Μυστηριώδες εξωγήινο μωρό συνελήφθη από τον ρωσικό στρατό

Στις 14 Ιουλίου 1983, ανατολικά της Θάλασσας Aray στην πόλη Sosnovka, στη Ρωσία, ακούστηκε μια έκρηξη που τρόμαξε τους κατοίκους της, ο ουρανός έγινε μωβ και μια φωτιά ξέσπασε στα κοντινά δάση, που υπέδειξε στους χωρικούς ότι κάποιο άγνωστο αντικείμενο είχε πέσει από τον ουρανό.

Η αστυνομία ήταν η πρώτη που εμφανίστηκε στην περιοχή, αλλά αδυνατώντας να σβήσει τη φωτιά καλεί τον στρατό, και το βράδυ ένα ελικόπτερο φωτίζει τα υπολείμματα ενός μεταλλικού αντικειμένου, μετά από αυτό επεμβαίνουν οι πράκτορες του Κρεμλίνου και λαμβάνουν μέτρα αφού το αντικείμενο έπεσε κοντά στα κινεζικά σύνορα και θεωρήθηκε ότι ήταν αντικείμενο κατασκοπείας.

Αυτό που βρήκαν εκεί είναι μια μεταλλική οβοειδής κάψουλα ύψους ενάμιση μέτρου και πλάτους, με πόδια να βγαίνουν από το κάτω μέρος της και στο πίσω μέρος έχει ένα μικρό άνοιγμα, όταν οι στρατιώτες κατάφεραν να την ανοίξουν έμειναν έκπληκτοι βρηκαν ένα μωρό ηλικίας περίπου ενός έτους, κατά μέσο όρο 66 εκατοστά και με την πρώτη ματιά έμοιαζε με ένα εντελώς ανθρώπινο μωρό.

Το μωρό κοιμόταν και ήταν σε άψογη κατάσταση. Το μωρό μεταφέρεται αμέσως στο Ερευνητικό Ινστιτούτο Frunze και εκεί έφτιαξαν ένα νοσοκομείο για να το εξετάσουν, ο υπεύθυνος συνταγματάρχης δεν άφησε κανέναν να αγγίξει το παιδί μέχρι να φτάσουν οι ειδικοί, σχολίασε ότι για κάποιο λόγο το παιδί είχε εκδιώχθει απο αλλου με ένα είδος καψουλας και έτσι είχε φτάσει στη Γη.

Όταν έφτασαν οι ειδικοί γιατροί, τον εξέτασαν και κατάλαβαν ότι δεν ήταν εντελώς άνθρωπινο αφού δεν είχε αφαλό και μια περίεργη μεμβράνη ένωνε τα δάχτυλα των ποδιών και των χεριών του, ο γιατρός είπε ότι το παιδί πρέπει να ανήκει σε ένα υδρόβιο είδος και ηταν εξωγήινος, τα μάτια του είχαν μια μωβ απόχρωση, όταν εκτέθηκαν σε ακτίνες Χ μπορούσαν να δουν ότι τα σπλάχνα του ήταν πολύ παρόμοια με αυτά των ανθρώπων, το μόνο περίεργο ήταν ότι η καρδιά του ήταν λίγο μεγαλύτερη από αυτή των ανθρώπων.

Επέστησε την προσοχή των γιατρών ότι η εγκεφαλική δραστηριότητα ήταν πολύ μεγαλύτερη από αυτή ενός ανθρώπου, γεγονός που τους έκανε να υποψιαστούν ότι το μωρό είχε δυνατότητες τηλεπάθειας ή τηλεκίνησης, το πιο περίεργο από όλα είναι ότι το παιδί δεν έκλεισε ποτέ τα μάτια του ούτε καν όταν κοιμόταν.

Για τρεις μήνες το μωρό εξεταζόταν καθημερινά από έναν παθολόγο, έναν ανθρωπολόγο, έναν βιοχημικό, έναν φυσικό και έναν ψυχολόγο, οι οποίοι προσπάθησαν να προκαλέσουν κάποιου είδους ερεθίσματα χωρίς επιτυχία.

Το αγόρι, που τον αποκαλούσαν Κόσμιτς, έτρωγε υγρά σε μικρές ποσότητες, μερικές φορές περνούσε μέρες χωρίς να φάει, μέχρι που άρχισε να έχει σοβαρές δυσκολίες στην αναπνοή, σε μόλις 24 ώρες το αγόρι έπαθε μόλυνση και τελικά πέθανε, προφανως δεν μπορουσε να ζησει σε αυτον τον πλανητη.


300x300
700
“” «» tw-align-center https://img.youtube.com/vi//sddefault.jpg

 

 

εδώ https://img.youtube.com/vi//sddefault.jpg


nafainetai synexeia

Διαβάστε περισσότερα

 

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications