«Προκλητική» η   Ορφανού: «Εγώ γιατί δεν υπέστην βιασμό; »

H Νεφέλη Ορφανού παραχώρησε μία συνέντευξη σε πρωινή εκπομπή και μίλησε για την εποχή που «καβάλησε» το καλάμι, όταν πρωταγωνιστούσε στο «Ρετιρέ» αλλά και για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και του Δημήτρη Λιγνάδη, τονίζοντας πως και για τους δύο έχει… καλές εντυπώσεις.

Σχετικά με τις καταγγελίες κατά του Δημήτρη Λιγνάδη και του Πέτρου Φιλιππίδη, η ηθοποιός σχολίασε: «Δεν ξέρω τι έχει συμβεί, ούτε θέλω να το ψάξω και ούτε και με ενδιαφέρει. Με τον Πέτρο ήταν μια εποχή που κάτι έχει συμβεί και είχα πολλά χρέη και μου είπε ο δικηγόρος μου πως αν δεν δώσω κάποια, μπαίνω φυλακή. Κλείστηκα στο καμαρίνι και πλάνταξα στο κλάμα».

«Εκείνη την ώρα μπήκε Πέτρος μου λέει τι συμβαίνει ποιος σε πείραξε;”. Μου έδωσε διπλό μισθό και όταν πήγα να του τα δώσω, μου τα πέταξε. Δεν θέλω να κατηγορήσω ανθρώπους που βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε αυτή τη διαδικασία. Έχω δει όμως και το “Πέτρο τι κάνεις;” Ο Πέτρος τι να σου κάνει μετά από αυτό;» ανέφερε στη συνέχεια.

«Εγώ αυτά τα πράγματα τα είχα διαχωρισμένα. Εγώ γιατί δεν υπέστην βιασμό; Και ήμουν σε ηλικία που θα μπορούσαν να με περάσουν στην κρεβατοκάμαρα. Γιατί δεν έγινε; Μου πρότειναν και εμένα να βγούμε αλλά έλεγα πως είμαι σε σχέση. Οπότε, εγώ προσωπικά έχω τις καλύτερες εντυπώσεις και για τους δύο» τόνισε η Νεφέλη Ορφανού.

Επιπλέον η ηθοποιός, μίλησε για την εποχή κατά την οποία πρωταγωνιστούσε στο «Ρετιρέ»: «Στο Ρετιρέ σταματούσε η κυκλοφορία. Μου έχει τύχει στο Σύνταγμα φρέναρε ένας και μου ζητούσε αυτόγραφα, κατέβαιναν όλοι σιγά σιγά και μου ζητούσαν και οι άλλοι. Δεν ήμουν προετοιμασμένη για όλο αυτό. Μετά από κάποιες μέρες είχα πάρε και ένα ύφος και με βλέπει η αδερφή μου και μου λέει “τι είναι αυτό; παίζεις στο ρετιρέ του Δαλιανίδη. Αν έπαιρνες Όσκαρ τι θα έκανες;».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications