Πέθαναν ξαφνικά 44χρονος επιχειρηματίας στη Φθιώτιδα και υγειονομικός στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης!

Όπως πάντα «αιφνιδίως» έχασαν τις αισθήσεις του

Ακόμη δύο ξαφνικοί θάνατοι σημειώθηκαν στη χώρα μας και συγκεκριμένα στην Γλύφα της Φθιώτιδας όπου πέθανε ο 44χρονος επιχειρηματίας Γιάννης Κωστόπουλος και στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης όπου πέθανε επίσης ξαφνικά η υγειονομικός Μαριάνθη Πάγκαλου.

Ειδικά στην δεύτερη περίπτωση η γυναίκα ήταν πλήρως εμβολιασμένη αφού την εξανάγκαζε ο νόμος της κυβέρνησης για να μην τεθεί σε αναστολή εργασίας.

Σημειώνεται ότι διανύουμε μία εποχή στην οποία η χώρα έχει υποστεί διετή αναγκαστική καραντίνα, μαζικούς εκβιαστικούς εμβολιασμούς και οι πολίτες της αντιμετωπίζουν καθημερινά οικονομικά σοκ αντικρίζοντας τρομακτικούς λογαριασμούς ρεύματος και έχοντας υπέρογκα χρέη σε κάθε τομέα της ζωής τους.

Ο Γιάννης Κωστόπουλος ήταν για χρόνια ιδιοκτήτης της καφετέριας απέναντι από τα πλοία της γραμμής και από τους πιο γνωστούς ποδοσφαιρόφιλους της περιοχής, ήταν αξιαγάπητος σε όλον τον κόσμο.

Το πρωί της Παρασκευής (23/9) άνοιξε το μαγαζί του και σέρβιρε μερικούς καφέδες σε πελάτες, αισθάνθηκε όμως αδιαθεσία και ειδοποίησε τη μητέρα του ότι θα ανέβει λίγο στο σπίτι που βρίσκεται ακριβώς από πάνω.

Επειδή αργούσε να κατέβει η τελευταία ανησύχησε πήγε να δει τι συμβαίνει και τον βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του. Άμεσα κάλεσε σε βοήθεια και έσπευσαν τα παιδιά του Πολιτιστικού με απινιδωτή και οι Λιμενικοί και όλοι μαζί ξεκίνησαν πρώτες βοήθειες, ενώ ειδοποιήθηκε και ασθενοφόρο.

Οι προσπάθειες ανάνηψης συνεχίστηκαν μέχρι το Κέντρο Υγείας όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.Ο Γιάννης αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά του, ενώ πρόσφατα είχε επισκεφτεί το Πανεπιστημιακό στη Λάρισα για αλλαγή στην αγωγή.

Ξαφνικός θάνατος υγειονομικού και στην Κρήτη
Ο σύλλογος εργαζομένων στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου στην Κρήτη, έβγαλε ψήφισμα με το οποίο εκφράζει τα συλλυπητήρια σε συνάδελφο που έφυγε με αιφνίδιο θάνατο.
Ειδικότερα, έφυγε από τη ζωή εντελώς ξαφνικά η Μαριάνθη Πάγκαλου που εργαζόταν στον Ξενώνα «Αγάπη» του προγράμματος Ψυχαργώς.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications