Σατανικός ναός μηνύει την Ιντιάνα και το Αϊντάχο για τους νόμους κατά των αμβλώσεων!!!

Οι σατανιστές που ειναι οι γνωστοί συμμορίτες βγαίνουν δημοσιά πλέον αφού οι μάζες δεν καταλαβαινουν τίποτα οτι πισω απο ολα αυτά που ζουν ειναι σατανιστες ακομα και ο ιδιος ο κομμουνισμος ειναι σατανικος :

Ένας σατανικός ναός μηνύει την Ιντιάνα και το Αϊντάχο για τους νόμους τους που ρυθμίζουν τις αμβλώσεις, υποστηρίζοντας ότι η απαγόρευση των αμβλώσεων αντίκειται στις θρησκευτικές τους αξίες! .

Ο σατανικός ναός του Σάλεμ, στη Μασαχουσέτη, κατέθεσε την αγωγή του κατά του Αϊντάχο την περασμένη Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου, μετά από μια εβδομάδα που είχε καταγγείλει την Ιντιάνα. Έχει επίσης ασκήσει παρόμοια νομική αγωγή κατά των νόμων κατά των αμβλώσεων του Τέξας στο παρελθόν.

Η Εκκλησία του Σατανά, υποστήριξε ότι η απαγόρευση κάθε πολιτείας παραβιάζει τα δικαιώματα των ανθρώπων που έλαβαν αντισυλληπτικά και παρόλα αυτά έμειναν έγκυες, αρνούμενη το δικαίωμα μιας «άθελάς εγκύου γυναίκας» να συμμετάσχει στο «τελετουργικό της σατανικής έκτρωσης». και κατι τέτοιες σατανικές ασυναρτησίες

Το επιχείρημά τους είναι ότι οι νόμοι που περιορίζουν τις αμβλώσεις παραβιάζουν τη Δέκατη Τρίτη Τροποποίηση, κάνουν διακρίσεις σε βάρος των γυναικών που χρησιμοποιούν αντισύλληψη και παραβιάζουν τις προστασίες της θρησκευτικής ελευθερίας που έχουν θεσπιστεί από τα ίδια τα κράτη.

Αναφέρεται επίσης στο γυναικείο σώμα ως γυναικεία «περιουσία» που το κράτος «παίρνει» χωρίς δίκαιη αποζημίωση και υποστηρίζει ότι ορισμένες γυναίκες λαμβάνουν χιλιάδες δολάρια για να νοικιάσουν τις μήτρες τους.

Ένας σατανικός ναός κατά του Ανωτάτου Δικαστηρίου (!)αντί να συλληφθούν ως άκρως επικίνδυνη εγκληματική οργάνωση μαζί με τα μιασματα τους τους antifa .

Εκπρόσωπος του γενικού εισαγγελέα της Ιντιάνα, Τοντ Ροκίτα, είπε ότι τα επιχειρήματα της αγωγής είναι «αδύναμα» αφού το Σύνταγμα δεν καθιερώνει την άμβλωση ως δικαίωμα, κάτι που επικύρωσε το Ανώτατο Δικαστήριο .«Αυτή η νέα μήνυση απλώς προσφέρει πιο αδύναμα επιχειρήματα για το ίδιο απαξιωμένο δικαίωμα», είπε η Ροκίτα στο Indianapolis Star.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications