Μεντβέντεφ προς Έλον Μασκ: «Καλή τύχη με την ιδεολογική δικτατορία που κυβερνούσε το Twitter»

Ο αναπληρωτής Πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας και πρώην Πρόεδρος της χώρας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, με ανάρτησή του στο Twitter ευχήθηκε στον Έλον Μασκ καλή επιτυχία στην υπέρβαση της «ιδεολογικής δικτατορίας» στο Twitter, ενώ του ζήτησε να σταματήσει να επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί το δορυφορικό σύστημα Starlink.

«Καλή τύχη @elonmusk για την υπέρβαση της πολιτικής προκατάληψης και της ιδεολογικής δικτατορίας στο Twitter. Και εγκαταλείψτε την επιχείρηση Starlink στην Ουκρανία».

Σημειώνεται ότι στο τελευταίο του tweet προς τον Έλον Μασκ, είχε γράψει «Τα λέμε στην Μόσχα, την ημέρα της νίκης», εννοώντας ότι η Ρωσική Ομοσπονδία θα έχει τελειώσει νικηφόρα τον πόλεμο στην Ουκρανία μέχρι τον Μάιο!

Στην Μόσχα εκφράζουν ικανοποίηση για το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς καθώς θεωρούν πως θα μπορούν να εκφράζονται πλέον ελεύθερα και να διαδίδουν την δική τους εκδοχή για τα τεκταινόμενα στην Ουκρανία.

Προ Έλον Μασκ το Twitter κυνηγούσε όλους τους ρωσικούς λογαριασμούς και επέτρεπε μονόπλευρα την αμερικανική προπαγάνδα, δηλαδή της κυβέρνησης Μπάιντεν την οποία έχει υιοθετήσει η ΕΕ χωρίς σα να εξυπηρετούσε τα δικά της συμφέροντα.

«Το πουλί πετάει πλέον ελεύθερο», ανάρτησε ο Έλον Μασκ, αναφερόμενος στις σαρωτικές αλλαγές που έρχονται που αφορούν τη λογοκρισία.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications