Μητσοτάκης:H βασίλισσα Ελισάβετ πρόσφερε «εξαιρετικές υπηρεσίες» ενώ ούτε καν έχει βοηθήσει κανέναν  με τα δις

Οι δούλοι των ερπετών δείχνουν υποταγή τους με το να προσκυνούν μια απο δαύτους ως σπουδαία ενώ δεν ειχε κανει τίποτα, ουτε καν καφε θα ειχε φτιαξει ποτε μονη της .

Συλλυπητήριο μήνυμα του για τον θάνατο της βασίλισσας της Αγγλίας Ελισάβετ δεν θα ανέφερε την φράση ότι «κατά τη διάρκεια της βασιλείας της οι υπηρεσίες της αποδείχτηκαν όχι μόνο υποδειγματικές αλλά εξαιρετικές».

Γιατί πως εξηγεί τις «εξαιρετικές υπηρεσίες» της βασίλισσας από την στιγμή που η συγκεκριμένη υπέγραψε τον απαγχονισμό δεκάδων Ελλήνων Κυπρίων κατά την διάρκεια του αγώνα που έδωσε η Ε.Ο.Κ.Α. για την ανεξαρτησία της Κύπρου από τους Βρετανούς την περίοδο 1955 – 1959.

Μάλιστα τα στελέχη της ΕΟΚΑ που απαγχονίστηκαν από τους Άγγλους θαβόντουσαν σε ένα συγκεκριμένο μέρος, το οποίο ακριβώς επειδή έχει ποτιστεί με το αίμα τους, έχει αποκτήσει μία ιδιαίτερη ιερή αξία.

Μιλάμε για τα Φυλακισμένα Μνήματα (μία παγκόσμια βρετανική πρωτοπορία, να κρατούν φυλακισμένους ακόμα και τους νεκρούς που τους φοβόντουσαν περισσότερο από όταν ήταν ζωντανοί).

Πέραν απο αυτά που δεν έκανε μονή της αυτο το ερπετό αλλα μαζί με τα αλλα ερπετά , ποιο λογικό ον θα προσκυνάει κάποια που οχι μονο δεν εχει κανει κατι αλλα ούτε καν εχει βοηθήσει κανέναν για να το παίζει έστω φιλάνθρωπη ενώ δεν ξέρει τι είχε? σχετικά με το γιατι ήσαν ερπετό και τι σημαίνει αυτό έχουμε πει εδώ: Ένα ερπετό λιγότερο: ψόφησε η Βασίλισσα Ελισάβετ , αν και οι 99 στους 100 ούτε καν θα καταλάβουν .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications