Σε ενα κόσμο που η παράνοια έχει γίνει λογική ξεσηκώθηκε και Μητροπολίτης: Η φράση “καλή Παναγιά” δεν στέκεται

Η ηλιθιότητα των "ειδικών" κτύπησε και τους πιστούς , κάθως τοσο οι έγκυρες πήγες των ελληνοφωνων που ειναι γεμάτες ασυναρτησίες και ολες στην πρωτη θεση και οχι γιατι τις διαβαζουν οι Ζουλου απο την Αφρική αλλα ντοπιοι ελληνοποιημένοι Ζουλου, όσο και οι ειδικοι που βγαίνουν και λενε εντελώς παρανοϊκά πράγματα στα κανάλια τους , εχουν κανει πολλούς πιστους να λένε και οι ίδιοι ασυναρτησίες και να εχουν χάσει καθε έννοιας λογικής οση ειχαν τελος παντων , που μεχρι και το παπαδαριό ενοχλήθηκε με την “καλή Παναγιά” που λένε μία ευχή «λογικη» στον κόσμο της απόλυτης σχισοφρενειας στα πάντα ….

Στην φράση «Καλή Παναγιά» που ακούγεται τα τελευταία χρόνια ενόψει του Δεκαπεντάυγουστου και της μεγάλης γιορτής της Ορθοδοξίας για την Κοίμηση της Θεοτόκου, αναφέρθηκε ο μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου και τοποτηρητής της Ι.Μ. Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Ιερόθεος την περασμένη Παρασκευή στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Αντιρρίου.Σύμφωνα με το nafpaktianews, όπως ξεκαθάρισε, «η φράση καλή Παναγιά δεν στέκεται ούτε λεκτικά ούτε θεολογικά».

Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως, «τα τελευταία χρόνια, επικράτησε μια μόδα που λέει Καλή Παναγιά, τι θα πει καλή Παναγιά! Λέμε καλό Χριστό; Eμείς λέμε Καλά Χριστούγεννα είναι γεγονός, λέμε Καλό Πάσχα είναι γεγονός».

Συνέχισε μάλιστα, επισημαίνοντας: «Λέμε ποτέ καλό Χριστό; Kαλό Άγιο; Άλλο τα πρόσωπα άλλο τα γεγονότα. Το γεγονός εδώ δεν είναι η Παναγία μας, αλλά η κοίμησή της».

Βεβαία το παπαδαριό μιλάει μονο για την παράνοια χωρις λογική κατα του οίκου της ,για χιλιάδες αλλες λέξεις και φράσεις απολυτής σχιζοφρένειας απο ορδες χωρίς ίχνος λογικής δεν τρέχει τίποτα ,και μαλιστα αυτές οι λέξεις κλειδιά λειτουργούν ως φωνητικές εντολες στα μυαλά τους με τον ίδιο τρόπο που γίνεται η εκπαίδευση ζώων , και τυχαια όλες εχουν την ίδια προέλευση του κακού, ενδεικτικά 2-3 απο αυτές που παπαγαλίζουν ορδες χωρις να εχουν ιδέα ούτε πως βγήκαν ούτε τι εννοεί στην πραγματικότητα το ίδιο κακό με αυτές: φασίστας , θεωρίες συνωμοσίας, ρατσιστής.. Αν ρωτησεις 1000 ατομα να σου εξηγησουν γιατι το ρατσιστης πχ ειναι κακο και γιατι εβγαλαν αυτην την λεξη δεν μπορουν να απαντησουν ουτε καν οι γιατροι στην καλυτερη να μπουν στην μασονο-Βικιπαίδεια και να πουν παπαγαλια απο εκει το ποιημα, ενω η αληθεια ειναι αλλη, λέτε να ειναι τοσο ηλίθιοι οι συμμορίτες να γράψουν εκεί την αλήθεια ? είπαμε μοχθηροί ειναι και οχι έξυπνοι αλλα οχι και έτσι , δηλαδή ορδες μιλάνε χωρις να ξερουν γιατι μιλάνε απλα τους ειπαν οτι ειναι κακο, ως εκ τουτου το “καλή Παναγιά” που λένε ειναι πταίσμα μπροστα σε ολα τα αλλα .

Αυτές οι ορδες ελληνόφωνων Goim και Ζουλου πανε και στον Αντωνιάδη και λενε για χούντα και για φασίστες ενώ δημοκρατία εχουν και υποστηρίζουν δημοκράτες 40 χρόνια σε βαθμό που βγήκε ο Αντωνιάδης και τους λεει οτι δημοκρατικά τα κανουν ολα αυτα δεν υπάρχει καμια χούντα εδώ ! για γέλια και για κλάματα! αλλα εμείς ημαστε οι κακοί και οι ανθέλληνες που λέμε οτι δεν υπάρχει λογική όσα πτυχία και να εχουν και μεγαλη μερίδα του ελληνόφωνου πληθυσμού δεν εχει καμια σχέση με αρχαίους δεν εχουν καν στοιχειώδες λογικη = πνευμα ουτε το αισθημα του δικαιου, αν είχε ο Πλάτων που ανήκε στο θεϊκό γένος και δεν ησαν θνητος (θεϊκό γένος ? ναζιστικες θεωριες συμφωνα με νεοέλληνες ουγκ ουγκ !οπως ναζιστικές θεωρίες ηταν και πύραυλοι ετσι λέγαν οι συμμορίτες τοτε στα βρετανικά και αμερικάνικα ζωύφια), τέτοιο λαό θα τον ειχαν σφάξει ως ναζι φασίστα επειδη ηταν και αντιδημοκρατης πριν καν προλάβει να γραψει τίποτα, και αυτο που λενε για χουντα και για φασιστες γίνεται διότι τα ζωύφια που νομιζουν πως ειναι άνθρωποι εχουν εκπαιδευτεί οτι όλοι άλλοι ηταν οι κακοί : φασίστες ναζι χουντικοί και πως μονο οι δημοκράτες κομμουνιστες ειναι αγγελούδια και να υποστηρίζουν μονο δημοκράτες, και επειδή μιλάμε για ζωύφια: μιλάνε για χούντα ενώ εχουν κομμουνιστικη δημοκρατία επειδη οι αλλοι ειναι κακοι φασιστες ναζι οπως πχ της Χ.Α , και ενώ η δημοκρατία τους τα κανει όλα αυτά αυτοι κατηγορούν τους δημοκρατες με δίκες τους λέξεις ταμπέλες για τους εχθρους της δημοκρατιας τους , αντι να λενε για κομμουνιστικη δημοκρατια και μαρξιστες αυτοι λενε για χουντα και για φασιστες απίστευτο? και στην τελικη ειδατε εσεις τους σατανο-συμμορίτες στα ξερονήσια εφοσον εχουμε χουντα οπως λενε παρανοϊκά και χωρις ίχνος λογικης ορδες νεοέλληνες ?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications