35χρονη κατέρρευσε μπροστά στο παιδί της και πέθανε

Είχε χειρουργηθεί στο νοσοκομείο της Ρόδου λίγες μέρες πριν λένε αλλά αν ηταν μπολιασμενη ουτε λέξη ! , μπορεί να βγαλουν κανέναν ψευδό-συγγενή να πει οτι δεν ηταν μπολιασμένη πάλι οι ελληνοφωνοι μεσω goim τους σε εγκυρες πηγες τους

Την τελευταία της πνοή άφησε μία 35χρονη γυναίκα στη Ρόδο το μεσημέρι της Τετάρτης (28/9), τρεις ημέρες μετά την εγχείρησή της, καταρρέοντας μπροστά στο ηλικίας δύο ετών παιδί της.

Η άτυχη γυναίκα, η οποία ήταν μητέρα άλλων δύο διδύμων ηλικίας 10 μηνών, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Ρόδου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και με τη συνδρομή της ομάδας ΔΙΑΣ λίγο πριν τις 3 μετά το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις η 35χρονη υπέστη οξύ καρδιακό επεισόδιο με τους γιατρούς και τους διασώστες να μην καταφέρνουν να την κρατήσουν στη ζωή παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν.

Ο σύζυγός της θα προχωρήσει σε μήνυση κατά παντός υπευθύνου αλλά και κατά του γιατρού του νοσοκομείου της Ρόδου που την εγχείρησε τρεις μέρες νωρίτερα.

Ο δικηγόρος της οικογένειας προέβη σε δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας ενώ ήδη έχει διοριστεί από την οικογένεια καθηγήτρια Ιατρικής η οποία θα παραστεί στην διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Πέμπτη (29/09) στη σορό της άτυχης γυναίκας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications