Δύο χρόνια καθυστέρηση: Η Pfizer και η Moderna ξεκινούν «έρευνα» λένε για σχέση εμβολίου και μυοκαρδίτιδας

Μετά από δύο χρόνια διανομής των εμβολίων με άδειες έκτακτης ανάγκης που τους επέτρεψαν να μην κάνουν αυτό το είδος μελέτης και αφου εβγαζαν τα παντα fake news και θεωριες συνομωσιας, τα εργαστήρια Pfizer και Moderna ανακοίνωσαν την έναρξη κλινικής έρευνας για τη σχέση μεταξύ των εμβολίων Covid και των καρδιακών προβλημάτων δηλαδη πρωτα σκοτωνουν και μέτα ερέυνουν απο τι πέθαναν (!).

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) καθόρισε τον περασμένο Οκτώβριο ότι η μυοκαρδίτιδα μπορεί να είναι παρενέργεια εμβολίων που βασίζονται στην τεχνολογία mRNA και ζήτησε από τις δύο μεγαλύτερες εταιρείες στις Ηνωμένες Πολιτείες να πραγματοποιήσουν μια μελέτη για να απαντήσουν σε αυτό το ερώτημα.

Σύμφωνα με το NBC, «η Moderna έχει ήδη ξεκινήσει, η πιο πρόσφατη τον Σεπτέμβριο. Η Pfizer επιβεβαίωσε ότι τουλάχιστον μία από τις δοκιμές της, η οποία θα περιλαμβάνει έως και 500 εφήβους και νεαρούς ενήλικες κάτω των 21 ετών, έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει τους επόμενους δύο μήνες».

Υπάρχει ευρεία συναίνεση ότι τα οφέλη του εμβολίου σε ηλικιωμένους ενήλικες υπερτερούν των κινδύνων των ανεπιθύμητων ενεργειών. Ωστόσο, δεδομένου ότι η στρατηγική σχεδόν όλων των κυβερνήσεων του κόσμου ήταν να εμβολιάζουν ολόκληρο τον πληθυσμό σε υποχρεωτική βάση, έχει πλέον τεθεί υπό αμφισβήτηση πόσο διαδεδομένη είναι η καρδιοπάθεια σε νεαρούς ενήλικες και εφήβους.

Οι αναφορές για μυοκαρδίτιδα ως παρενέργεια του εμβολίου για τον Covid εμφανίστηκαν σχεδόν αμέσως μετά την κυκλοφορία του εμβολίου και παρέμειναν μέχρι το 2022. Αλλά οι συμμορητες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εβγαζαν fake news αυτή την είδηση και ακυρωναν την αληθεια συκοφαντοντας και κανοντας και μηδαμινη απηχηση σε ανεξαρτητες σελιδες .

Πρέπει να διευκρινιστεί ότι η αμφισβήτηση του εμβολιασμού σε υγιή παιδιά ηλικίας κάτω των 30 ετών είχε γίνει έγκλημα στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο, με αρκετές περιπτώσεις ανθρώπων που έχασαν τη δουλειά τους ή γιατρούς για να κάνουν αυτές τις δηλώσεις.

Προκειμένου η FDA να εγκρίνει πλήρως οποιοδήποτε εμβόλιο, απαιτεί από τις εταιρείες να διεξάγουν διάφορους τύπους μελετών, ορισμένες από τις οποίες προγραμματίζεται να διαρκέσουν 5 χρόνια. Όλα αυτά παρακάμπτονταν και και τα δύο εμβόλια έλαβαν έγκριση έκτακτης ανάγκης το 2020.

Τέλος, είναι σημαντικό να διευκρινιστεί για όσους εξακολουθούν να είναι δύσπιστοι ότι το CDC έχει επισήμως χαρακτηρίσει τη μυοκαρδίτιδα ως ανεπιθύμητη ενέργεια του εμβολίου σε άνδρες ηλικίας μεταξύ 16 και 24 ετών. Στην κυβερνητική του σελίδα, περισσότερα από 1.000 επίσημα κρούσματα έχουν αναφερθεί ως παρενέργεια του εμβολίου.©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications