Έβγαλαν πάλι τον Βασιλακόπουλο: « Από Οκτώβρη εμβολιάζονται ξανά όλοι και τέλος η «ελευθερία»!

Με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι η «ελευθερία» που μας δόθηκε τους τελευταίους μήνες δεν θα διαρκέσει για αρκετό καιρό ακόμη μας ξεκαθάρισε ο Βασιλακόπουλος.

Σε αυτά αναφέρθηκε ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος την Κυριακή, λέγοντας ότι θα είναι τρεις φορές πιο ισχυρά από τα υπάρχοντα. Παράλληλα ο Θ.Βασιλακόπουλος μίλησε για τις συστάσεις της αμερικανικής Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) για τον κορωνοϊό.

Ο κ. Βασιλακόπουλος μιλώντας σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων, αναφέρει διεξοδικά τι αλλάζει μετά από αυτές τις νέες συστάσεις καθώς και στα νέα επικαιροποιημένα εμβόλια που έρχονται από τον Οκτώβρη.

«Το κυριότερο που αλλάζει αυτή τη στιγμή για τους ασυμπτωματικούς και νοσήσαντες είναι η σύσταση που έλεγε πως αν νοσήσεις κάθεσαι πέντε μέρες στο σπίτι και μετά βγαίνεις έξω φορώντας μόνο τη μάσκα σου» είπε ο καθηγητής Πνευμονολογίας και πρόσθεσε πως με τις νέες συστάσεις «ακόμη και αν δεν έχεις κάποιο σύμπτωμα θα πρέπει να βγεις έξω φορώντας την μάσκα σου» και σε περίπτωση που θες να βγεις έξω χωρίς μάσκα θα πρέπει «να κάνεις δύο rapid test σε διάστημα δύο ημερών (48ωρών)».

Παράλληλα ο Βασιλακόπουλος τόνισε πως σημαντικό είναι «αν έχω στο περιβάλλον μου ανθρώπους που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες ακόμη και αν βγει το τεστ αρνητικό επειδή υπάρχει μια ελάχιστη πιθανότητα να είμαι μεταδοτικός θα πρέπει να συνεχίσω να φοράω την μάσκα μου».

Ωστόσο, αν κάποιος έχει έρθει σε επαφή με κάποιο νοσήσαντα, θα πρέπει να κάνει αμέσως self ή rapid test για προληπτικούς λόγους ακόμη και αν δεν έχει κάποιο σύμπτωμα.

Για νέα επικαιροποιημένα εμβόλια ο κ. Βασιλακόπουλος επιβεβαιώνει πως έρχονται από το Φθινόπωρο και πως θα είναι σίγουρα πιο ενισχυμένα και θα προστατεύουν τρεις φορές περισσότερο από τα άλλα.

Ο λόγος είναι πως θα περιλαμβάνουν «το αρχικό στέλεχος που είχαν τα προηγούμενα αλλά και τα νέα στελέχη -αυτά που κυκλοφορούν τώρα- δηλαδή το Όμικρον 1 και Όμικρον 3 μαζί με το Όμικρον 4 και Όμικρον 5». Παράλληλα τόνισε πως επειδή αυτά «είναι προσαρμοσμένα στα στελέχη που κυκλοφορούν θα είναι και πιο αποτελεσματικά απέναντι στον covid-19».

Στην συνέχεια της συζήτησης ο κ. Βασιλακόπουλος αναφέρθηκε στα μελλοντικά εμβόλια που ενδέχεται να κυκλοφορήσουν τον επόμενο χρόνο, τα οποία αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε φάση έρευνας. «Στο μέλλον τα εμβόλια θα είναι πολύ πιο αποτελεσματικά και πολύ πιο μακροχρόνια στην διάρκεια τους» είπε. Ωστόσο από το Φθινόπωρο όπως ανέφερε ο καθηγητής θα έρθουν και άλλα εμβόλια τα οποία θα είναι εισπνεόμενα και θα χορηγούνται πολύ εύκολα σε όλους.

«Το αρχικό στέλεχος που είχαν τα προηγούμενα αλλά και τα νέα στελέχη -αυτά που κυκλοφορούν τώρα- δηλαδή το Όμικρον 1 και Όμικρον 3 μαζί με το Όμικρον 4 και Όμικρον 5». (!) μα το Φθινόπωρο που θα βγαλουν το σούπερ μπόλι θα κυκλοφορεί η Όμικρον 10 -20 άρα πάλι τίποτα δεν θα κάνουν τα μπόλια τους? μιλάμε για επιστήμη οχι αστεία .

Συμμορίτες απευθυνόμενοι σε μειωμένης νοημοσύνης άτομα : μην μιλάτε εσεις δεν είστε γιατροί λέτε αντί-επιστημονικά πράγματα! κάτι τέτοια λένε στο πόπολο και ψαρώνει, ενώ ο Πλέυρης που ουδεμιά σχέση έχει με ιατρική και λέει και ασυναρτησίες που αναιρούν αυτά που λεει ο ίδιος μέσα σε ένα λεπτό, μπορεί να μιλάει σαν "ειδικός" ενω λέει ηλιθιότητες που ουδεμια σχέση εχουν με επιστήμη,επειδή δεν βλέπουμε τηλεόραση έτυχε και είδαμε ένα βιντεο που έλεγε απίστευτα πράγματα χωρίς καμιά λογική που ούτε μεθυσμένοι δεν τα λένε, άσε που έχει ενα ύφος λες και ειναι μαστουρωμένος και αλλα τον ρωτάνε και αλλα απαντάει, αλλα δυστυχώς οι μάζες δεν σκεφτονται με την λογική , για να μην πούμε για το Μπιλ Γκέιτς που μιλάει σαν σούπερ ειδικός για τα μπόλια και δίνει γραμμή στα πιόνια τους που το παίζουν πρωθυπουργοί για να μην φαίνονται οι ιδιοι συμμορίτες , ενώ δεν έχει καν πτυχίο νοσοκόμου!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications