Συνελήφθη επειδή προσομοίωσε την απαγωγή της και ζήτησε από τη μητέρα της 50.000 ευρώ ως λύτρα

Πέντε άτομα από την ίδια οικογένεια συνελήφθησαν στην Τενερίφη από την Πολιτική Φρουρά για προσομοίωση απαγωγής και ζητώντας από μια μητέρα 50.000 ευρώ για τα λύτρα της κόρης της, η οποία είναι μεταξύ των εμπλεκομένων .

Όπως ανέφερε η Πολιτοφυλακή, η γυναίκα έλαβε ένα βίντεο στο οποίο η κόρη της εμφανιζόταν φιμωμένη και ματωμένη, το οποίο αποδείχθηκε ψευδές, στο οποίο την παρακαλούσε κλαίγοντας να πληρώσει το ποσό που ζητούσαν οι απαγωγείς.

Σε τρεις προηγούμενες περιπτώσεις, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η οικογενειακή ομάδα είχε αποσπάσει 45.000 ευρώ εκβιάζοντας τη γυναίκα με απειλές κατά της ζωής της κόρης της.

Στο βίντεο ζητήθηκε από τη μητέρα να παραδώσει τα μετρητά και ορίστηκε χώρος πληρωμής.

Η Πολιτική Φρουρά ενεργοποίησε το πρωτόκολλο απαγωγής και εστίασε την έρευνα στο περιβάλλον της νεαρής γυναίκας που δηθεν απήχθη, το οποίο καθόρισε την εμπλοκή της οικογένειας του συντρόφου της.

Οι πράκτορες διαπίστωσαν ότι η νεαρή ήταν σε άψογη κατάσταση και ελεύθερη, γεγονός που οδήγησε στη σύλληψη για προσομοίωση εγκλήματος και εκβίαση .

Την ώρα της σύλληψης η νεαρή και η οικογένεια του συντρόφου της βρίσκονταν σε αίθουσα παιχνιδιών. Η υπόθεση έχει επιλυθεί σε λιγότερο από 24 ώρες, διευκρίνισε η Πολιτική Φρουρά.

Σε κατ' οίκον έρευνα, εντοπίστηκαν αντικείμενα που χρησιμοποιήθηκαν για την προσομοίωση της απαγωγής, όπως ένα μεγάλο μαχαίρι, το μαντήλι με το οποίο φιμώθηκε η νεαρή γυναίκα και ένα μπουκάλι τεχνητό αίμα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications