτα που λέγαμε δηλαδή απο το 2016 αφου τα ιδια εκαναν και σε εμας κατι πατριώτες απο φυλές του κακού) και τα κομμουνιστικα μιασματα τον συκοφαντουν, και οχι οι "κακοί ναζι" , θα νομίζει οτι ξαφνικά μια μέρα ξύπνησαν όλοι αυτοί και τα εκαναν ολα αυτα για το covid και για τα λεφτά οχι οτι ηταν ηδη απο πριν τον Covid τους μοχθηροί , επίσης όλοι μαζί , μαζί με τα MME τους πρώτη φορά είπαν ψέματα στα χρονικά!! τόσα χρονια έλεγαν μονο την αλήθεια ! δεν του εχει περάσει καν η ιδέα πως οτι ξέρει για την ιστορια ειναι απο τους ίδιους που έστησαν όλη αυτη την απατη με το Covid και εβαζαν ορδες αναρχο-ορκ να τον συκοφαντουν τυχαια ειναι τα ιδια ορκ που λενε για ναζι φασιστες απο την αρχη του ιντερνετ και συκοφαντουν τους παντες που δεν λενε το μασονικο αφηγημα σε οτιδηποτε! και πως οι "κακοί ναζι " τα έλεγαν απο τοτε αυτα πως θα ξεπαστρέψουν όλες τις φυλές της Γης ! (αρχίζοντας απο την εξυπνότερη αυτη που ειναι "ξεπερασενη" ενω εμεις την βλεπουμε και αυτοι ειναι αληθινοι απογονοι αρχαιων ανεξαρτητου χωρας και οχι ολοι στην Ελλαδα), χριστιανός δεν δηλώνει και ο Αντωνιάδης αφου βάζει εικόνες "αγιων" καμια φορά στα live ? όποτε λογικό φαίνεται να μην βλέπει ούτε αυτός ότι δεν έγιναν ύπουλοι και μοχθηροί ξαφνικά όλοι αυτοι αλλα ετσι ηταν εκ γενετής λόγω της φυλης τους και του πνεύματος τους και τους οδηγει το κακο αυτο που ξερει ως Σατανα, ουτε καν την αφυσικη δαιμονικη συμπεριφορα τους δεν βλεπει ουτε αυτος ουτε εκατομμυρια αλλοι παρα το γεγονος οτι τους βλεπεις δημοσια στο ιντερνετ να εχουν συμπεριφρα κατι αναμεσα σαν σχισοφρενεις και δαιμονισμενους ταυτοχρονα ..

Το αστείο ειναι που πανε ορδές που νομιζουν πως ειναι λογικά οντά και του λενε για φασίστες και φασιστικά μετρά και τους λεει οτι δημοκράτες ειναι και δημοκρατικά τα κανουν ολα αυτά (αυτα που λέγαμε δηλαδή ) , τουλάχιστον αυτο το καταλαβαίνει οτι πολλοι αναμεσα μας ειναι άπλα δίποδα και δεν εχουν ιχνος λογικής και ορθά τους σουτάρει block και διαγραφή θελουν και δημοκρατια τα διποδα για να λενε τις ηλιθιοτητες χωρις λογικη που τους εμεθαν οι φυλες του κακου και εχουν και τουπε, εδω κολλαει το "οι έξυπνοι άνθρωποι είναι γεμάτοι αμφιβολίες, ενώ οι ηλίθιοι είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση", (αλλα κακοι οι ναζι που ελεγαν το αυτονοητο και οτι δεν πρεπει να ζευγαρωνουν οι γυναικες με διποδα και οχι μονο), αυτός όλη του την ζωή διάβαζε δικηγορικά και εχει εξαπατηθεί απο τα ίδια δίποδα που λενε αυτές τις ηλιθιότητες για φασιστικά μετρά ενώ ειναι κομμουνιστικο-δημοκρατικά , αυτα τα ίδια δίποδα παπαγαλίζουν ψεύτικη ιστορια που τους έμαθαν οι ελληνόφωνοι ως δεδομένη και εχουν εξαπατηθεί οι λιγοστοί λογικοί αναμεσα μας . ΥΓ:την δημοκρατία που την είδαν ? αφου απο το 2014 οι ελληνόφωνοι μεσώ άναρχο-κομμουνιστών κανουν πολεμο σε ανεξάρτητες σελίδες που δεν λενε τα παραμυθια τους , μεχρι και εντολες για μιδαμηνα κερδη στην Google! αλλα τοτε ο όχλος δεν έδινε σημασία διότι ο ίδιος δεν ήθελε την αλήθεια , τωρα που το κακό έφτασε στην πόρτα του θυμήθηκε ξαφνικά την λογοκρισια του κακου που ο ίδιος όχλος υποστήριζε επί σειρά ετών χωρις να ξερει οτι θα στραφει και κατα του το κακο μεσω των αναρχο-μιασματων του που εχουν και φιλους οι μαζες σαν λεμε εχουν φιλους σαταναδες (οπως ξερουν το κακο) , οχι απλα λενε τα ψεματα τους ως δεδομενα...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications