Ο μυστηριώδης «κεραυνός» που σκότωσε 68 κατσίκες στην Πορτογαλία και οι φώκιες στον Καναδά με περίεργες τρύπες στην κοιλιά τους

Ένα περίεργο περιστατικό σημειώθηκε σε αγροτική περιοχή της Πορτογαλίας. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ένας μυστηριώδης κεραυνός χτύπησε το μέρος, προκαλώντας το θάνατο μιας ομάδας κατσικιών.Αυτό το μυστηριώδες περιστατικό συνέβη στο Arcos de Valdevez της Πορτογαλίας, στις 9 Απριλίου 2021.

Μια κανονική μέρα βοσκής, ο βοσκός μιλούσε στο κινητό του κοντά στο κοπάδι των κατσικιών του, όταν ξαφνικά άκουσε δύο εξαιρετικά δυνατούς κεραυνούς να βγαίνουν από το πουθενά.

Μετά τον εκπληκτικό θόρυβο, ο κτηνοτρόφος κοίταξε προς την κατεύθυνση των 300 κατσικιών του, μόλις 100 μέτρα από αυτόν. Παρατήρησε ότι μερικά από τα ζώα του περπατούσαν ασυνήθιστα και αποφάσισε να ελέγξει αν όλα ήταν καλά. Τότε ήταν που ανακάλυψε 68 νεκρές κατσίκες, όλες σε μια σειρά. Ο Dário Lima δεν είχε ξαναδεί κάτι τέτοιο στα 40 χρόνια εμπειρίας του... Πιστεύει ότι τα ζώα του έχουν «εκραγεί από μέσα».

Είπε επίσης ότι είχε ξεσπάσει πυρκαγιά σε απόσταση 500 μέτρων, αλλά οι κατσίκες του δεν κάηκαν. Οι μετεωρολόγοι επιβεβαίωσαν επίσης ότι δεν σημειώθηκαν καταιγίδες στην περιοχή.

Τότε ο μάρτυρας ρωτά ποιο φαινόμενο σκότωσε τόσα ζώα χωρίς να αφήσει ίχνη εκτός από τις νεκρές κατσίκες. Ορισμένοι χρήστες των κοινωνικών δικτύων σχολιάζουν ότι ίσως ήταν μια στρατιωτική δοκιμή, ένα νέο μυστικό όπλο. Άλλοι λένε ότι θα μπορούσε να προκλήθηκε από ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο.

Μέχρι στιγμής οι αρχές δεν έχουν δώσει οριστική ετυμηγορία για το τι προκάλεσε τον κεραυνό και έβαλε τέλος στη ζωή 68 κατσικιών.

Στον Καναδά βρέθηκαν 21 φώκιες αποκεφαλισμένες και με περίεργες τρύπες στην κοιλιά τους. Κάτι περίεργο συμβαίνει εδώ και αρκετά χρόνια στα ανοικτά των ακτών του Καναδά, όπου πρόσφατα βρέθηκαν 21 ακέφαλες φώκιες.

Ένας κάτοικος του Cape Breton, στη Νέα Σκωτία, στον Καναδά, έκανε πρόσφατα μια βόλτα κατά μήκος της ακτογραμμής και έκανε μια ανησυχητική ανακάλυψη: Σχεδόν δύο δωδεκάδες ακέφαλες φώκιες ήταν διάσπαρτες στις ακτές δύο παραλιών. "Δεν μπορούσα να το πιστέψω...Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο. Δεν μου αρέσει να υποφέρουν τα ζώα. Ανησυχούσα πραγματικά για αυτό που συνέβη", λέει η Kimberly Hayman.

Κατά τη διάρκεια μιας απογευματινής βόλτας στην ακτογραμμή του Big Glace Bay την περασμένη Κυριακή, ο Hayman και αρκετοί φίλοι σοκαρίστηκαν όταν βρήκαν 10 ακέφαλες φώκιες με περίεργες τρύπες στο κουφάρι τους , αναφέρει η National Post.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications