Παρέμβαση εισαγγελέα για τη διακίνηση υλικού της 12χρονης σε εκπομπή - Μην και βγάλουν φάτσες πολιτικών

Πανικό έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες στους κύκλους των ελληνόφωνων μαζι με τα αναρχο-ork τους η διακίνηση υλικού με τον βιασμό του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό από τον Ηλία Μίχο, σε τηλεοπτικές εκπομπές και δημοσιογράφους διότι σε αυτα τα βιντεο μπορεί να βγαλουν κανέναν δικό τους παιδεραστή, αφου ειναι σίγουρο οτι πίσω απο αυτήν υπόθεση βρίσκονται και ελληνόφωνοι για αυτο και υπαρχουν περίεργες φήμες στους διαδρόμους για «πιέσεις» υπέρ συμμορίας μαστροπών...

Οι μαζες φυσικα δεν έχουν ίδεα (ως συνηθως διοτι πασχουν απο έλλειψη κοινης λογικης ) τι σχεση εχουν οι ελληνοφωνοι με την παιδεραστια αλλα να λενε για "κακους φασίστες" ξερουν αλλο που το ιδιο το Βατικο τους ειναι γεματο παιδεραστες/σατανιστες , αλλα θα μου πεις εδώ πολλοι που νομιζουν πως ειναι λογικα οντα και ανθρωποι αποκαλουν τους ιδιους τους ελληνοφωνους με δικες τους ταμπελες για τους εχθρους τους δηλαδη τους λενε φασιστες και λενε για "φασιστικα και χουντικα" μετρα ενω εχουν και υποστηριζουν την κομμουνιστο-δημοκρατια των ελληνοφωνων ! (διποδα τους ελεγε ο "ναζι" Πλατων αυτους που δεν εχουν λογικη, και ακριβώς για αυτο όλες οι έγκυρες πήγες των ελληνόφωνων ειναι στην πρώτη θέση), νομιζοντας μαλιστα οτι ειναι και ελληνικη η "δημοκρατια"!δεν μας εξήγησαν όμως γιατι ειναι ελληνική? επειδή την αναφέρει ο Πλάτων ως χειρότερο πολίτευμα προς αποφυγήν? ή γιατι την πήραν οι ελληνόφωνοι και την εφάρμοσαν στας αρχαίας Αθηνάς κυνηγώντας ολους τους μύστες και τοτε μεσώ αλλοφύλων κτηνώδες δούλων τους ? που απόγονοι τους ειναι σημερινοί άναρχο-κομμουνιστες (γιαυτό δεν ανήκει ούτε ένας στο λευκό ευρωπαϊκό γένος) εκτος αυτου αφου με την δημοκρατια αποδεχονται τους μοχθηρους μισανθρωπους παιδεραστες σατανιστες και την εγκληματικη τους συμμορια αναρχο-κομμουνιστων δηλαδη φυλων του κακου κτλ- κτλ να ζουν αναμεσα μας δημοκρατικα , μαλιστα τους τελευταιους τους εχουν και φιλους ενω σταζουν απο παντου κακο και εχουν συμπεριφορα δαιμονισμενων , τωρα γιατι τους πηρε ο πονος ταχα και πεφτουν απο τα συννεφα οι μαζες ? δεν ξερουν οτι με την δημοκρατια ειναι αναμενομενα ολα αυτα? .

Η εξαφανισμένη εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας που δεν κανει τίποτα για την εγκληματική δράση άναρχο-συμμοριτών ακομα και στο ίντερνετ με συνεργασία facebook , διέταξε κατεπείγουσα έρευνα προκειμένου να βρεθούν τα πρόσωπα, τα οποία διακίνησαν το υλικό που αποτελεί μέρος της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση.

Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας Αντώνης Ελευθεριάνος , ναι αυτός που παίρνει εντολες απο τους ελληνόφωνους για να καλύπτει μεχρι και δολοφονίες στα νοσοκομεία , ο ιδιος πρεπει να συλληφθεί ως μελος εγκληματικής και σατανικης οργάνωσης και να υποβληθει σε ειδικες εξετασεις οτι δεν ειναι επικίνδυνο μίασμα που λειτουργεί για λογαριασμό ελληνόφωνων , ειναι ο ίδιος που έδωσε εντολή να συλλάβουν τον Νίκο Αντωνιάδη για να γράφουν οι έγκυρες πήγες τους οτι επιτελούς έπιασαν των "απατεώνα" ενώ γνώριζε οτι δεν μπορεί να κρατηθεί στο τμήμα, καθώς είναι δικηγόρος, αυτος λοιπον έδωσε εντολή για τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για τα αδικήματα της διακεκριμένης π@ρνογραφίας ανηλίκων και της παραβίασης δικαστικού απορρήτου .

Η έρευνα έχει κατεπείγοντα , υπάρχει παραγγελία απο ελληνφωνους να διερευνηθεί ποια είναι τα πρόσωπα που το διακίνησαν ώστε να αποδοθούν ποινικές ευθύνες σε αυτά διοτι μπορει να εχουν βιντεο με ελληνοφωνους (της φυλης τους) παιδεραστες .

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο παρουσιαστής της εκπομπής «Πρωινό» Γιώργος Λιάγκας είπε στον αέρα ότι έλαβε φωτογραφίες με τον βιασμό του παιδιού από τον Μίχο: «Βλέπω φωτογραφίες, δεν μπορώ να το διαχειριστώ… Σας είπα ότι στο υπόγειο που ζούσε τη φρίκη το παιδάκι, αυτός τράβαγε φωτογραφίες. Και σας είπα ότι στις φωτογραφίες που είχε η αστυνομία δεν φαινόταν το πρόσωπό του. Η φωτογραφία που τώρα είδα φαίνεται το πρόσωπό του 53χρονου βασικού κατηγορούμενου. Φαίνεται και κάμερα, και φαίνεται και όλη η σεξουαλική πράξη, ο βιασμός με το ανήλικο στα Σεπόλια» είπε ο ίδιος στον αέρα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications