«Δεν αντέχω ο φονιάς της κόρης μου να είναι στο ίδιο νεκροταφείο…»

Η μητέρα της δολοφονημένης 31χρονης ζητά να απομακρυνθεί η σορός του από το νεκροταφείο

Ανείπωτος είναι ο πόνος της οικογένειας της 31χρονης Άννας που δολοφονήθηκε μαζί με το παιδί της από τον πρώην 56χρονο σύντροφό της στην Καβάλα. Η τοπική κοινωνία «βράζει» μετά το στυγερό έγκλημα που σόκαρε το πανελλήνιο, ενώ όπως έγινε γνωστό, στην κηδεία του κτηνοτρόφου πήγαν μόλις 6 συγγενείς του.

Ο δράστης κηδεύτηκε στο νεκροτραφείο της περιοχής, γεγονός που έχει προκαλέσει την οργή της μητέρας του θύματος, η οποία ζητά να απομακρυνθεί από εκεί η σορός του.

«Αυτόν τον θάψανε στο χωριό μας. Εγώ θέλω να τον βγάλουν από το χωριό μας. Από τα μνήματα εκείνα, έχω την μάνα μου εκεί πέρα, θα έχω και αύριο τον πατέρα μου. Εγώ δεν μπορώ να πηγαίνω εκεί πέρα που είναι κι αυτός. Θέλω να τον βγάλουν» είπε στην εκπομπή «Tlive» και πρόσθεσε: «Δεν αντέχω να είναι στο ίδιο νεκροταφείο με δικούς μου ανθρώπους».

Υπενθυμίζεται ότι πατήρ Δανιήλ Καρυπίδης ο οποίος τέλεσε την κηδεία του αυτόχειρα δήλωσε ότι ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση: «Σήμερα βρέθηκα σε μία πολύ δύσκολη στιγμή. Όπως όλοι γνωρίζουμε ο αυτόχειρες δεν κηδεύονται. Κανονικά εδώ στο χωριό όταν πεθαίνει κάποιος, ακολουθούμε την νεκρώσιμη ακολουθία από τα μεγάφωνα, κλαίμε όλοι μαζί τον θανόντα, τα μαγαζιά είναι κλειστά και οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα. Τον αυτόχειρα τον γνώριζα και το παιδί του, που εγώ το βάφτισα. Δεν αρνήθηκα να τον κηδέψω όπως γράφεται απλά προβληματίστηκα».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications