Παραιτήθηκε και ο διοικητής της ΕΥΠ Π.Κοντολέων για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων

Είχε ομολογήσει στη Βουλή ότι τους παρακολουθούσε η ΕΥΠ κατόπιν εντολής "ξένων υπηρεσιών" τα κλασικά.

Ο διοικητής της ΕΥΠ Παναγιώτης Κοντολέων παραιτήθηκε και αυτός μετά τον γ.γ του πρωθυπουργικού γραφείου Γ.Δημητριάδη υπό το βάρος του σκανδάλου των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων.

Πρακτικά όλη αυτή την εξέλιξη την δημιούργησε ο παραιτηθείς Διοικητής της ΕΥΠ ο οποίος παραδέχθηκε στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής τις παρακολουθήσεις του προέδρου του ΚΙΝΑΛ Ν.Ανδρουλάκη και του δημοσιογράφου Θ.Κουκάκη από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.

Ο Π.Κοντολέων είναι ο πρώτος διοικητής της ΕΥΠ που παραιτείται μετά το 1974 όταν η υπηρεσία μετονομάστηκε από ΚΥΠ (Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών) σε ΕΥΠ (Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών).

Κατόπιν εντολής ξένων υπηρεσιών: αυτές οι ξένες υπηρεσίες μήπως ειναι οι ελληνόφωνοι με τους άναρχο-συμμορίτες που παρακολουθουν παράνομα ακομα και προσωπικά μηνύματα στο facebook που συνεργάζονται για να ελέγχουν τι θα βλέπουν οι μάζες, για να κάνουν μηδαμινή απήχηση σε ανεξάρτητες σελίδες, και για να βγαζουν fake news οτι ενοχλει ?

Μερικες "ξενες υπηρεσίες" με ελληνόφωνους αναρχο-σατανο-κομμουνιστες απο διαχειριστή αναρχο-μασονικής σελιδας facebook απο το 2013 που έκλεισαν το 2020 μόλις ξεμπέρδεψαν με την Χ.Α, παίζει άρπα στην κόλαση γράφει δημοσια για την βρωμερή χωρα την Ελλάδα απο το London ενώ σε αυτήν γεννήθηκε :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications