Αφήνουμε αυτό εδώ ως άλλο ένα στοιχείο που  θα  μπει στην αγωγή προς τους ελληνόφωνους

Θέμα:Κοντά στην επιστροφή του στη φυλακή ο μεσίτης – Δεκτή η αναίρεση της αναστολής της ποινής του για καποιον Ζακ Κωστόπουλο

Να σημειωθεί ότι ο 77χρονος μεσίτης, με δελτίο Τύπου που υπέγραφε ο ίδιος και οι συνήγοροι του Ορφέας Φίλος και Ιωάννης Γλύκας, είχε καταγγείλει «πολιτικές παρεμβάσεις» με αφορμή την έξοδο του από την φυλακή.

Όπως ανέφερε ο Χορταριάς, που τον περασμένο Μάιο καταδικάστηκε με τον κοσμηματοπώλη για θανατηφόρα σωματική βλάβη κατά παραυτουργία σε βάρος του Ζακ Κωστόπουλου, στις 4 Ιουλίου 2022 «έγινε δεκτή ομόφωνα κατόπιν θετικής εισαγγελικής πρότασης από το Β’ Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών, η αίτηση μου για την αναστολή εκτέλεσης της ποινής μου».

Ο Α.Χορταριάς ανέφερε στο δελτίο Τύπου:

«Αμέσως, πήραν θέση μέλη πολιτικών κομμάτων, μεταξύ των οποίων ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο οποίος με χαρακτήρισε ως “αμετανόητο δολοφόνο”, μη σεβόμενος τις Δικαστικές Αρχές και τις αποφάσεις τους.

Η τοποθέτησή του αυτή επισφραγίσθηκε με την δήλωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Τσίπρα, ο οποίος έσπευσε να πάρει θέση σε εν εξελίξει ποινική υπόθεση, χαρακτηρίζοντας στις 13/07/2022 το επίδικο περιστατικό ως “πρωτοφανή περίπτωση τυφλής ρατσιστικής βίας”, παρά το γεγονός ότι εν γνώσει του κανείς δεν κατηγορήθηκε για ρατσιστικό έγκλημα κατά τους όρους του 82 Α του Ποινικού Κώδικα.

Στη συνέχεια δε τοποθετήθηκε και ο πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης, υποδεχόμενος τους αντιδίκους μου στο Μέγαρο Μαξίμου ως εκπροσώπους της ΛΟΑΤΚΙ+ Κοινότητας, μνημονεύοντας ότι ενημερώθηκε για τις εξελίξεις στην δικαστική υπόθεση και καταλήγοντας ότι ο «ρατσισμός και οι διακρίσεις δεν έχουν θέση στην κοινωνία μας», παραβλέποντας ομοίως ότι δεν είχε η αποδιδόμενη πράξη ρατσιστικά χαρακτηριστικά για την Ελληνική Δικαιοσύνη και εκπέμποντας συνακόλουθα λάθος μήνυμα ότι οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης πρέπει να αναθεωρηθούν.

Οι πολιτικές αυτές παρεμβάσεις εντός μόλις δύο ημερών, συνιστούν μία πρωτοφανή προσπάθεια επηρεασμού της Δικαιοσύνης άμεσα και έμμεσα, ώστε να αναιρεθεί μία ομόφωνη δικαστική απόφαση με αντίστοιχη θετική εισαγγελική πρόταση, η οποία ελήφθη σύμφωνα με τον Νόμο.

Ως εκ τούτου, είμαι υποχρεωμένος να προβώ σε κάθε απαιτούμενη νόμιμη ενέργεια ακόμη και ενώπιον Διεθνών Δικαστηρίων, στο πλαίσιο των αρχών της Δίκαιης Δίκης και του σεβασμού στο τεκμήριο Αθωότητας, ώστε στην υπόθεσή αυτή να καταδειχθεί η αθωότητά μου, απέναντι στην πολιτικοποίηση μίας ποινικής υπόθεσης και την άσκηση αντιδεοντολογικών πιέσεων στην Ελληνική Δικαιοσύνη».

-----

Ω!! ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ λενε τα ιδια αλλα οι μαζες νομιζουν οτι ειναι διαφορετικα κομματα, είχε καταγγείλει «πολιτικές παρεμβάσεις»??? τι πολίτικες παρεμβάσεις? εμείς τους ελληνόφωνους βλέπαμε και καταβάλαμε αμέσως οτι ειναι απο την φυλη τους αυτός ο Ζακ Κωστόπουλος φυσικα εχουμε και screenshot απο αναρχο-σελιδες ελληνοφώνων που εκαναν σαν λυσσασμένοι που σκοτώθηκε ένας απο την φυλη τους , και οι ιδιοι δίνουν εντολές στην φερόμενη "ελληνική δικαιοσύνη" ελληνική θα ηταν αν δεν ηταν σε αυτη φυλές του κακού που παιρνουν εντολες απο τους ανωθεν ως σκυλοι...πότε είπαμε έγιναν ανεξάρτητες υγειονομικές εξετάσεις στους φερόμενους εισαγγελείς δικαστές κτλ οτι εχουν σώας στα φρένας , ο εγκέφαλος τους ειναι ενταξει και δεν εχει λαπάς απο μιασμα ωστε να υπηρετουν τους ανωθεν , και οτι ειναι φυσιολογικοι άνθρωποι ? με τι δικαιωγμα το καθε κομμουνιστικο μιασμα που λειτουργει ως σκυλος τους χωρις αισθηματα να ειναι δικαστης κτλ εφοσον παυει να ειναι ανθρωπος? το οτι εσεις τους βλεπετε φυσιολογικους ανθρωπους επειδη εχετε συνηθισει να ζείτε με αγριμια και μοχθηρους δεν σημαινει οτι ειναι ανθρωποι, μεχρι και στο ιντρνετε φαινεται η αφυσικη συμπεριφορα τους αλλα για να τους δεις πρέπει πρώτα να είσαι ο ίδιος άνθρωπος , αυτα εβλεπαν και οι "κακοι ναζι" πριν 100 χρόνια και επιασαν μερικους απο δαυτους και τους εκαναν εξετασεις για να δουν τι τους κανει ετσι και τους ανακαλυψαν και επιστημονικα, μηπως ξεχασαν καποιοι ότι αυτα τα "δαιμονικά" μισματα που φαινονται και με ειδικες εξετασεις που φυσικα εξαφανησαν απο τα νοσοκομεια τα ειχαν μαζεψει στα ξερονήσια ? ή μήπως ηταν και αυτο θεωρίες συνωμοσίας? ή οτι ταιζαν τους τζιχαντιστές τους με χαπια για να τους κανουν ακομη πιο τερατα απο οτι ειναι ηδη? τα ιδια κανουν και στους ψευδο-ναζι τους στην Ουκρανια, που οι ανεγκεφαλες μαζες νομιζουν οτι ειναι ιδιοι με τους "κακους ναζι Γερμανους" αυτα τα ορκ ιδιας φυλης με τους αναρχο-μιασματα τους, η ηλιθιότητα σε αλλο επιπεδο! και ενω επίτηδες εφτιαξαν συμμορια δηθεν ναζι στην Ουκρανια .

Τελευταία μπήκε και κατι που αναφερει ο Γάκης και έχει αμέση σχέση με την μασονική λέξη "ρατσισμός" που φυσικα δεν έχει ίδεα ουτέ αυτός ουτε καν για τι την έβγαλαν ούτε εκατομμυρία άλλοι που διαβαζουν κατι ομοιους τους που το παιζουν φωστηρες και στο ιντερνετ και με βιβλια, και μίλανε μάλιστα για την αρχαιοτητα ενω δεν ξερουν καν τι γινεται στο σημερα και μπροστα τους! και ειναι τοσο πολυ κατα του συστηματος που ουτε καν σκοπιμη μειωση τους κανουν οι ελληνφωνοι στο facebook ισα ισα που τους βολευει να διαβαζουν τετοιους οι μαζες που λενε και υπουλα στο ποπολο για χουντο-μετρα ενω εχουν κομμουνιστικη δημοκρατια , αυτους τους ασχετους υποστηριζουνουν μαζες για αυτο εμειναν εκτος πραγματικότητας και τους γλεντανε οι ελληνοφωνοι που δεν ειναι καν εξυπνοι, αλλα τι να περιμενεις απο κολλημενους χριστιανους που αν τους ρωτησεις ποιος ειναι ο θεος του χριστιανισμου δεν ξερουν να απαντησουν ? ΥΓ: H αγωγή προς τους ελληνόφωνους και ασφαλιστικα μετρα προς τα ακρως επικίνδυνα αναρχο-μιασματα τους και ποτισμενους με ναρκωτικα ενδεχόμενος ωστε να ειναι ακομη περισσοτερο κτηνη απο οτι ειναι ηδη , (αυτοι ολοι ειναι δηθεν ιδελογια για την δογματικη μαζα), αφορα ολα οσα εχουν κανει σε αυτη την σέλιδα απο το 2016 και με θανασιμα ρατσιστικά κίνητρα στο λευκο γενος (με τα δικα τους) μεσω Ελληνικά Hoaxes οπου ειναι μαζεμενα και ολα τα μιασματα τους και που το παιζουν και ουδετεροι, καλα τα κομμουνιστικα προφιλ τους δεν τα εχει δει κανενας? , και με συνεργασια με Google facebook που χρηματοδοτουν εγκληματικες οργνωσεις τους μεταξυ αλλων ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications