Νέα Ιωνία: Κρατούσε αλυσοδεμένη 38χρονη για πέντε ημέρες και τη βίαζε

Στο σπίτι βρέθηκαν δύο πιστόλια και ένα πολεμικό όπλο με διόπτρα. Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στη Νέα Ιωνία, καθώς από ένα σπίτι ακούγονταν γυναικείες φωνές και μεγάλη ένταση.

Οι γείτονες αναστατώθηκαν από τις φωνές και κάλεσαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής λέγοντας ότι κάποιος σε σπίτι δέρνει μια γυναίκα. Άμεσα στο σημείο βρέθηκαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ με τους περίοικους να τους υποδεικνύουν το σημείο όπου ακούγονταν η φασαρία.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί χτύπησαν το κουδούνι, τους άνοιξε ένας άνδρας ελληνικής καταγωγής και σε ερώτηση τους τι «συμβαίνει εδώ» τους απάντησε ότι «όλα είναι καλά».

Ωστόσο, οι αστυνομικοί διέκριναν μια γυναίκα μέσα στο σπίτι η οποία προσπαθούσε να νοήματα να τους ζητήσει βοήθεια. Έτσι, οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ μπήκαν μέσα και τότε η γυναίκα κατήγγειλε ότι τη βίασε ο σύντροφός της με την απειλή όπλου.

Βρέθηκε πολεμικό τουφέκι με διόπτρα
Μετά από έρευνα που πραγματοποίησαν οι άνδρες της αστυνομίας στο σπίτι του ζευγαριού βρέθηκαν δύο πιστόλια και ένα πολεμικό όπλο με διόπτρα και δίποδο. Στην υπόθεση που είναι υπό διερεύνηση έχει εμπλακεί και η ασφάλεια εξαιτίας της ιδιαιτερότητας του πολεμικού όπλου.

Τον απόλυτο εφιάλτη ζούσε μια 38χρονη γυναίκα για πέντε ολόκληρες ημέρες σε σπίτι – κολαστήριο στη Νέα Ιωνία καθώς 58χρονος την κρατούσε αλυσοδεμένη και την κακοποιούσε

Συνελήφθη για βιασμό και παράνομο οπλισμό
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 58χρονος άνδρας συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, με τις κατηγορίες του βιασμού, της ενδοοικογενειακής βίας και για παράνομη οπλοκατοχή. Ο ίδιος ωστόσο αρνείται τις κατηγορίες.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications