Η απογοήτευση του Μπιλ Γκέιτς για την καθυστέρηση της ατζέντας του 2030

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση τελειώνει από χρήματα λόγω του πολέμου στην Ουκρανία»

Σε δηλώσεις του που δημοσιεύτηκαν τη Δευτέρα στους Financial Times, ανέφερε ότι η πολεμική σύγκρουση «επιτείνει» τους προϋπολογισμούς των χωρών του κοινοτικού μπλοκ λόγω «εξόδων άμυνας, επιδοτήσεων ρεύματος και ναυτιλιακών εξόδων».

Για τo υποχείριο των συμμοριτών , η σύγκρουση στην Ουκρανία «είναι ακόμη χειρότερη από την πανδημία» λόγω των υπερβολικών δαπανών της ΕΕ, που οδηγεί σε περικοπές σε τομείς που κυμαίνονται από την επισιτιστική ασφάλεια έως την ισότητα των φύλων, είπε.

Το 2015, περισσότερα από 190 έθνη συμφώνησαν στον ΟΗΕ να επιτύχουν 17 στόχους γνωστούς, σε αυτό που είναι γνωστό ως «Ατζέντα 2030». Η ετήσια έκθεση του Ιδρύματος Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς, η οποία δημοσιεύτηκε αυτή τη Δευτέρα, δείχνει ότι «επτά χρόνια αργότερα, ο κόσμος βρίσκεται σε κακό δρόμο για να μην πετύχει σχεδόν κανέναν από τους στόχους».

Όπως έχουν τα πράγματα, «θα πρέπει να επιταχύνουμε τον ρυθμό της προόδου μας πέντε φορές πιο γρήγορα για να επιτύχουμε τους περισσότερους από τους στόχους μας», αναφέρει το έγγραφο.

Εδώ βλέπουμε ενα πιόνι των διεθνών συμμοριτών που κανονίζουν πως θα ζουν και πως θα σκέφτονται οι μάζες σαν να εχει γίνει εισβολή εξωγήινων στον Πλανήτη, και απο την άλλη εκατομμύρια να ζουν και να σκεφτονται στην κυριολεξία ως κοπάδι τους , και λενε και την μασονικη φράση "θεωρίες συνωμοσίας " ενώ οι ίδιοι οι εισβολείς δια αντιπροσώπων τους βγαίνουν και τα λενε δημοσια (!) και ότικαι αυτοι βλέπουν των όχλο ως κοπάδι αιγοπροβάτων, και πως μην το βλέπουν όταν ορδές διαβαζουν έγκυρες πήγες τους και σκεφτονται και λενε οτι θελουν αυτοι? .

Όποιος πιστεύει πως αυτός ο πληθυσμός ειναι άξιος καλύτερου κόσμου ειναι γελασμένος, άφου μονο 5-10 στους 100 ειναι άνθρωποι με την έννοια της λέξης οπως ελεγε και ο Πλατων, οι υπόλοιποι είτε ήσαν εξ αρχής (λόγω φυλής ) είτε έγιναν στην πορεία δίποδα ζωντας μαζι με διποδα, όπως έπισης ελεγε και ο Πλατων "διποδα" τους πνευματικά κατώτερους φυσικα όλα αυτά οτι πολλοι λειτουργουν ως ζώντανα διαπιστωθηκαν πριν καν βρουμε οτι τα έλεγε και ο Πλάτων και μας επιβεβαιώνει, αυτό σημαινει ότι για να φτασεις στο σημειο να βλεπεις τα ζωντανα γυρω σου εισαι σε πολυ ανωτερο πνευματικο επιπεδο από αυτά, καποιοι τωρα ξυπνησαν με την ψευδο-πανδιμια οτι πολλοι γυρω τους λειτουργουν ως διποδα οταν το βλεπαμε απο το 2016!.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications