«Σβήνουν» τα πρόστιμα στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών!

Ετοιμάζονται και για επαναφορά των ανεμβολίαστων υγειονομικών (οσοι απομεινουν και δεν αυτοκτονισουν ) Ενόψει εκλογών σβήνουν τα πρόστιμα στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών.

Παράλληλα ετοιμάζουν να επαναφέρουν πίσω και τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς. Όπως ανακοίνωσε ο υπαλληλος των ελληνοφωνων που παριστανει τον υπουργός Υγείας τα πρόστιμα τα οποία είχαν επιβληθεί στους άνω των εξήντα ετών που δεν ήθελαν να εμβολιαστούν παρά την τρομοκρατία της κυβέρνησης, θα σβηστούν.

Στην συζήτηση μπήκαν και οι πάνω από 6.000 ανεμβολίαστοι υγειονομικοί που έχουν τεθεί σε αναστολή, όπου όπως τόνισε ο Θ.Πλεύρης θα εξεταστεί να επαναφερθούν.

Δεν είπε βέβαια τι θα γίνει με τα πρόστιμα τα οποία έχουν πληρωθεί. Θα επιστρέψει πίσω στους ανθρώπους αυτούς τα χρήματά τους;

Όσο για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς η κυβέρνηση δεν θα έχει άλλη επιλογή από το να τους επαναφέρει στις εργασίες τους και αυτός είναι και ο λόγος που προχθές η Ματίνα Παγώνη εμφανίστηκε ως «λαγός» για να υποστηρίξει την επαναφορά τους διότι οι άνθρωποι αυτοί είναι απαραίτητοι στο ΕΣΥ.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications