Νέο-Δημοκράτης ο βιαστής και προαγωγός στον Κολωνό αντί για αριστερός που ειναι συνηθισμένοι σε αυτά

Στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας είναι ο βιαστης του Κολωνού ο οποίος έχει συλληφθεί για κακοποίηση 12χρονης και μαστροπεία.

Συνήθως αριστεροι κανουν τετοια και εχουν τάσεις παιδεραστίας λόγω της φυλης τους αλλα θα μου πεις και η Νέα Δημοκρατία δικό τους κόμμα ειναι, για τον οχλο ειναι δηθεν διαφορετικο ενω λενε τα ιδια.

Ο 53χρονος συλληφθέντας, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι δραστήριο μέλος της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στον Κολωνό και έχει αναπτύξει έντονη πολιτική δράση στην περιοχή και ευρύτερα στο 4ο διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων.

Μάλιστα, ο επιχειρηματίας στην σελίδα του στο Facebook έχει αναρτήσει πλήθος φωτογραφιών με σημαίνοντα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας από την κεντρική πολιτική σκηνή αλλά και από τον χώρο της αυτοδιοίκησης.

Παράλληλα, είναι αρκετά δραστήριος και στον κοινωνικό χώρο καθώς κατά το παρελθόν είχε διατελέσει επίτροπος Ιερού Ναού της περιοχής με διακεκριμένο φιλανθρωπικό έργο.

Ο 53χρονος… ευυπόληπτος οικογενειάρχης, φέρεται να εξέδιδε το 12χρονο κορίτσι για ποσά που κυμαίνονταν από 50 εως και 70-100 ευρώ με τα ραντεβού να κλείνονται κοντά στον σταθμό του Μετρό, στα Σεπόλια, μόλις 300 μέτρα μακριά από την πλατεία όπου διατηρεί την επιχείρησή του.

Επισημαίνεται ότι η περιοχή πέριξ του σταθμού του Μετρό σε συγκεκριμένο δρόμο που οδηγεί προς την εθνική οδό προσφέρεται ως… καβάντζα καθώς δεν είναι ούτε καλά φωτισμένη τις νύχτες ούτε και ιδιαίτερα πολυσύχναστη.

Ο 53χρονος φέρεται να βίαζε την 12χρονη και παράλληλα να την πιέζει να βγάζει βίντεο και να του τα στέλνει, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο προς… άγρα πελατών, οι ηλικίες των οποίων ήταν μεταξύ 30 και 50 ετών. Μάλιστα, ο 53χρονος φέρεται να έχει απειλήσει ακόμη και με όπλο το παιδί για να μην μιλήσει για τον αδιανόητο εφιάλτη που ζούσε. Κάποιοι από τους πελάτες φέρονται μάλιστα, μετά τις φρικτές πράξεις τους να έλεγαν στο κοριτσάκι πως «είσαι πολύ μικρή, να προσέχεις».

Τα χρήματα που έδιναν για να πραγματοποιήσουν τις αρρωστημένες φαντασιώσεις τους, κυρίως μέσα στα αυτοκίνητα τους. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το κοριτσάκι δεν έπαιρνε ποτέ τα χρήματα και πως τα έδιναν όλα στον 53χρονο.Ο 53χρονος ενώπιον των έμπειρων αστυνομικών φέρεται να αρνείται όλες τις κατηγορίες, ισχυριζόμενος πως θέλουν να τον καταστρέψουν.

Το κοριτσάκι, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες βοηθούσε με την άδεια της μητέρας του όπως λέγεται στη γειτονιά (σ.σ.: πρόκειται για πολύτεκνη οικογένεια με σοβαρά οικονομικά προβλήματα) τον 53χρονο στο μαγαζί που διαθέτει σε κεντρικό δρόμο του Κολωνού, λίγα μόλις μέτρα πριν από την οδό Λένορμαν.

Ο 53χρονος φέρεται να είχε ιδιαίτερη αδυναμία και στα όπλα, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη, 2 φορητοί υπολογιστές και σκληρός δίσκος και στην κατοχή του 42χρονου φορητός υπολογιστής και 2 usb.

Φήμες λενε πως αφου δεν βγάζουν εγκληματική οργάνωση ολο το ΣΥΡΙΖΑ μαζί με ΚΚΕ antifa και όλες αυτές οι αληθινές άναρχο-σατανικές εγκληματικές οργάνωσες θα βγαλουν την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ όπως την Χ,Α , προωθεί την μαστροπεία και την παιδοφιλία και μαλιστα τους βγάζει και εκτός φυλακής αν πιάσουν κανέναν κατα λάθος δείγμα οτι πρέπει να ξηλωθούν όλοι στην φερόμενη δικαιοσύνη που δηλώνουν νέο-δημοκράτες αλλα και αριστεροί που καλύπτουν την εγκληματική δράση αριστερών επι σειρά ετών ακομα και δημοσια οχι μονο μεσώ ιστοσελίδων αλλα και μεσώ facebook που συνεργαζονται παρα το γεγονος οτι οι αναρχο-σελιδες τους παραβιαζουν ολους τους κανονισμους τους! αυτον λετε σε ποσο καιρο θα τον αφησουν ελευθερο οι δημοκρατες ?? εσείς όμως οι δημοκρατες το νου σας τους κακούς φασίστες μην παρουν την εχουσια και βαλουν ενα τελος σε ολον αυτον τον εκφυλισμο και πρόστιμο δις ευρω στο facebook ως μασονικο όργανο και για την λογοκρισία τυπου σοβιετικης ενωσης και ζημιά που κανει σε αληθινα ανεξαρτητες ιστοσελιδες και οχι δουρειους ιππους που εχουν το θράσος να το παίζουν και κατα του συστήματος τάχα πατριώτες και να λενε ύπουλα για να στρεψουν αλλου τον προβολεα για χουντο-μετρά ενω γνωριζουν οτι μονο χουντικοι και φασιστες δεν ειναι ολοι αυτοι που τα επιβαλουν αλλα το ακριβως αντιθετο αριστερο-συμμορητες δημοκρατες μαζι με την γνωστη φυλη , αυτούς υποστηρίζουν οι μάζες ως φωστήρες και μεγα πατριωτες ! ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications