Έφηβες από το Staffordshire μίλησαν για τη συνάντηση τους  με ενα «κορίτσι»  με μαύρα μάτια

Ο Βρετανός ερευνητής Lee Brickley κυκλοφόρησε πρόσφατα το νέο του βιβλίο The Haunting of Cannock Chase: Real Ghost Stories from the Britain's Creepiest Place, συμπεριλαμβανομένης μιας πολύ πρόσφατης υπόθεσης που αφορά δύο εφήβους.

Το Cannock Chase στο Staffordshire θεωρείται μια από τις πιο ενεργές ανώμαλες ζώνες στην Αγγλία. Τριχωτοί ανθρωποειδή, UFO, σκύλοι, παιδιά με μαύρα μάτια κ.λπ. φαίνονται συνεχώς σε αυτή τη δασώδη περιοχή.

Μερικοί ανεξήγητα χάθηκαν εδώ, με τους εαυτούς τους να ειναι σε μια εντελώς άγνωστη περιοχή ή αλλο κοσμο και χρονο, και όταν τελικά βγήκαν στο δρόμο, αποδείχθηκε ότι περιπλανήθηκαν όχι για μισή ώρα όπως τους φαινόταν, αλλά για μισή μέρα ή και περισσότερο.

Το καλοκαίρι του 2021, δύο 17χρονες Kylie και Ben (ψευδώνυμα) ήρθαν σε ένα μέρος που ονομάζεται Birches Valley, το οποίο είναι μέρος της περιοχής Cannock Chase, για να περάσουν τη νύχτα .

Έστησαν μια σκηνή στο δάσος και όλα ήταν καλά μέχρι να νυχτώσει. Αλλά γύρω στα μεσάνυχτα, άκουσαν έναν ακατανόητο θόρυβο κοντά, υπήρχε η αίσθηση ότι κάποιος περπατούσε σε κύκλους γύρω από τη σκηνή τους.

Στην αρχή νόμιζαν ότι ηταν ένα ελάφι. Πάγωσαν στη θέση τους και κάθισαν ήσυχα, μη θέλοντας να τον τρομάξουν. Στη συνέχεια, όμως, συνειδητοποίησαν ότι άκουσαν ξεκάθαρα τα βήματα ενός άνδρα και στη συνέχεια βγήκαν προσεκτικά από τη σκηνή για να κοιτάξουν τριγύρω.

Άκουσαν αμέσως έναν περίεργο και πολύ ανατριχιαστικό ήχο, παρόμοιο με το γέλιο ενός μικρού παιδιού, έτσι άναψαν τους φακούς στα τηλέφωνά τους και αποφάσισαν να κοιτάξουν τριγύρω.

Η Μπεν παρατήρησε πρώτη αυτό το πλάσμα: κάτι ανθρωποειδές κινούνταν αφύσικα γρήγορα πίσω από τα δέντρα, τρέχοντας από το ένα μέρος στο άλλο και κρυβόταν πίσω από τους κορμούς. Μερικές φορές έβγαζε το κεφάλι του πίσω από ένα δέντρο, και τότε το είδε η Μπεν.

Και τότε, σαν κορίτσι, βγήκε ξαφνικά πίσω από τα δέντρα στο ξέφωτο και το είδαν καλύτερα:

"Ήμουν σε φρίκη. Συνήθιζα να διάβαζα ιστορίες για παιδιά με μαύρα μάτια, αλλά μόνο όταν αυτό το πλάσμα στεκόταν ακριβώς μπροστά μου, μπορούσα να τα πιστέψω", λέει η Kylie, "Κατάλαβα αμέσως ότι είχαμε να κάνουμε με κάποια ήταν ένα πραγματικό ον, γιατί κινούνταν με τρόπο που οι άνθρωποι απλά δεν μπορούσαν να κινηθούν. Ήταν σαν να μπορούσε να τηλεμεταφέρεται από το ένα μέρος στο άλλο όταν μετακινούνταν και κρυβόταν πίσω από δέντρα."

"Έστρεψα τον φακό μου εκεί και την είδα, απλώς στεκόταν και μας κοιτούσε με το κεφάλι της ελαφρώς χαμηλωμένο», λέει η Ben, «Και μετά το γέλιο της έγινε πιο δυνατό και υπήρχε η αίσθηση ότι αυτός ο ήχος ερχόταν από τριγύρω. μας, αν και είδα ότι στεκόταν ακριβώς μπροστά μας. Πραγματικά μας αποπροσανατόλισε για λίγα δευτερόλεπτα. Μετά έσκυψε για μια στιγμή, σαν να έφτιαχνε τα παπούτσια της, σηκώθηκε και έτρεξε στο κοντινότερο μονοπάτι ."

Η φωτογραφία ενός κοριτσιού φάντασμα του Cannock Chase που τραβήχτηκε τη δεκαετία του 1980:

Οι έντρομες έφηβες κάθισαν στη σκηνή μέχρι την αυγή και όταν βγήκαν έξω με την ανατολή του ηλίου, βρήκαν ομοιόμορφες στήλες από πέτρες και περίεργες κατασκευές με ραβδιά κρεμασμένες από τα δέντρα στο ξέφωτο .

Μάζεψαν γρήγορα τα πράγματά τους και έτρεξαν προς το αυτοκίνητο όταν είδαν ένα μικρό παιδί που είχε έντονα μαύρα μάτια να στέκεται πίσω από ένα δέντρο και να την κοιτάζει. Το παιδί φώναξε "Αφήστε μας ήσυχους!" .

Οι έφηβες αργότερα συναντήθηκαν με τον Lee Brickley και του είπαν για το περιστατικό. Ο Brickley είναι ένας πολύ γνωστός ερευνητής παραφυσικών στην περιοχή Cannock Chase, ο οποίος έχει ήδη δημοσιεύσει τέσσερα βιβλία για αυτό το μέρος. Και τον Απρίλιο του 2018, ο ίδιος είδε ένα κορίτσι με μαύρα μάτια στο ίδιο μέρος στην κοιλάδα Burches.

"Εμφανίστηκε περίπου 100 μέτρα μακριά μου. Με κοίταξε κατευθείαν για περίπου μισό λεπτό και μετά εξαφανίστηκε χωρίς ίχνος".

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications