Ο Βρετανός ερευνητής  που είδε ένα ερπετοειδές ανθρωποειδές στο δάσος

Ο Βρετανός Ben Walgate είπε ότι άρχισε να μελετά το θέμα των UFO και των εξωγήινων αφού συνάντησε ένα ανθρωποειδές τυπου πράσινης σαύρας δύο μέτρων σε ένα βάλτο οταν ηταν παιδί.

Ο Walgate, ζει στο Malton, στο Βόρειο Γιορκσάιρ. Κάποτε όταν ήταν παιδότοπος, μια ομάδα από αυτούς πήγαν μια πεζοπορία στην περιοχή του Snowball Farm και στην επιστροφή, το λεωφορείο τους σταμάτησε για στάση.

Κάποια στιγμή, ο Ben απομακρύνθηκε από την ομάδα του και πήγε λίγο πιο πέρα ​​στις ερημιές και μετά παρατήρησε ένα παράξενο πλάσμα εκεί κοντά. Είχε πράσινο χρώμα .Το πλάσμα είχε ένα μικροσκοπικό κεφάλι και στεκόταν στα δύο πόδια σαν άνθρωπος, αλλά τα χέρια του είχαν περίεργο σχήμα και πολύ μακριά.

Το πλάσμα κινήθηκε σαν να μην μπορούσε να ισιώσει σωστά την πλάτη του ή να προσπαθούσε να φύγει απο την περιοχή κρυφά για να μην το προσέξουν οι άνθρωποι.

"Το δάσος εκεί δεν ήταν καθόλου πυκνό, οπότε μπορούσα να δω καλά αυτό το πλάσμα. Και μετά από λίγα δευτερόλεπτα γύρισε το κεφάλι του προς την κατεύθυνση μου. Τα μάτια του ήταν μαύρα", λέει ο Ben.

Σκέφτηκε ότι ό,τι είδα τότε «σίγουρα δεν ήταν αυτής της Γης». Ήταν ιδιαίτερα έκπληκτος από το κεφάλι, σε σύγκριση με τις αναλογίες του σώματος, ήταν δυσανάλογα μικρό.

«Δεν έμοιαζε με τον στερεοτυπικό γκριζόχρωμο εξωγήινο με μεγάλα μαύρα μάτια. Έμοιαζε περισσότερο με σαύρα. Δεν λέω ότι είχε λέπια, δεν έμοιαζε με φίδι. Ήταν πράσινο της ελιάς από το κεφάλι μέχρι τα ποδιά, πολύ λεπτό, με σκούρα μαύρα μάτια, ένα μικρό μικροσκοπικό κεφάλι, μακριά δυσανάλογα μπράτσα που έφταναν μέχρι τα γόνατα.

Ήταν απλώς κάτι αλλόκοτο, δεν έπρεπε να περπατάει με δύο πόδια. Ωστόσο, αυτό το πλάσμα περπατούσε μέσα στο δάσος». Αργότερα, όταν εξερευνούσε την περιοχή που είδε το πλάσμα, βρήκε ένα περίεργο αποτύπωμα στη λάσπη που δεν μπορούσε να αποδώσει σε κανένα τοπικό ζώο.

Σύμφωνα με τον Ben, το πλάσμα φαινόταν αρκετά ήρεμο όταν τον είδε και δεν φαινόταν να ανησυχεί μήπως το αγόρι αρχιζει να φωνάζει. "Δεν πρόκειται να το ονομάσω αμέσως εξωγήινο . Αλλά έχω πάει εκεί και ερευνώ ορισμένες από αυτές τις περιοχές, και παρακολουθώ επίσης αναφορές άλλων για τοπικές παραξενιές."

Ο Ben Walgate πιστεύει επίσης ότι οι εξωγήινοι μπορεί να βρίσκονται στα δάση του Γιορκσάιρ επειδή η βάση Fylingdales RAF είναι κρυμμένη στην περιοχή. Τα UFO εμφανίζονται συχνά κοντά σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications