Δολοφονία στη Λάρισα: Η 35χρονη που τα είχε με Πακιστανό και βρέθηκε νεκρή στο υπόγειο

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Λάρισας από την γυναικοκτονία της 35χρονης που βρέθηκε νεκρή χθες, το μεσημέρι, σε διαμέρισμα επί της οδού Παπαναστασίου στη Λάρισα.

Συγκεκριμένα, πάνω σε ένα στρώμα, μέσα σε ένα μικρό δωμάτιο σε υπόγειο πολυκατοικίας στην οδό Παπαναστασίου βρέθηκε χθες, Πέμπτη, το πτώμα της 35χρονης Ιωάννας, στη Λάρισα.

Ύποπτος ο σύντροφός της από το Πακιστάν

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ως ύποπτο οι αστυνομικοί αναζητούν τον σύντροφό της από το Πακιστάν, ο οποίος μέχρι στιγμής αγνοείται. Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ο άνδρας να έχει καταφέρει να περάσει τα σύνορα και γι’ αυτό η ΕΛ.ΑΣ. ενημερώνει τις Αρχές γειτονικών χώρων.

Ο 27χρονος Πακιστανός, χρήστης ουσιών, βρισκόταν έξω με περιοριστικούς όρους και είχε απασχολήσει στην Αθήνα για υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ παράλληλα έπρεπε να εμφανίζεται στο τμήμα ανά τακτά χρονικά διαστήματα και είχε απαγόρευση εξόδου από την χώρα. Επιπρόσθετα, πριν 4-5 μέρες είχε προσήχθη στην Ειδομένη όταν προσπαθούσε με μια ομάδα να περάσει στη Βόρεια Μακεδονία.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Λάρισας, Χρήστο Κραβαρίτη, που διενήργησε τη νεκροψία-νεκροτομή, η γυναίκα έφερε εμπιεσματικό κάταγμα δεξιά κροταφοβρεγματικά της κεφαλής μετ’ αποκαλύψεως του εγκεφαλικού παρεγχύματος, από θλων και αμβλύ όργανο. Όπως προέκυψε από την εξέταση η 35χρονη γυναίκα δεν έφερε κακώσεις που να καταδεικνύουν προηγούμενο διαπληκτισμό και ο θάνατος της φέρεται να επήλθε ακαριαία.

Το θύμα της γυναικοκτονίας είχε καταγγείλει περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας

Η γυναίκα, είχε στο παρελθόν καταγγείλει στις Αρχές περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, ενώ το ζευγάρι φέρεται να είχε απασχολήσει την αστυνομία και για υπόθεση με ναρκωτικά. Η 35χρονη βρέθηκε νεκρή την Πέμπτη, τυλιγμένη με μια κουβέρτα πάνω σε ένα στρώμα, στο υπόγειο διαμέρισμα όπου διέμενε, στην οδό Παπαναστασίου. Τέλος, η 35χρονη γυναίκα ήταν μητέρα ενός παιδιού.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications