Τι συμβαίνει σε  άτομα μετά την αφαίρεση ενός εξωγήινου εμφυτεύματος?

Στον τομέα της έρευνας των UFO, μακράν μια από τις πιο περίεργες πτυχές είναι τα λεγόμενα «εμφυτεύματα εξωγήινων». Συνήθως πρόκειται για μικρά κομμάτια μετάλλου ή άλλου υλικού που έχουν τοποθετηθεί κάτω από το δέρμα ή τη σάρκα όσων ισχυρίζονται ότι έχουν απαχθεί από εξωγήινους για άγνωστους σκοπούς.

Ο Roger Leir (1935-2014) , ένας Αμερικανός ορθοπεδικός χειρουργός ήταν ο κορυφαίος σε τέτοια πράγματα . Το 1964, άρχισε να ενδιαφέρεται για τα UFO και να παρακολουθεί συνέδρια ουφολογίας, αλλά το 1995 όλος ο κόσμος αναγνώρισε το όνομά του όταν ήταν ο πρώτος που μίλησε για περίεργα αντικείμενα που βρέθηκαν σε ανθρώπους που ισχυρίζονταν ότι είχαν απαχθεί από εξωγήινους.

Ο πρώτος του «ασθενής» ήταν γυναίκα, στην ακτινογραφία της οποίας είδε δύο ξένα σώματα. Κατάφερε να βγάλει αυτά τα μικροαντικείμενα, που έμοιαζαν να είναι κατασκευασμένα από μέταλλο.

Ο ίδιος ο Leir δεν καταλάβαινε τα μέταλλα, έτσι έδωσε αυτά τα δείγματα σε ειδικούς από το Ινστιτούτο Μεταλλείων του Νέου Μεξικού. Τα ανέλυσαν και κατέληξαν ότι γενικά δεν υπάρχει τίποτα ασυνήθιστο σε αυτά και ότι αποτελούνται από στοιχεία κοινά στη Γη (μαλλον ελεγαν ψέματα),και ότι δεν μπορούσαν να πουν πώς θα μπορούσαν να μπουν στο ανθρώπινο σώμα.

Στα χρόνια που ακολούθησαν, ο Leir εξοικειώθηκε τόσο πολύ με τέτοιους ασθενείς (οι ερευνητές του έστελναν σκόπιμα όποιον ισχυριζόταν περίεργα αντικείμενα στο σώμα τους) που άνοιξε ένα ειδικό γραφείο στο Thousand Oaks της Καλιφόρνια, αποκλειστικά αφιερωμένο στην εξαγωγή και τη μελέτη εξωγήινων εμφυτευμάτων .

Τέτοιοι ειδικοί όπως οδοντίατρος, ακτινολόγος, υπνοθεραπευτής και γενικός χειρουργός εργάζονταν σε αυτό το ιατρείο και όλοι, όπως ο Lair, πίστευαν απόλυτα στην ύπαρξη εξωγήινων εμφυτευμάτων, επειδή τα είδαν με τα μάτια τους τόσο στις φωτογραφίες όσο και μετά την αφαίρεση.

Υπήρχαν πολλά εμφυτεύματα και ελήφθησαν από διάφορα μέρη του ανθρώπινου σώματος. Τις περισσότερες φορές κάτω από το δέρμα των χεριών και των ποδιών, καθώς και βαθιά στη ρινική κοιλότητα.

Κάποια από αυτά ήταν μεταλλικά, άλλα ήταν κρυσταλλικής φύσης και άλλα ήταν εντελώς κατασκευασμένα από ακατανόητο υλικό. Ο Leir ισχυρίστηκε ότι τα εμφυτεύματα συχνά εμφάνιζαν ανώμαλες μαγνητικές ιδιότητες, περιείχαν μυστηριώδη στοιχεία ή περίεργους συνδυασμούς στοιχείων ή εξέπεμπαν «βαθιά κοσμικά ραδιοκύματα συχνότητας».

Ο Leir στην αρχή απλώς αφαίρεσε μυστηριώδη ξένα σώματα από τα σώματα των ανθρώπων, αλλά αργότερα άρχισε να μελετά αυτά τα αντικείμενα με περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς και να ρωτά τους ασθενείς για το πώς ένιωθαν πριν από την εμφάνιση αυτών των εμφυτευμάτων, και μετά την αφαίρεση των εμφυτευμάτων.

Οι δύο πρώτοι ασθενείς σε αυτή τη μελέτη ήταν ο Pat Parrinellio, 47 ετών, από το Χιούστον του Τέξας, και η Mary Jones (ψευδώνυμο), επίσης από το Τέξας, 52, και οι δύο παραπέμφθηκαν στο Leir από τον Darrell Sims, κύριο ερευνητή του Houston UFO Research Network. . Ο Leir αφαίρεσε ένα εμφύτευμα από το αριστερό χέρι του Pat και ένα άλλο από το αριστερό μεγάλο δάχτυλο του ποδιού της Mary.

Αυτά τα εμφυτεύματα στη συνέχεια αναλύθηκαν από έναν παθολόγο και στάλθηκαν σε πολλά ανεξάρτητα εργαστήρια τρίτων για μια σειρά δοκιμών που περιελάμβαναν αξιολόγηση ιστού, φασματοσκοπία διάσπασης λέιζερ (LIBS), εκτεταμένες μεταλλουργικές δοκιμές, ενεργειακή φασματοσκοπία ακτίνων Χ, ηλεκτρονική μικροσκοπία σάρωσης, Χ- ανάλυση προτύπων περίθλασης ακτίνων και ανάλυση ηλεκτρονίων καθώς και γενική ανάλυση μαγνητικών και φθορισμού ιδιοτήτων.

Αν και ο Leir δεν δημοσιοποίησε τα αποτελέσματα, δήλωσε ότι αποτελούν απόδειξη πειραμάτων εξωγήινων σε ανθρώπους.

Μια δεύτερη σειρά χειρουργικών επεμβάσεων έγινε στην Dorothy O'Hara, μια 61χρονη γυναίκα από το Παλμ Σπρινγκς της Καλιφόρνια, την Alice Leavey, 40 ετών, από το Newberry Park της Καλιφόρνια και τη Lysia Davidson, 37, οι οποίες αφαιρούσαν αντικείμενα από τα πόδια τους. ή πόδια..

Δύο από τα εμφυτεύματα, αυτά της πρώτης σειράς επεμβάσεων, είχαν βελονοειδές και μεταλλικό χαρακτήρα, ενώ το άλλο ήταν κρυσταλλικό και τα υπόλοιπα ήταν κάποιου είδους «σφαιροειδή, υπόλευκα αντικείμενα», πιθανώς βιολογικής προέλευσης, και σε όλα πέντε περιπτώσεις εντοπίστηκε ένας αριθμός ανωμαλιών.

Το πρώτο πράγμα που τράβηξε την προσοχή μου ήταν ότι κανένα από αυτά τα εμφυτεύματα δεν προκάλεσε φλεγμονώδη αντίδραση στο σώμα, όπως θα περίμενε κανείς από ένα ξένο αντικείμενο που μπήκε στους ιστούς. Τα μεταλλικά αντικείμενα είχαν επίσης ένα σκληρό ινώδες περίβλημα γύρω τους, αποτελούμενο από πρωτεΐνη πήξης, αιμοσεριδίνη και καθαρή κερατίνη. Περιείχαν επίσης νευρικά κύτταρα και κύτταρα αίματος λάθος τύπου ιστού για αυτό το μέρος του σώματος.

Αυτά τα «κουκούλια εμφυτεύματος» ήταν πολύ ασυνήθιστα και στην περίπτωση των μεταλλικών «κουκούλιων» βρέθηκαν να παρουσιάζουν λαμπερό πράσινο φθορισμό παρουσία μιας πηγής υπεριώδους φωτός.

"Φαίνεται ότι η πυκνή ινώδης μεμβράνη θα μπορούσε να είναι το επιφανειακό δέρμα του ίδιου του ατόμου. Αν ναι, θα φαινόταν ότι τα μεταλλικά αντικείμενα ήταν τυλιγμένα σε ένα περίβλημα από υλικό κερατίνης (δέρμα). Οι νευρικές ίνες περιέβαλαν τότε τον ιστό και φάνηκαν να συνδέονται Το γεγονός ότι και τα δύο άτομα στο πρώτο σετ χειρουργικών επεμβάσεων αντέδρασαν λεκτικά και σωματικά μπορεί να είναι ενδεικτικό αυτής της σύνδεσης με το νευρικό σύστημα", είπε ο Ντάρελ Σιμς.

Αυτό που είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι οι συνεντεύξεις που έκανε ο Leir με ασθενείς, ρωτώντας τους αν είχαν κάτι ασυνήθιστο αμέσως πριν ή μετά την επέμβαση, επειδή ήταν πεπεισμένος ότι οι εξωγήινοι που τα εμφύτευσαν αυτούς τους ανθρώπους θα παρατηρήσουν ότι τα εμφυτεύματα έχουν αφαιρεθεί από το σώμα.

Ο Πατ ισχυρίστηκε ότι ένα έντονο πορτοκαλί UFO τον ακολούθησε μια εβδομάδα πριν την επέμβαση και επίσης σημείωσε ότι μετά την εισαγωγή του εμφυτεύματος, είχε κάποιου είδους ψυχικές ικανότητες, οι οποίες μειώθηκαν πολύ μετά την αφαίρεση του εμφυτεύματος. Η Μαίρη παραδέχτηκε ότι τώρα ένιωθε πόνο εκεί που ήταν το εμφύτευμα, αν και ποτέ δεν ένιωσε πόνο εκεί όταν ήταν μέσα της.

Ίσως ακόμη πιο περίεργη ήταν η εμπειρία της Dorothy O'Hara πριν και μετά τη διαδικασία.

«Περίπου μια εβδομάδα πριν από την επέμβαση, είχα μια ονειρεμένη εμπειρία απαγωγής με πολλούς άλλους ανθρώπους σε μια μεγάλη εγκατάσταση. Στέκονταν στην ουρά σαν να επρόκειτο να τους πυροβολήσουν στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Επίσης είχα μια συνάντηση με εξωγήινους που δεν μπορούσα να θυμηθώ καθαρά».

Υπήρχαν και άλλες παραξενιές. Η Alice και η Dorothy βίωσαν και οι δύο πόνους στα πόδια μετά την αφαίρεση των εμφυτευμάτων τους από εκεί που δεν είχαν πριν, και οι ουλές από τη χειρουργική επέμβαση έγιναν έντονο κόκκινες και πρησμένες περίπου ένα μήνα μετά την επέμβαση.

Ανέφεραν επίσης ότι μετά την επέμβαση είχαν περίεργα οράματα για το μέλλον, στα οποία τα γεγονότα εξελίχθηκαν ακριβώς όπως είχαν προβλέψει. Στην περίπτωση της Alice, όπως και η Dorothy, είχε μια νέα απαγωγή λίγο μετά τη διαδικασία που δεν μπορούσε να θυμηθεί: "Πήγα για ύπνο νωρίς λόγω πονοκεφάλου. Ο σύζυγός μου ξύπνησε στη 1:00 π.μ. επειδή ολόκληρη η κρεβατοκάμαρα ήταν φωτισμένη σαν το φως της ημέρας. Κοίταξε το ρολόι του, άπλωσε το χέρι να με αγγίξει και διαπίστωσε ότι είχα φύγει. Παραδόξως αλλά ο άντρας μου αποκοιμήθηκε ξανά μετά από αυτό".

Την επόμενη μέρα ένιωσα πολύ άσχημα. Δεν θυμάμαι τίποτα για το τι συνέβη τη νύχτα, αλλά την επόμενη μέρα παρατήρησα ότι η σκυλίτσα μου έξυσε νευρικά πολλά σημεία στο σπίτι με τα νύχια της, σαν να προσπαθούσε να ξεφύγει από κάτι τρομακτικό. Όλοι οι ασθενείς του Leir είχαν ισχυρές ψυχικές και σωματικές επιδράσεις μετά την αφαίρεση των εμφυτευμάτων, με την Dorothy να φαίνεται ότι είχε τις ισχυρότερες:

"Είχα ισχυρή διουρητική δράση και έχασα πολύ βάρος μια εβδομάδα μετά την επέμβαση. Στη συνέχεια η υγεία μου επιδεινώθηκε σταδιακά και εμφάνισα στηθάγχη και οίδημα. Αυτό το πρόβλημα με την καρδιά ήταν μια επαναλαμβανόμενη επιπλοκή από μια προηγούμενη ασθένεια που είχα ήμουν επίσης πολύ κουρασμένη και δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ. Ήμουν άρρωστη με αυτόν τον τρόπο για περίπου ένα μήνα, μετά τον οποίο η ενέργεια και η υγεία μου επέστρεψαν με μεγαλύτερη δύναμη. Η δημιουργικότητα και η διανοητική μου διαύγεια έχουν βελτιωθεί σημαντικά. (Είμαι συγγραφέας) Είχα μια εκπληκτική βελτίωση στη μνήμη μου και μπόρεσα να θυμηθώ μια προηγούμενη εμπειρία απαγωγής από εξωγήινους το 1991.

Με άλλα λόγια, αυτή ήταν η πρώτη φορά που κατάφερα να ξεπεράσω τη μνήμη της απαγωγής, παρόλο που μου πήρε τρεις μέρες για να επεξεργαστώ τη μνήμη. Ήταν δύσκολο ψυχικά και συναισθηματικά. Κοιτάζοντας πίσω, αφού έκανα τη χειρουργική επέμβαση αφαίρεσής του εμφυτεύματος και την ανάρρωσή μου από την ασθένειά μου, ένιωσα σαν να είχα αποτοξινωθεί".

Εκτός από την Dorothy και την Alice, άλλοι ασθενείς του Leir ανέφεραν επίσης ότι τους απήγαγαν και πάλι εξωγήινοι μετά την επέμβαση αφαίρεσης του εμφυτεύματος, αλλά δεν τους δόθηκαν νέα εμφυτεύματα. Αυτό φάνηκε από τις καθαρές ακτινογραφίες τους κατά τις επόμενες επισκέψεις τους στο Leir.

Αυτό σίγουρα φαίνεται σαν μια πολύ περίεργη λεπτομέρεια. Αν οι εξωγήινοι μπορούν να απαγάγουν ανθρώπους ανά πάσα στιγμή και να εισάγουν τους «αισθητήρες» τους στο σώμα τους πολύ εύκολα, γιατί αρνήθηκαν να το κάνουν ξανά; Ίσως χρειάζονται το άτομο να μην ξέρει τίποτα για το τι έκαναν στο σώμα του; Ίσως αυτό παραβιάζει κατά κάποιο τρόπο την καθαρότητα των μυστηριωδών πειραμάτων τους πάνω μας;

Τελικά, ο Leir κατέληξε στο συμπέρασμα ότι, ενώ δεν υπήρχε τρόπος να γνωρίζουμε σε τι χρησιμεύουν αυτά τα εμφυτεύματα, σίγουρα είχαν ισχυρή ψυχική, σωματική και ψυχική επίδραση στους απαχθέντες, τόσο πριν όσο και μετά την αφαίρεση, και πίστευε βαθιά ότι αυτή η σχέση χρειάζεται περαιτέρω διερεύνηση.

Ο Leir συνέχισε να κάνει δεκάδες επεμβάσεις εμφυτευμάτων απο εξωγήινους, έγραψε πολλά άρθρα σχετικά με αυτό και εμφανίστηκε σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές μέχρι τον θάνατό του το 2014. Ταυτόχρονα, ήταν πάντα μια αρκετά αμφιλεγόμενη φιγούρα, αρνιόταν πάντα να τους προσφέρει αυτά τα εμφυτεύματα για μελέτη στα κρατικά εργαστήρια αφου γνώριζε οτι θα έλεγαν ψέματα .

Οι λεγόμενοι σκεπτικιστές δηλαδή άναρχο-συμμορίτες που τους βαζουν οι γνωστοί να λενε ηλιθιότητες όταν δεν μπορουν να βγαλουν κατι fake news και θεωρίες συνωμοσίας και πάντα ενα μέρος και οχι ολο το περιστατικο αφου απευθύνονται σε ηλιθιους κοινος χαμηλης νοημοσύνης ατομα ή αλλιως στην γλωσσα τους Goim που δεν εχουν λογικη , πχ λένε ότι αυτά τα «εξωγήινα εμφυτεύματα» είναι απλά συνηθισμένα αντικείμενα, όπως θραύσματα γυαλιού ή μεταλλικά θραύσματα, που έχουν εισέλθει στο σώμα με τον συνηθισμένο τρόπο, όπως πέφτοντας ή περπατώντας ξυπόλητοι (!) το ακουει αυτο τωρα το goim χωρις ιχνος λογικης και σου λέει τωρα μου το εξηγησαν και ετσι με εσωσαν απο τους "κακους συνομωσιολόγους" και γελοίες θεωρίες συνωμοσίας ας δω έγκυρες πήγες και δελτία των 8 που λενε μονο την αλήθεια , ενω οχι μονο δεν τους εξηγησαν τιποτα ...

Αλλα ουτε το ιδιο το goim αναρωτιέται αφου ειναι ετσι οπως του λενε τα άναρχο-troll γιατι δεν πονούσαν όταν τα πάτησαν δηθεν και μπήκαν μέσα τους ως δια μαγείας λες και ηταν αγκάθια έλεγαν για εξωγήινους και πως δεν εγινε αντιδραση με ξενο σωμα μεσα οταν ακομα και ενα αγκάθι να μπει σε ποναει???? και αυτο δεν το κανουν μονο σε τετοιες θεματα οι συμμορητες της γνωστης φυλης αλλα στα παντα! λενε ηλιθιότητες που δεν εχουν λογική εις γνώσης τους και πετάνε και μασονικές φράσεις του τύπου " θεωρίες συνωμοσίας" που λειτουργεί ως φράση κλειδί σβηστήρι της αληθείας και γεγονότων στα μυαλά των Goim , αυτο σημαινει οτι αναμεσα μας ζουν παρα πολλα goim (θα τα βρειτε σε εγκυρες πηγες των συμμορητων) που μοιαζουν με ανθρωπους αλλα εχουν πνευμα ζωου χωρις ιχνος λογικης , και οι συμμορητες το γνωριζουν πολυ καλα αυτό γιαυτο και λενε ηλιθιοτητες , αλλα οι κακοι ήσαν οι ναζι για τον όχλο που έλεγαν να μην γίνονται αιμομιξίες με κατωτερες φυλες γιατι θα γίνουν όλοι "goim" και θα μείνουν μονο οι συμμορίτες οι πιο έξυπνοι στην Γη οπως και εχει γινει ηδη, και κανενας θεος δεν θα κατσει να σωσει τα ζωντανα που νομιζουν οτι ειναι ανθρωποι ενώ δεν εχουν λογική για να θεωρούνται άνθρωποι (δηλαδη ειναι διποδα κατα τον "φασίστα" Πλατων) απο τα αλλα ερπετικα ζωντανα, αυτο και αν ειναι γελοια θεωρια συνομωσιας για τα goim ενω ειναι μπροστα τους! ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications