Αναμενόμενο:«Για συγκάλυψη & αλλοίωση στοιχείων » μιλάνε οι μάρτυρες στην υπόθεση των βιασμών της 12χρονης

Η Κ.Καρατζιώτη είχε δηλώσει ότι ο Η.Μίχος εξέδιδε το κορίτσι σε «ηθοποιούς και πολιτικούς» .Θα πιάσουν μερικούς που δεν ειναι δικοί τους και τους άλλους τους δικούς τους οχι μονο νεοδημοκρατες αλλα και αριστερο-συμμορητες που εχουν και τασεις παιδεραστιας ( ψιλά γράμματα αυτα για πολλούς), θα τους αφήσουν γιαυτό δεν βγάζουν την λίστα με ονόματα

«Κάποιοι καταστρέφουν και αλλοιώνουν στοιχεία και στήνουν επιχείρηση συγκάλυψης» όπως λένε πολλοί μάρτυρες στην φρικιαστική υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης παιδοβιαστών που είχε στήσει ο κομματάρχης της ΝΔ, Ηλίας Μίχος.

Γιατί πως αλλιώς να εξηγηθεί το γεγονός ότι λαϊκά τραγούδια αντί, βίντεο και φωτογραφίες και ονόματα «βρέθηκαν» στο στικάκι της «Προέδρου» των εκδιδομένων γυναικών Ελλάδας, Κωνσταντίνας Καρατζιώτη.

Είναι σαφές πλέον ότι εδώ έχουμε κύκλωμα παιδεραστίας το οποίο είναι τελείως διαφοερτική ανάγνωση, δεν είναι πλέον ζήτημα βιασμού αλλά συμμέτοχων σε εγκληματική οργάνωση σωματεμπορίας και εκπόρνευσης παιδιών.

Επίτηδες κάποιοι προσπαθούν να το περάσουν ως «απλές» υποθέσεις παιδοβιασμών αλλά είναι κάτι πολύ χειρότερο. Το μόνο που «εντόπισαν μέσα», λένε οι αρχές, ήταν μία λίστα με λαϊκά τραγούδια.

Υπενθυμίζεται πως η Κωνσταντίνα Καρατζιώτη, μετά τη σύλληψη του κομματάρχη της ΝΔ, παιδοβιαστή και μαστροπού Ηλία Μίχου είχε δηλώσει μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες πως ο 53χρονος εξέδιδε το κορίτσι σε «επώνυμους πελάτες, ηθοποιούς, καλλιτέχνες και πολιτικούς» (τωρα οι συμμορητες σκεφτονται πως θα την βγαλουν απο την μεση ).

Είχε δηλώσει πως τα έχει όλα καταγεγραμμένα σε στικάκι, το οποίο και παρέδωσε στην ασφάλεια.

Η ίδια είχε δηλώσει «είχε φέρει και άλλα παιδιά και κάτι τσιγγανάκια και από τον Κολωνό. Ο χώρος μου είναι για ένα άτομο, δεν είναι για 15. Χθες που είδα τη φωτογραφία του τον αναγνώρισα και ήρθα μόνη μου. Στο στικάκι έχω κάμερες και προτζέκτορα, θα το δείτε και θα καταλάβετε. Έχει τον κατηγορούμενο και το κορίτσι που φαίνεται φάτσα – κάρτα».

Τώρα οι αρχές μας λένε ότι όπως προέκυψε από την ανάλυση του usb stick οι αστυνομικοί βρήκαν μια λίστα με τραγούδια. Να πούμε ότι προ τεσσάρων ημερών πραγματοποίησαν έφοδο αστυνομικοί στον οίκο ανοχής ιδιοκτησίας της Καρατζιώτη στο Γκάζι όπου φέρεται να βίαζαν τη 12χρονη και συνέλαβαν μάλιστα τέσσερις αλλοδαπές γυναίκες.

Αλήθεια γιατί έγινε η έφοδος αυτή; Μήπως γιατί μπορεί να υπήρχαν κι άλλα στικάκια για να τα παρουν ωστε μην τα βγαλει κανεις αλλος τα ονοματα ;

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications