Ένα μυστηριώδες διαστημικό αντικείμενο σε σχήμα εξωγήινου οβελίσκου σε μια αυστραλιανή φάρμα

Η Αυστραλιανή Διαστημική Υπηρεσία διερευνά μυστηριώδη αντικείμενα που βρέθηκαν σε γεωργικά χωράφια στα Snowy Mountains, μια οροσειρά στην Αυστραλία . Ο Μπραντ Τάκερ, αστροφυσικός στο Εθνικό Πανεπιστήμιο της Αυστραλίας, λέει ότι δέχεται συχνά κλήσεις από άτομα που πιστεύουν ότι έχουν βρει διαστημικά σκουπίδια. Ωστόσο, αυτό είναι τελείως διαφορετικό.

Ο καθηγητής Tucker έλαβε μια κλήση την περασμένη Πέμπτη από τον Mick Miners και τον Jock Wallace, δύο εκτροφείς προβάτων στη μικρή πόλη Dalgety, οι οποίοι ανέφεραν ότι βρήκαν ένα μυστηριώδες απανθρακωμένο αντικείμενο. Οι αγρότες επικοινώνησαν με τον Tucker μέσω του τοπικού ραδιοφώνου ABC, όπου είναι τακτικός καλεσμένος και μιλάει για το διάστημα.

Ο Tucker οδήγησε για δύο ώρες στη φάρμα των Miners για να αναγνωρίσει το μυστηριώδες αντικείμενο. Η πρώτη του εντύπωση ήταν κάτι που έμοιαζε με καμένο δέντρο και όταν πλησίαζε, αναγνώρισε ότι ήταν κάποιο είδος εξωγήινου οβελίσκου.

«Ήξερα χωρίς αμφιβολία ότι αυτό ήταν ένα πολύ πραγματικό περιστατικό», είπε .Ο Αυστραλός αστροφυσικός αναγνώρισε ότι ήταν πραγματικό επειδή ήταν κατασκευασμένο από σύνθετα υλικά σχεδιασμένα να αντέχουν στη θερμότητα, συμπεριλαμβανομένου κάτι που έμοιαζε με ίνες άνθρακα. Έδειξε επίσης σαφή σημάδια καψίματος λόγω επανεισόδου.

Πολλοί ήταν αυτοί που διαβεβαίωσαν ότι ήταν ξεκάθαρα τα υπολείμματα ενός εξωγήινου σκάφους. Επιπλέον, πρόσθεσαν ότι τις τελευταίες εβδομάδες παρόμοια αντικείμενα πέφτουν σε άλλα μέρη του πλανήτη και ότι οι διάφορες διαστημικές υπηρεσίες κρύβουν την αλήθεια λέγοντας ότι είναι απλώς διαστημικά συντρίμμια ή υπολείμματα πυραύλων.

Η SpaceX δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει ότι τα συντρίμμια ανήκουν στο SpaceX Dragon και δεν έχει απαντήσει ακόμη σε αίτημα της εφημερίδας Guardian Australia. Το μόνο που είναι γνωστό είναι ότι τα μυστηριώδη λείψανα φυλάσσονται από την Αυστραλιανή Διαστημική Υπηρεσία (ASA). Εκπρόσωπος της ASA είπε ότι οι τεχνικοί εμπειρογνώμονές της επισκέφτηκαν ένα απομακρυσμένο τμήμα της περιοχής Snowy Mountains στη νότια Νέα Νότια Ουαλία, μετά την ανακάλυψη «διαστημικών συντριμμιών».

«Η υπηρεσία εργάζεται ενεργά για να επικυρώσει την επίσημη αναγνώριση των αντικειμένων και συνεργάζεται με τους ομολόγους μας στις ΗΠΑ, καθώς και με άλλα μέρη της Κοινοπολιτείας και τις τοπικές αρχές, ανάλογα με την περίπτωση», εξήγησε ένας εκπρόσωπος της ASA.

Ο καθηγητής Τάκερ εξήγησε ότι τα μυστηριώδη «διαστημικά συντρίμμια» θα έπρεπε να είχαν πέσει στον ωκεανό και είναι πραγματικά περίεργο το γεγονός ότι έπεσαν σε μια κατοικημένη περιοχή.

Ο εκπρόσωπος της ASA είπε ότι η διαστημική υπηρεσία είναι αφοσιωμένη στη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα των εξωδιαστημικών δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβανομένου του μετριασμού «συντριμμιών».

Όπως μπορούμε να δούμε κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να αποκρύψουν την αλήθεια . Όλο και περισσότεροι πιστεύουν ότι οι διάφορες διαστημικές υπηρεσίες δεν μας λένε την αλήθεια και συγκαλύπτουν την ύπαρξη ευφυούς εξωγήινης ζωής και ίσως μια μάχης που γίνεται στο διάστημα, όπως έκαναν εδώ και 80 χρόνια διαδίδοντας ασύστολα ψευδή συκοφαντώντας όσους έλεγαν για UFO και βγάζοντας fake news καθε πληροφορία εκτός τις δολοφονίες που έκαναν όσων έβγαιναν και έλεγαν την συνωμοσία τους,είχαν φτάσει στο σημείο να πληρώνουν άσχετους να βγαίνουν και λενε ψέματα πως τάχα αυτοι έφτιαξαν δηθεν "για πλάκα" αληθινά βίντεο με εξωγήινους οπως με την νεκροψία του εξωγήινου, και φυσικά εχουν γεμίσει το ίντερνετ ψεύτικα βιντεο ώστε το πόπολο να θα θεωρεί ολα ψεύτικα , επι 80 χρόνια όλα αυτά (!) ώσπου τελικά αναγκάστηκαν να παραδεχτούν οτι κυκλοφορούν σκάφη στην Γη που δεν ειναι απο αυτο κόσμο με τα γνωστά επίσημα βίντεο ,αφου κατάλαβαν τόσα χρόνια πως οι μάζες ειναι έτη φωτός μακριά ηθικα και πνευματικα ώστε να μπορουν να καταλάβουν τι σχέση εχουν οι ιδιοι με τους εξωγήινους .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications