Πως γίνεται όλοι οι μοχθηροί  δούλοι των ελληνόφωνων να έχουν ακριβώς το ίδιο υποκριτικό ύφος?

Αντωνιάδης κατα Ιωάννα Μάνδρου στο παρακατω βιντεο (βλεπε φατσα φυσικα ουδεις εχει προσεξει οτι οι αριστερες εκ γενετης ειναι ασχημομουρες ) ... Αυτά που βλέπουμε απο το 2015 σε όλες τις έγκυρες πήγες τους τα βλέπει ο Αντωνιάδης τώρα ! εκτός το υποκριτικό ύπουλο σατανικό ύφος απευθύνονται καθαρά σε νοητικά κατώτερους που δεν εχουν καν λογικη οχι μονο για να δουν το υπουλο τροπο που τους μιλάνε δεν βλεπουν καν το κακο ! αλλα και για να καταλαβουν οτι αυτα που τους λενε δεν εχουν καν λογικη αφου ουτε οι ιδιοι εχουν λογικη , ώστε αυτοι μετα που ειναι οι περισσότεροι να κανουν προπαγάνδα στους λιγοστούς ανθρώπους και οχι διποδα που εχουν απομεινει κοινος βαζουν τους κατωτερους παντα κατα των εξυπνων, χωρις αυτους δεν θα μπορουσαν να κανουν τιποτα το προβλημα λοιπον δεν ειναι μονο οι συμμορητες αλλα και οι κατωτεροι χωρις ιχνος λογικης που λέμε απο το 2018.

Μονό που τότε ηταν για άλλα θέματα όπως για κακούς ναζι φασίστες ! τι σύμπτωση ? οι ιδιοι που έλεγαν στην μαζα για κακούς ναζι φασίστες ειναι οι ίδιοι που λένε για ψευδό-πανδημία τους ...

Επίσης ο Αντωνιάδης και όλοι αυτοι που τον ακολουθούν και διάφοροι νεοέλληνες σούπερ πατριώτες της απο εδω πλευράς όπως λεει και ο Αντωνιάδης ανακάλυψαν τώρα τον ρόλο των "EllinikaHoaxes" ! όταν τα λέγαμε εμείς απο το 2016 είμαστε οι κακοί! και φυσικά ουδείς ζήτησε συγνώμη που πηρε το μερος του κακου, τι να περιμένεις απο Νεοέλληνες που τους κανουν οτι θελουν οι ελληνόφωνοι μονο με τον λόγο?, βεβαία ακομα δεν εχουν καταλάβει καν τι ακριβώς ειναι πάρα το γεγονός οτι ειναι γεμάτη ελληνόφωνους μαζί με άναρχο-συμμορίτες που χλευάζουν και ειρωνεύονται τους πάντες λες και είσαι στην κόλαση με σατανάδες ακριβως οπως τους παρουσιαζει ο χριστιανισμο τους! στο μεταξυ ολοι αυτοι ειναι αναμεσα τους, τους εχουν και φιλους και και μετα μιλανε για το "συστημα" (απλα καποιος δινει εντολες απο καπου μπορει να ειναι και ερπετο σε αλλο πλανητη και ολοι αλλοι ειναι "θυματα" του συστηματος οταν και οι λεγομενοι antifa ειναι μερος το συστηματος ), ούτε το γεγονός οτι όλοι που λενε υπέρ μπολιασμάτων εκεί ειναι αριστερό-κομμουνιστες ! βεβαια καιρο εχουν να εμφανιστουν δυο ελληνοφωνοι με ψευτικα προφιλ φοβουνται τον Αντωνιάδη μην ανακαλυψει τελικα πως πισω απο ολα αυτα τα αναρχο-μιασματα που αν τους κανεις εξετασεις στον εγκλεφαλο θα βγουν αλλα στην επιφανεια και τοτε καποιοι θα καταλάβουν τι εννοούσαν οι κακοί ναζι, ειναι ελληνοφωνοι της γνωστης φυλης? αλλα εμεις καταλαβαινουμε οτι ειναι ελληνοφωνοι μονο απο το υφος που σχολιαζουν καθως τα αναρχο-ορκ τους ως χρησιμα goim τους απλα λενε με μοχθηρο υφος τα δικα τους δεν ξερουν καν για τι μιλανε ενω αυτοι ειναι μυστες απο κακη πλευρα κοινος "σατανιστές" , και πετανε διαφορα που οι μαζες δεν καταλαβαινουν καν διοτι δεν εχουν καμια επαφη με τετοια θεματα ουτε καν απο την καλη πλευρα ! αυτα ειναι χαζομαρες και θεωριες συνομωσιας λενε οι απογονοι του Πλατων κατα τα αλλα ετσι νομιζουν οτι ειναι απογονοι του Πλατωνα ενω οι ιδιοι ουδεμια σχεση εχουν με θεματα που μιλουσε ο Πλατων .

Επίσης το masono-facebook που ελέγχουν οι ίδιοι οι ελληνοφωνοι μεσω αναρχο-ορκ οχι μονο κανει μείωση απήχησης αλλα αφαιρεί και άτομα απο σελίδες εδώ και χρόνια αλλα όταν τα λέγαμε επίσης είμαστε οι κακοί έπρεπε να πει στον όχλο ο Αντωνιάδης σε άλλο βίντεο ότι τωρα κάνουν τα ίδια και σε αυτόν για να το καταλάβουν αυτο που έκαναν απο το 2018 ...

Πως γινεται να κανουν τα ίδια στον Αντωνιαδή που εκαναν σε αυτη την σέλιδα ? φοβος και τρομος των ελληνόφωνων μην φυγουν οι ορδές απο κατι νεοελληνες τυπου Λιακοπουλο Makeleios Αττικα νεα και ολοι αυτοι οι σουπερ ντουμπερ "Ελληνες" που το παιζουν απογονοι αρχαιων ενω οι ιδιοι ουδεμια σχεση εχουν με μυστικισμο και την αληθινή γνώση ασε δε που ολοι που αναπαργουν προπαγανδες ελληνόφωνων ακομα και σε θέματα εναλλακτικής ενημέρωσης ειναι κολλημένοι χριστιανοί τα εχουν ανακαλυψει ολα αυτοι λοιπον εκτος ποιοι δημιούργησαν τον δογμα τους , τι θα τους πουν ολοι αυτοι οι νεοελληνες? τα γνωστά ούτε καν αληθινή ιστορία ξέρουν επειδη δεν εχουν το αισθημα του δικαιου και εχουν κανει δεδομενη την ψευτική για κακους ναζι και τα σχετικα αλλα αν τους ρωτησεις πως γεμησε ο τοπος παιδερατσες κτλ δεν ξερουν να απαντησουν , μαλιστα πολλων εξ αυτων των νεολληνων ουτε καν τους ενοχλουν οι ελληνφωνοι μεσω facebook αφου ειναι χρησιμοι , αλλα τωρα ανακαλαλυψαν καποιοι οτι τους λενε ψεματα για την ψευδο-πανδημία τους! δηλαδη τοσα χρονια τι εκαναν σε αλλα θεματα ? .

Ενω οι μυστες εχουν την αληθινη γνωσή απο αυτους πρεπει να φυγουν οι μαζες μην ξυπνήσουν ΟΣΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΓΕΝΟΣ (ειδικα γυναικες και παρουν δρομο απο ελληνοφωνους που τις μολυνουν ), διότι απο Νεοέλληνες δεν περιμένεις να ξυπνήσουν ακομα και αν τους τα πεις, για αυτό συκοφαντουν τους αληθινους γνώστες και με το που πηραν τον ελεγχο σε facebook Google το 2017 εκαναν τα παντα ωστε να μην εχει κοσμο αυτη η σελιδα με την βοηθεια του οχλου ως συνηθως που αρκει να συκοφαντησουν οι ελληνοφωνοι καποιους για τους κανουν περα και να τους πουν το θεωριες συνομωσιας για να ακυρωσουν τα παντα ακομα και ενα γεγονος ή μια πληροφορία τοσο πολυ ελεγχομενοι ειναι .

Ο άλλος ο σούπερ Έλληνας στο Prime News της απο εδω πλευρας χλεύαζε εχθές τα θέματα UFO ενώ εχουν σχέση με ολα αυτα που γίνονται στην Γη αλλα που να τα πιασει αυτα ο νεοελληνας? και έλεγε μακρυά αυτοι και οι θρησκόληπτοι απο κανάλι ενώ ο ίδιος δεν ειναι θρησκόληπτος όταν μιλάει συνεχεία για τον χριστιανισμό και φιλαγε τον σταυρό on line ! ίδια "λογική" χωρίς λογική εχουν οι περισσότεροι Νεοέλληνες, γελάνε με κατι τέτοιους οι ελληνοφωνοι ειναι ακίνδυνοι για αυτούς ειδικα αυτοι που δεν εχουν καμια σχεση με θεματα πνευματισμου και μυστικισμου οπως οι αρχαιοι μυστες ή οι "κακοι ναζι" αν ειναι και κολλημενοι χριστανοι ακομα καλυτερα , μεταξυ αλλων ατομα που ουδεμιά σχέση εχουν με τετοια θέματα μυστικισμού και με αυτα που μιλούσε ο Πλάτων χλευάζουν θέματα που ούτε καν μπορουν να καταλάβουν και αυτο ακριβως πλυρωνουν οι ανεγκεφαλες μαζες που εχουν το θρασος να λενε και την μασονικη φραση θεωριες συνομωσιας και να χλευαζουν οτι δεν μπορουν να καταλαβουν σαν αναρχο-ορκ που τυχαια ουτε ενας δεν ανηκει στο Ευρωπαικο γενος απο δαυτους κατα αλλα ολοι απογονοι αρχαιων στην Ελλαδα .

Μαθήματα δημοσιογραφίας από την Ιωάννα Μάνδρου ! ετσι προωθουν οι ελληνοφωνοι τα πιονια τους :

Και εδω η παλαιότερη Κομμουνιστική ( = ιουδαϊκή τυπου ιουδαικης Indymedia) και εστια διασποράς ψεύτικης ιστορίας προπαγάνδας και σημιτικης πλυσης εγκεφάλου που τα ζωντανά την θεωρούν απο το 2010 για πατριωτική :

Και ορδες θεωρουν αυτους σε αυτην σέλιδα Έλληνες με καθαρο ελληνικο DNA αλλο που οτι βαζουν και λενε με το γνωστο υφος ειναι σημιτικά! ορδες λοιπον πατουν like σε δεκαδες εγκυρες πηγες των ελληνοφωνων με το υπουλο μοχθηρο υφος που βλεπουμε απο το 2016 ειδικα οταν ελεγαν για κακους ναζι (εκτος της Ουκρανιας που ειναι δικια τους συμμορία ψευδο-ναζι ) και οι μαζες τους πατουν like και περιμενουν τωρα να τους σωσει ο Αντωνιάδης ενω οι ιδιοι υποστηριζουν τους ελληνοφωνους απο κομματα εως εγκυρες πηγες τους και τους νεοελληνες της απο εδω πλευρας που το παιζουν κατα του "συστηματος" ενω λενε τα ιδια με αυτους και εχουν ως δεδομενα τα ακριβως αντιθετα , και στο ερωτημα :Πως γίνεται όλοι οι μοχθηροί δούλοι των ελληνόφωνων να έχουν ακριβώς το ίδιο υποκριτικό ύφος εχουμε την απαντηση που προφανως δεν καταλαβουν οι περισσοτεροι αφου δεν ξερουν οτι πολλοι αναμεσα τους ειναι φυλες του κακου,και δεν ξύπνησαν μια μέρα και έγιναν μοχθηροί υπηρέτες των ελληνόφωνων αλλα ετσι γεννήθηκαν :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications