Δημοκράτες του ΟΗΕ: «Μας ενοχλεί η ελευθερία της έκφρασης που θέλει να εμπεδώσει ο Έλον Μασκ»!

Πλέον ο μασονικος ΟΗΕ δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα και με δήλωση της Μελίσα Φλέμινγκ, Αναπληρώτριας Γενικής Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για τις παγκόσμιες επικοινωνίες εξέφρασε την «δυσαρέσκειά του για την ελευθερία της έκφρασης» που θέλει να επιβάλει ο Έλον Μασκ στο Twitter.

Ως δικαιολογία λένε πως έτσι «υπάρχει παραπληροφόρηση». Και ποιος θα το κρίνει αυτό; οι άναρχο-κομμουνιστες με δείκτη νοημοσύνης -30 που λενε οτι οτι λενε οι Ιουδαίοι; Με ποιο δικαίωμα λένε στον κόσμο τι θα μαθαίνει και τι όχι? γιατι κυκλοφορούν ελεύθερα αυτα τα μιασματα και δεν εχουν κηρυχθεί οχι μονο ως εγκληματική οργάνωση αλλα και άκρως επικίνδυνοι σχιζοφρενείς που βάφτιζαν την φυλη τους δηθεν ιδεολογία ?.

Αυτή είναι η βασική αρχή της ψευδο-Δημοκρατίας παυλα κομμουνιστο-κρατιας .

Η Φλέμινγκ είπε: «Ο επιχειρηματίας δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ τοποθετεί την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Twitter ως βάση για την ελευθερία του λόγου και κάνει τα Ηνωμένα Έθνη να ανησυχούν για τέτοιες δυνατότητες».

Μετά την εξαγορά του Twitter, ο Έλον Μασκ ανακοίνωσε ότι θα είναι μια πλατφόρμα που θα βασίζεται στην ελεύθερη έκφραση.

Η Φλέμινγκ έγραψε στο Twitter: «Κάποιοι ενεργοί χρήστες εγκαταλείπουν το Twitter φοβούμενοι μια έκρηξη μίσους και προπαγάνδας. Ανησυχούμε επίσης, αλλά τα Ηνωμένα Έθνη εξακολουθούν να το χρησιμοποιούν επειδή η δουλειά μας περιλαμβάνει την ανταλλαγή ακριβών, βασισμένων σε γεγονότα και σωτήριων πληροφοριών με τον κόσμο.

Όποια άποψη δεν τους αρέσει την λένε «περιεχόμενο μίσους» και εν συνεχεία βαφτίζουν τις δικές τους θέσεις ως θέσφατες την ίδια ώρα εγκληματικές κομμουνιστο-συμμορίες μιασμάτων κάνουν δημοσιά υποκίνηση μίσους με το φασίστες ναζι ψεκια κτλ.

Μετά τις επαναλαμβάνουν καθημερινά στα ελεγχόμενα από αυτούς ΜΜΕ, ώστε να προγραμματιστούν τα συλλογικά ασυνείδητα των δυτικών κοινωνιών με τέτοιο τρόπο που να μην δέχονται άλλη άποψη και να ακολουθούν τους ηγέτες που αυτοί θέλουν να κυβερνούν τις χώρες.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications