Κατά τη διάρκεια του κλινικού θανάτου, ένας άνδρας κατέληξε στην Κόλαση και είδε δαίμονες

Κατά τη διάρκεια των επιθανάτιων εμπειριών, δεν βλέπουν όλοι τη σήραγγα και αισθάνονται γαλήνια . Πολλοί πάνε στην λεγομενή Κόλαση (αν και απο εκεί ήρθαν εδώ οπως φαινεται σε αναλογο περιστατικο αλλα αυτό ειναι αλλο θέμα).

Ένας άντρας ονόματι Τσαρλς δημοσίευσε πρόσφατα την τρομακτική ιστορία του στον ιστότοπο του Ερευνητικού Ιδρύματος Εμπειρίας Κοντά στο Θάνατο (NDERF).

Σύμφωνα με τον ίδιο, το 1996 υπέστη έμφραγμα και μετά τον κλινικό θάνατο. Για 20 λεπτά η καρδιά του δεν χτυπούσε και τεχνικά θεωρηθεί νεκρός.

Οι γιατροί κατάφεραν να κάνουν την καρδιά του να χτυπήσει ξανα, αλλά όταν επανήλθε, η καρδιά του σταμάτησε άλλες δύο φορές. Κάθε φορά αναζωογονούνταν ξανά.

Κατά τη διάρκεια ενός από αυτούς τους «θανάτους», ο Τσαρλς ένιωσε ξαφνικά ότι βρισκόταν σε έναν εντελώς σκοτεινό χώρο και φαινόταν να επιπλέει εκεί, σαν σε έλλειψη βαρύτητας. Αμέσως κατάλαβε ότι είχε πεθάνει και ότι τώρα βρισκόταν κάπου άλλου.

«Θυμάμαι τις σκέψεις μου να ρωτούν: «Είμαι νεκρός. Γιατί πέθανα; Τι έπαθα;» Και μετά μου συνέβη το εξής: Ένιωσα ότι δεν είχα πια σώμα. Δεν έβλεπα τα χέρια μου, ήμουν στο σκοτάδι και κάτι με τράβηξε σαν ηλεκτρική σκούπα».

Τότε ο Τσαρλς ένιωσε κάτι μοχθηρό γύρω του. Φοβήθηκε πολύ και «πάγωσε» από φρίκη.

«Νόμιζα ότι ήμουν μόνος εδώ, αλλά μετά είδα τρία πλάσματα που μοιάζουν με δαίμονες. Στάθηκαν στα πόδια μου και μου μιλούσαν σε τρεις διαφορετικές γλώσσες. Ένιωσα σαν να ήμουν ξαπλωμένος σε μια κρύα σόμπα σε έναν σκοτεινό θάλαμο, αργότερα κατάλαβα ότι ήταν η Κόλαση».

«Οι δαίμονες μου μιλούσαν, αλλά δεν μπορούσα να δω πώς έμοιαζαν επειδή υπήρχε ένα φως που ερχόταν από πίσω τους και μπορούσα να δω μόνο σιλουέτες».

Και τότε συνειδητοποίησε ξαφνικά ότι η πηγή φωτός ήταν ο Ιησούς λέει (κλασικα των δογματικων χριστιανών), ο οποίος νόμιζε είχε έρθει για να σώσει την ψυχή του μα δεν θα ειχε παει καν εκει σε αυτο που αποκαλει κολαση και δαιμονες. Και αμέσως μετά ξύπνησε ξαφνικά στο σώμα του στο νοσοκομείο.

Μετά από αυτό, τα επόμενα χρόνια υπέστη έμφραγμα άλλες δύο φορές και δύο φορές ξανά έπεσε σε κατάσταση κλινικού θανάτου. Και πάλι έπεσε στην «Κόλαση» και είδε εκεί δαίμονες που προσπάθησαν να τον σύρουν κοντά τους.

Σύμφωνα με τον Charles, οι αναμνήσεις αυτών των δαιμόνων τον ενοχλούν και τον στοιχειώνουν μέχρι σήμερα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications